Şimdi Ara

Ashe'den Başka Karakter Oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ashe'den başka karakterle düzgün oynayamıyorum . Hatta artık o kadar çok alıştım ki gittim "Gönül Avcısı Ashe" aldım . Arkadaşın hesapla girdiğimde Pant. oynuyorum ve feedlemesem bile pek bişey yapamıyorum . Hei. oynuyorum . Karşıda Yasuo , LB gibi champ. olunca her türlü eziliyorum . Galiba geçen haftaydı . Luci. freedi . Dedim buda ADC , Ashe'de ADC . Aldım Luci , en son hatırladığım 10/16 gibi bir skordu . Sizce nasıl kendimi başka champ.lar üzerinde geliştirebilirim ?

Bu arada 10-13. seviyeye kadar nerdeyse hiç normal maça girmedim . Hep yapay zeka oynadım . Şuanda 20. seviyenin sonlarına yaklaştım .

• Kardeş oynayacan feedleye feedleye öğrenecen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kardeş oynayacan feedleye feedleye öğrenecen.

Şimdi bi empati yapıyorum bizim takımdakilerle . Benim takımda biri feedlerse kafayı yiyorum . Hatta geçen hafta klavyeyi kırdım bu yüzden . Şimdi ben feeder olucam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay97

quote:

Şimdi bi empati yapıyorum bizim takımdakilerle . Benim takımda biri feedlerse kafayı yiyorum . Hatta geçen hafta klavyeyi kırdım bu yüzden . Şimdi ben feeder olucam .

botlarda öğren . biraz alısınca normal game girersin bunu da mı ben söyliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 28 Aralık 2014; 12:50:07 >
  • Ben hic urgot oynayamam diyordum ilk 5-6 maç feedledim hem çok kötü feedledim ama şimdi urgotla maç taşıyorım adc rolunde botta mobil diye almıyor millet oysaki vadedilmiş cennet herosu gibi birşey varus ve quinnden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ol ne olacak alt tarafı normal oyun

• quote:

quote:

Yapacak bişey yok kaybetsen bile tecrübe edinceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden kendini alıştır dereceli maçlarda istediğin rolü her zaman oynayamıyorsun normal maçlarda besle dereceli de beslemekten iyidir

• Sende kendimi gördüm 20 levele kadar sadece Ashe oynadım 20 levelde Wukong aldım 30 a kadar Wukong oynadım. arada Mid kalıyo diye de Karthus aldım. 3 heroyla 30 olunca tabi baya sıkıntı olmuştu (bütün 450lik herolari almistim Soroko hariç) Hey gidi günler.

• Sejuani al. En sevdiğin şampiyon, nefret ettiğindir

Not: Bu bir şakadır. Gerçek tavsiye olarak Caitlyn iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 28 Aralık 2014; 14:53:45 >
  • Gittim sivir aldım . Çok hoş ve kolay bir karakter . Yanında sup olursa çok rahat taşır gibi .

• quote:

Gittim sivir aldım . Çok hoş ve kolay bir karakter . Yanında sup olursa çok rahat taşır gibi .

Karşıda kasabilen yok ama 2 adet savunma eşyası almışsın bence saçma çok ad kasan yoksa çivili yerine son fısıltı al karşıda tank varsa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rito QQ WP İZİ

quote:

Gittim sivir aldım . Çok hoş ve kolay bir karakter . Yanında sup olursa çok rahat taşır gibi .

Karşıda kasabilen yok ama 2 adet savunma eşyası almışsın bence saçma çok ad kasan yoksa çivili yerine son fısıltı al karşıda tank varsa tabii.

Bizden 2 kişi afkydı . Tristi ve yasuo çok vuruyordu . O yüzden 2 zırh çıktım . 2. zırhı çıktıktan sonra damage bile yemedim . Hatta ve hatta 3 kişi gidip baronu kestik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 28 Aralık 2014; 17:33:43 >

• quote:

quote:

quote:

Bizden 2 kişi afkydı . Tristi ve yasuo çok vuruyordu . O yüzden 2 zırh çıktım . 2. zırhı çıktıktan sonra damage bile yemedim . Hatta ve hatta 3 kişi gidip baronu kestik .

çivili yerine randuin alman daha bir hoş olurdu.

• Ben ADC'ye AP kasan bir insan olarak seni tebrik ediyorum senin levellarda ben daha kötüydüm
  • Benim durumda buna benzerdi 20 olana kadar teemo oynadım sonra 30 olana kadar shyvana oynadım hiç bi heroyuda almazdım baya ip felanda birikmişti.
    Bi müddet sonra bırakırsın ashe yi

• -Şu an Luci oyna maç sonucunu detaylı ss al
    -30 lvl olduktan sonra 200 normal oyun oyna
    -Tekrar Luci oyna detaylı ss al
    -2 ss arasındaki 82626182 farkı bul

Rahmetli hep derdi:
    "b*klu dereyi bi geç hele"

• Ben de ilk başlarda Ashe'den başka hero oynayamazdım. Oynaya oynaya alışıyosun. Botlarda pratik yap, ne zamanki artık botlar sana az geliyor gir normal oyuna. Freelerdeki heroları oyna farklı şeyler denemiş olursun, sadece ADC'de takılı da kalma.

• ashe ve ezreal oynaması zor karakterlerdir.
    adc olarak diğer adc ler gibi kovalamak yerine vurkaç taktiği üstüne kuruludur. eğer ashe oynayabiliyorsan ezreal al ve oyna. ama buzdoğan çık mutlaka çünkü bu seni ashe den direk koparmadan alışmanı sağlicaktır
  • Orijinalden alıntı: -EDD-

çivili yerine randuin alman daha bir hoş olurdu.

Artık dediğin gibi yaparım bide öyle denerim

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Ben ADC'ye AP kasan bir insan olarak seni tebrik ediyorum senin levellarda ben daha kötüydüm

Allahtan buildin ne olduğunu öğrendim . Yoksa bende öyle yapardım

Orijinalden alıntı: ltfgonen

Benim durumda buna benzerdi 20 olana kadar teemo oynadım sonra 30 olana kadar shyvana oynadım hiç bi heroyuda almazdım baya ip felanda birikmişti.
    Bi müddet sonra bırakırsın ashe yi

Yok hocam ya bırakamıyorum . 2-3 hero değişiyorum , sonra tekrar Ashe dönüyorum .

quote]Orijinalden alıntı: nightspunk

-Şu an Luci oyna maç sonucunu detaylı ss al
    -30 lvl olduktan sonra 200 normal oyun oyna
    -Tekrar Luci oyna detaylı ss al
    -2 ss arasındaki 82626182 farkı bul

Rahmetli hep derdi:
    "b*klu dereyi bi geç hele"

Hocam şu luci çok cool bi hero fakat bana vurmuyo gibi geliyor ya . Millet çatır çatır oynuyor ama ben beceremiyorum onu . Mesela ultisinde önünce minyonlar varsa onlara vuruyor falan . Ben pek beceremedim onu .

Orijinalden alıntı: AsheOrAfk

Ben de ilk başlarda Ashe'den başka hero oynayamazdım. Oynaya oynaya alışıyosun. Botlarda pratik yap, ne zamanki artık botlar sana az geliyor gir normal oyuna. Freelerdeki heroları oyna farklı şeyler denemiş olursun, sadece ADC'de takılı da kalma.

Nick , Avatar , Konu uyumu

Orijinalden alıntı: Xronize

ashe ve ezreal oynaması zor karakterlerdir.
    adc olarak diğer adc ler gibi kovalamak yerine vurkaç taktiği üstüne kuruludur. eğer ashe oynayabiliyorsan ezreal al ve oyna. ama buzdoğan çık mutlaka çünkü bu seni ashe den direk koparmadan alışmanı sağlicaktır

Aynen Ez.de çok hoşuma giden bir hero . Şuan rün dizdim . 1.5K IP var . Biriktireyim onuda alacağım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.