Şimdi Ara

Ashbringer - Satılık 60 Rogue (full bis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş yoğunluğundan dolayı el emeği göz nuru hesabımı satılığa çıkarmak zorunda kaldım. karakterle ilgili detaylar şu şekilde:

60 lvl troll rogue (wow pve ağırlıklı bir oyun olduğu ve çoğu otorite horde tarafında pve için en iyi rogue ırkının troll olduğunu yazdığı için troll açtım, attack speed çok çılgın noktalara erişebiliyor ve karakter pve - pvp demeden kıyma makinesine dönüşebiliyor; şuana kadar duello attığım bütün orc ve undead rogueları attack speed farkından çok rahat öldürebildim, human ve gnome roguelarda da durum benzer şekilde).

leatherwork:300 (tribal leatherwork seçili, oyunda leather giyen herkesin vazgeçilmezi olan devilsaur set yapıp satmak çok kolay ve karlı)
    skinning: 300 (+10 skinning veren kılıç ve +5 skinning veren eldiven var. oyundaki her şeyin derisini yüzebilirsiniz)
    lockpicking: 300
    poisons: 300
    first aid: 300

epic mount var (oyun içi değeri 900 gold)

game time bitmeden satabilmek istiyorum ki karaktere verilen paranın içinde en az 20 günlük daha oynama hakkı bulunsun.

irtibata geçmek için buradan ya da mail adresinden ulaşabilirsiniz: jamielannister.wow@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lannisterların jamie -- 21 Kasım 2019; 20:13:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.