Şimdi Ara

Ashes of Creation - ANA KONU 2021 - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Verra’nın Cesur Maceracıları!

Yola birlikte çıkarken seçtiğimiz bölgeyi en kısa sürede geliştirmeyi hedefleyip tüm oyuncular için güvenli ve refah dolu bir ortam sağlayabiliriz.

Black Company olarak, loncamızın yapısını ve felsefesini oluştururken, tarihin en büyük efsanelerinden biri olan Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nden ilham aldık. Yuvarlak Masa, herkesin eşit söz hakkına sahip olduğu, onurun, sadakatin ve cesaretin ön planda tutulduğu bir topluluktu. Biz de loncamızda bu değerleri yaşatmak için yola çıktık.

Birlikte yükselmek, güçte birleşmek felsefesiyle, Ashes of Creation’ın dünyasında aynı Yuvarlak Masa ruhuyla hareket ediyoruz. Kimse diğerinden üstün değil; herkes ortak hedeflere ulaşmak için eşit bir şekilde katkı sağlar. Dayanışma, kararlılık ve cesaretle, hem PvP hem PvE’de birlikte zaferlere imza atacağız.

Ashes of Creation dünyasına hükmetmek için sizleri bekliyoruz. İster deneyimli bir MMO oyuncusu olun, ister Verra'nın topraklarına yeni adım atıyor olun, vizyonumuzu paylaşan herkese kapımız açık.

Biz kimiz?

Biz, oyuncuların birlikte güçlendiği, sıkı bağlara sahip bir topluluğuz. Amacımız, PvE ve PvP’de üstün başarı gösterirken, aynı zamanda pozitif ve destekleyici bir ortam yaratmak. Türk oyuncuların ezilmemesini sağlarken, Karanlıkta birleşip birlikte yükseleceğimiz bu yolda herkese yer var.

Sizden istediğimiz;

Ashes of Creation’da keşfe çıkmak için istekli, aktif oyuncular.

Takım oyunundan zevk alan, büyük PvP savaşlarından lonca projelerine kadar her türlü işbirliğine açık olanlar.

Olgun, saygılı ve kalıcı bir topluluk inşa etmek isteyen kişiler.

Bize katılın ve Black Company gücüne ortak olun!

Eğer sıfırdan başlamak ve kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir lonca arıyorsanız, Black Company'de yeriniz hazır. Birlikte yükselecek, topraklarımızı koruyacak ve Verra’ya damgamızı vuracağız!

yolculuğunuz burada başlıyor! Gelin birlikte yükselelim bu topraklarda.

Discord: https://discord.gg/pcGmxkFP (Diğer discord sunucumuz ile karışmaması için sıfırdan açtım. Düzenlemelerini yapacağım.)

İnstagram: Taygun Sonat (NOT: Discord giremeyenler Instagram'dan ulaşması için paylaştım.)

• [TR] Black Company | Yeni Dostlar Aranıyor PVE/PVP — Ashes of Creation Offical forumunda paylaştığım guild paylaşımı. En kısa sürede instagram veya buradan özel mesaj ile tarafıma ulaşmanızı istiyorum. Başlayacak arkadaşlarla birlikte büyüyüp yeni ufuklara yelken açacağız.

• açık betaya mı katılacaksanız?

oyunun ne zaman açılacağı belli değil...

• Evet Alpha II 'ye katılacağız. Tercih meselesi. en az 1 yıl Alpha açık kalacak bu süre içerisinde oyunu hem öğrencez hem geliştircez. Yakından izliyor olacağız. Alpha II'ye katılım tabii ki çok fazla olmayacak Türkiye şartlarında da bütçeyi zorluyor fakat en kötü şartlarda beta 1 ve 2 yi düşünürsek Temmuz'dan önce oyunun çıkmayacağını düşünüyorum bu da aylık 14 dolara denk gelir. Çok büyütülecek bir para değil. Bugün burger king'e gitsen 20 dolar veriyorsun zaten :) ay'da 1 kere gitmeyi vercez :)

• Master_Yoda_ M kullanıcısına yanıt

başkan

oyunla ilgili sürekli mesaj yaz, video çek

bişeyler yap. merak ediyoruz.

içerik üreten de yok...

• adolf1 kullanıcısına yanıt

açıkcası video çekmede çok başarılı biri değilim fakat elimden geleni yapacağım. yayında açarım mutlaka :) taygunsonat - Twitch , Taygun Sonat - YouTube yapabilirsem buralardan paylaşım yaparım.

yarın giriş yapacağım fakat yayın yasağı olduğu için malesef yayın açamayacağım

• youtube'da bir sürü yabancı yayıncı var

canlı yayın yapıyor.

pek yasak yok gibi...

@Stormfang başkan sen katılmadın mı ?

katılmadıysan diğer yayınlardan kes kopyala veya anladıklarını anlatsan...

merak ediyoruz be....

ayrıca

Ashes of Creation Türkiye

diye bir forum sitesi var.

akşam kayıt oldum.

pek sayısı yok. bi reklam edin de sayı çoğalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 28 Ekim 2024; 9:29:36 >

evet yayın yasağı hafta sonu için kalkmıştı tekrar geldi. ben girip oynadım. Sunuculara DDOS saldırısı oldu. bu hafta bunu saldırı üzerine çalışacaklar. önümüzdeki haftasonu açılmama ihtimali var DDOS saldırılarından dolayı açılırsa Kick üzerinden yayın açacağım direkt olarak oradan merak ettiğiniz her şeyi anlatabilirim. veya buradan da merak ettiğin şeyler varsa anlatırım.

• Şuan bir tek bende erken erişim izni var bunundışında 5 arkadaşımla beraber başlıyor olacağız rushlamadan keyif alarak oynayacağız. Çünkü büyük güncellemeler geldiğinde oyun zaten Wipe yiyecek. önemli olan şuan keyif alarak oyunu iyice öğrenmek. 8 Kasımdan sonra ise her gün düzenli yayına geçeceğim Kick üzerinden. birlikte keşfederiz.

• IRKLAR:

AELA HUMANS

1- Kaelar

2- Vaelune

DÜZENKELL DWARVES

3- Dünir

4- Niküa

KAİVEK ORCS

5- Ren'kai

6- Vek

PYRİAN ELVES

7- Empyrean

8- Py'rai

TULNAR

9- Tulnar

SINIFLAR:

birincil sınıf

ikincil sınıf

seçiyorsun, böylece sınıfın ortaya çıkıyor.

Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -

HARİTA:

Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 1 Kasım 2024; 10:44:8 >

• Youtube'da

Ali Füzün

kanalında

Alpha 2 değerlendirme yapmış.

ben her gün canlı yayın yaptım :)

• şimdi sen diyince açtım. Lütfen kimse izlemesin daha videonun başında bilmeden sallamasyon bilgiler dağıtıyor. BERBAT bir video olmuş. Konu ile hiç bir bilgisi yok ben buna edit yaparım :)

• Master_Yoda_ M kullanıcısına yanıt

yayınları youtube hesabına da atarsan

izleriz.

twitch'e giriş zorlaştırıldı, e postaya kod geliyor vs.

uzun süredir girmiyorum. ayrıca chat ekranı açıkken yayında kesinti oluyor o yüzden twitchten yayın izlemiyorum.

twitch'ten izliyorum şu anda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 5 Kasım 2024; 10:15:46 >

Youtube atmayacağım dostum. Twitch uygulamanı güncelleyebilirsin dediğin sorunların hiç biri bende olmuyor. Hesap ayarlarını düzeltebilirsin. Epostaya kod geliyor vs olayınıda anlamadım. twitch'e girmek ne kadar zor olabilir ki :) neyse yeterli sayıda insan geliyor merak ettiklerini sorarlarsa cevaplıyorum. cuma günü yine yayın yapacağım

• Scam of Creation, 120$ alfa erişimi, oyunu izledim çok dandik duruyor. Buna ciddi ciddi 120$ veren var mı, streamlerde hep sponsorlu yayınlar gördüm, oynadıkları insanlar da hep sponsorlu yayıncılar. Para veren 3-5 tane insan falan vardır herhalde Ashes of Creation - ANA KONU 2021 - 

• Kage. kullanıcısına yanıt

senin akıl sağlığın yerinde olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.