Şimdi Ara

Ashe mi daha iyi ad carry yoksa graves mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: lien--

ashe 450 ip yani en kötü ad carry
    6300 lükler 450 liklere 100 basar

Ne güzel saçmalamış öyle :)
  • iyi bir ashe oyuncusu iyi bir graves oyuncusunu çok rahat egale edebilir. Şahsen ben ashe diyorum.
  • quote:

quote:

facepalm
  • Graves bence. Ama Ashe her nedense küçük görülüyor genelde o kadar da abartılı fark yok. Ben Graves skilleri ad carry için daha yararlı diye düşündüğüm için Graves dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

iyi bir ashe oyuncusu iyi bir graves oyuncusunu çok rahat egale edebilir. Şahsen ben ashe diyorum.

He tamam, biz ikisini kapıştırıyoduk zaten sonuç belli oldu saolasın.
  • ashe
  • ashe tabiki 450likler en güclü herolardır

saka bir yana takıma ashe daha yararlı bence, graves teke tekte alır ama ashe bir slowlatırsa hele o muhteşem ultisi ile hem can kurtarır hem can alır
  • graves almayın bence. graves, miss fortune ve caitlyn sırayla her hafta freeler
  • ashe slowu , stunuyla 1 adım daha önde. Ayrıca su son skin yamasından sonra 2 adım öne gecti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

quote:

facepalm

Triple facepalm
  • Ashe dememin sebebi hem slow, stun var hem de sağlam vuruyor. Takım olarak daha yararlı bence. Fakat şartlara göre graves daha iyi olabilir.

Ashe ile fb almaya bakın siz.
  • ashe dahayararlı ama bot lanede yüzde 90 graves kazanır. Supportuda biraz iyi olursa durduramazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı bin üççüs gaymen varsa Vayne al.

Çünkü Vayne bu oyundaki en iyi AD Carry. Ama gel gelelim bir anket yapılsa herkes Graves der. Çünkü tarzı hoşlarına gidiyor milletin. Vayne ustalık ister, hatta çok büyük özveri ve sabır. Aynı zamanda çabuk düşünüp hızlı karar vermen gerek. Sen canı az olan düşmanı duvara vurup bayıltacağına gidip açık araziye iteliyorsan o zaman Vayne alma.

ÖZET: VAYNE AFFETMEZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadurAli

Graves alanın aklına yanarım
    2 haftada 1 free

ranked da free olan herolardan sahip olmadıklarınla oynayamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashe çünkü, "She's sexy and we know it!!!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Altı bin üççüs gaymen varsa Vayne al.

Çünkü Vayne bu oyundaki en iyi AD Carry. Ama gel gelelim bir anket yapılsa herkes Graves der. Çünkü tarzı hoşlarına gidiyor milletin. Vayne ustalık ister, hatta çok büyük özveri ve sabır. Aynı zamanda çabuk düşünüp hızlı karar vermen gerek. Sen canı az olan düşmanı duvara vurup bayıltacağına gidip açık araziye iteliyorsan o zaman Vayne alma.

Nerfden sonra vaynenin bu kadar abartılıcak özelligi kalmadı.Forumda cok sevilen bi championda,en iyi ad carry falan degil..... Bide hangisi iyi diye konu acmayı bıraksak cok iyi olucak.23213123 konu var böle,herkez kendi fikrini söylüyo doğal olarak.Her hafta 2 tanesi free kendin dene,hangisiyle daha iyi oynadıgı düsünüyosan onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

iyi bir ashe oyuncusu iyi bir graves oyuncusunu çok rahat egale edebilir. Şahsen ben ashe diyorum.

He tamam, biz ikisini kapıştırıyoduk zaten sonuç belli oldu saolasın.

benim ikisini kapıştırdığımı nerden çıkardın sadece kendimce bir kıyaslama yaptım millete laf atma olayından kurtulmanı umuyorum, post atıcaksan konuyla alakalı at mesajla değil.
    Edit: Konu başlığına da bir göz gezdirmende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VCR -- 26 Mayıs 2012; 19:03:06 >
  • graves pasifiyle earyly game de iyi iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

quote:

Nerfden sonra vaynenin bu kadar abartılıcak özelligi kalmadı.Forumda cok sevilen bi championda,en iyi ad carry falan degil..... Bide hangisi iyi diye konu acmayı bıraksak cok iyi olucak.23213123 konu var böle,herkez kendi fikrini söylüyo doğal olarak.Her hafta 2 tanesi free kendin dene,hangisiyle daha iyi oynadıgı düsünüyosan onu al.

Hangi nerf? Hangi patchden sonra olduğunu söylersen ona göre bakarım. Ben Vayne'i ilk beleşken oynamıştım ve çok sevmiştim. Her zaman oynamam çünkü genelde last pick olurum ve benim support veya tank olmam istenir. Herkes kahramanlık peşinde. Vayne alıp batıranları çok gördüm. Tabii sinirleniyorum bazen küfrediyorum. Sabrımızın ayarıyla oynuyorlar. Bırak da ben Vayne alayım diyorum adam hayır ben support oynayamam diyor.

Hele ne adamlar gördüm ki 30 lv ama jungle yapmamış hayatında. Shyvana beleş olduğu hafta (geçen hafta) jungle soktuk ve tabii ki yenildik. Ne gank yapabildi, ne de counter jungle becerebildi. Sordum sen bu acc'yi satın mı aldın diye. Cevap vermedi bir de hem suçlu hem güçlü seni şikayet ettik dedi. 4 kişi premade bebe, tabii ki bir şey olmadı. Ben de unskilled player diye rapor ettim bir de ekledim hesabı satın almış olma ihtimali yüksek diye. Nasıl adamlarla oynuyoruz?

Şu Darius hevesi geçsin, milletteki. Ondan sonra yine ranked akıcam vayne ile. Her maçta darius görmekten bıktım. Banlanacak onca karakter varken...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

quote:

Hangi nerf? Hangi patchden sonra olduğunu söylersen ona göre bakarım. Ben Vayne'i ilk beleşken oynamıştım ve çok sevmiştim. Her zaman oynamam çünkü genelde last pick olurum ve benim support veya tank olmam istenir. Herkes kahramanlık peşinde. Vayne alıp batıranları çok gördüm. Tabii sinirleniyorum bazen küfrediyorum. Sabrımızın ayarıyla oynuyorlar. Bırak da ben Vayne alayım diyorum adam hayır ben support oynayamam diyor.

Hele ne adamlar gördüm ki 30 lv ama jungle yapmamış hayatında. Shyvana beleş olduğu hafta (geçen hafta) jungle soktuk ve tabii ki yenildik. Ne gank yapabildi, ne de counter jungle becerebildi. Sordum sen bu acc'yi satın mı aldın diye. Cevap vermedi bir de hem suçlu hem güçlü seni şikayet ettik dedi. 4 kişi premade bebe, tabii ki bir şey olmadı. Ben de unskilled player diye rapor ettim bir de ekledim hesabı satın almış olma ihtimali yüksek diye. Nasıl adamlarla oynuyoruz?

Şu Darius hevesi geçsin, milletteki. Ondan sonra yine ranked akıcam vayne ile. Her maçta darius görmekten bıktım. Banlanacak onca karakter varken...

Movement speed reduced to 300 from 305.
    Night Hunter: bonus movement speed reduced to 30 from 40.
    Tumble: bonus damage reduced to 30/35/40/45/50% from 40/45/50/55/60%.
    Final Hour: Tumble stealth duration reduced to 1 second from 1.5.

Şu an vayne dengeli bi ad carry.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.