Şimdi Ara

Aşı dayatmasının doğal seçilimi engellemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    verilerin seviyesini düşürmem imkansız cunku verilerden bahsetmedim ki? Sadece aşı kamplarında sıradan bir günde aşı olan 3 kişinin aşı sonrası hallerini özet şekilde gönderdim.

demek şeker veya tansiyon düşmüştür. hm o zaman burada tansiyon baya düşmüş.

6sn video:

yandex.disk
    Well if the vax didnt kill him, the concussion did-16266230438fa94-360.mp4
    https://disk.yandex.com/i/M4apuSfpE5EvTg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet her şey olabilir, aşı ile ilgili bir şey yok. Üzgünüm bir daha deneyin Aşı dayatmasının doğal seçilimi engellemesi 

• BJK kullanıcısına yanıt

Yüzeyde etkinlik süresini sanıyorum yüzeyden bulaşma olarak yorumlamıyorsun, bu da güzel :) Doğru muhtemelen etkinlikten kastı tiyatro veya sinemaya gitmeleri mikropların :)

Bengi'nin uzmanlığı kardiyoloji yani kalp/damar.

Yılda 160 bin kişinin öldüğü kalp damarı bu ülkeye unutturarak, tek 1 hastalık varmış gibi yaparak, tedavilerini aksatmalarına sebep olarak kim bilir kaç kişinin ölümünden sorumlu.

Hem mesleğine hem de insanlara yaptığı ihaneti unutmayacağız..

Aşı dayatmasının doğal seçilimi engellemesi

• nucro kullanıcısına yanıt

Yüzeyde yaşama süresinden bahsediyor orada, hala covid virüsü yüzeylerde belli bir süre yaşayabiliyor. Ama yüzeylerden bulaştığına dair bir bulgu yok denilmiş.

• BJK kullanıcısına yanıt

R. Öztekin'in doktoru ne demiş: Anjiyosunu aşıdan sonra olmak istiyordu. Sence neden insan anjiyosunu aşıdan sonraya bırakır? Virüsten korkmadığı için mi?

Tekrar söylüyorum artık gülerek söylüyorum: Yüzeyde etkinlik süresi vermesinin sebebi, sinema-tiyatro değil, bulaş. Şunu bi kabul et rahatla, zorlama..

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

R. Öztekin'in doktoru ne demiş: Anjiyosunu aşıdan sonra olmak istiyordu. Sence neden insan anjiyosunu aşıdan sonraya bırakır? Virüsten korkmadığı için mi?

Tekrar söylüyorum artık gülerek söylüyorum: Yüzeyde etkinlik süresi vermesinin sebebi, sinema-tiyatro değil, bulaş. Şunu bi kabul et rahatla, zorlama..

Rahmetli tüm kontrollerini yaptırmış, herhangi bir tehlike söz konusu olmadığı için aşıdan sonra yaptırırız demiş. Yoksa dişçiye de gitmiş, kalpçiye de.

Etkinlik süresi, virüsün etkin olma süresidir. Bulaşma ile alakası yok. Orada canlı olarak o kadar yaşayabiliyor, ama yüzeylerden bulaşma konusunda ise bir bulgu yok demiş Prof.

Artık daha nasıl anlatayım bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Rahmetli tüm kontrollerini yaptırmış, herhangi bir tehlike söz konusu olmadığı için aşıdan sonra yaptırırız demiş. Yoksa dişçiye de gitmiş, kalpçiye de.

Etkinlik süresi, virüsün etkin olma süresidir. Bulaşma ile alakası yok. Orada canlı olarak o kadar yaşayabiliyor, ama yüzeylerden bulaşma konusunda ise bir bulgu yok demiş Prof.

Artık daha nasıl anlatayım bilmiyorum.

Alıntıları Göster

Ben de nasıl anlatıyım bilmiyorum bu sebeple en güzeli sana hak vermek:

1- Evet: virüsün yüzeylerdeki etkinlik süresini genel kültür bilgisi için verdi Bengi, yoksa virüs yüzeyden bulaşıyor diye hiç konuşulmadı ve bu etkinlik sürelerinin yüzey bulaşması ile ilgisi yok..

2- Doktoru demiş, anjiyo için aşı sonrasını bekliyordu diye. Ama haklısın insanlar tedavilerini aksatmadı ve tedavilerini aksattığı için ölen binlerce kalp hastası veya kanser teşhislerini geciktirip ölen kanser hastaları hiç olmadı. Bu yönde çıkan haberler de uydurma. İnsanların teşhislerini ve tedavilerini aksattığı yalan.. Muhtemelen Haldun Boysan da korkmuyordu kovidden, öyle zevkinden ertelemiş kalp pili değişimini..

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Ben de nasıl anlatıyım bilmiyorum bu sebeple en güzeli sana hak vermek:

1- Evet: virüsün yüzeylerdeki etkinlik süresini genel kültür bilgisi için verdi Bengi, yoksa virüs yüzeyden bulaşıyor diye hiç konuşulmadı ve bu etkinlik sürelerinin yüzey bulaşması ile ilgisi yok..

2- Doktoru demiş, anjiyo için aşı sonrasını bekliyordu diye. Ama haklısın insanlar tedavilerini aksatmadı ve tedavilerini aksattığı için ölen binlerce kalp hastası veya kanser teşhislerini geciktirip ölen kanser hastaları hiç olmadı. Bu yönde çıkan haberler de uydurma. İnsanların teşhislerini ve tedavilerini aksattığı yalan.. Muhtemelen Haldun Boysan da korkmuyordu kovidden, öyle zevkinden ertelemiş kalp pili değişimini..

Alıntıları Göster

Tedavilerini aksatan ve korkan var,(hak veriyorum da) özellikle kanser hastaları o konuda bir şey demiyorum. Ben sadece Rasim Öztekin için yazdım.

• televizyona mahkum kaldıgımız için ve sonucta işi doğru düzgün bilende yok hangi yazı gelse hangi haber gelse inanıyor gidiyor millet dijital kölelik budur işte

kardeşim ilk çıktığında wuhanda yolda yürüyen millet pat pat yere yığılıyordu hani ne oldu şimdi nerde o görüntüler?

wuhanda bu olayın içinde olan doktorlar konuşmadan önce ne hikmetse öldüler ? hasta dendi şu dendi bu dendi ne tasadüf

aşı dağıtımı olacağı haberi çıkınca birden vaka oranımız kat ve kat arttı ne çabuk unuttunuz

A kanalında biri maske işe yarar derken B kanalında maske işe yaramaz diyenler çıkmadı mı ? Yurtdışında doktorluk yapanlar yayından alınmadı mı konuşma yaparken ?

Hala haberlerin peşinden koşup gidin

TV çıkan kendini doktor sanıyor artık

yurtdışına bile olduğun aşının markasına göre seyahat ediyorsun kimse bunları sorgulamıyor kimi x aşısını almıyor kimisi alıyor

Bak Kardeşim kendim dahil ofiste aşılısıda aşı olmayanıda kovid oldular

son kullanma tarihi geçmiş ilaç gönderildi bana ( kontrol edip süresini uzatmışlar yersen üstüne yeni etiket basmışlar bazı mallarda hala inanıyor )

bu kadar sağlık ve aşı düşünen devlet

o kadar yasak koydu doğru düzgün denetimi yapıldı mı ? toplu taşımada kontrol oldu mu ?

hadi bunu bırak bu kadar ciddi bir konu madem o kadar mülteci geliyor ne olduğu belli değil maskesi yok hasta mı belli değil elini kolunu sallayarak giriyor bu hastalık için bi önlem alındı mı ?

Akşam haberleri izlemeye devam edin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 25 Ağustos 2021; 11:58:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.