Apaçık ortada olandır. Kardeşim istemeyen olmasın, ne zorluyorsun milleti? Doğayı kendi haline bıraksana. Ne demiş ünlü alman düşünür Adolf Hitler; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşı dayatmasının doğal seçilimi engellemesi
-
-
O zaman modern tıbbı da reddedebilirsiniz nasıl olsa tıp normalde gerçekleşecek doğal seçilimi insan eliyle engelliyor. Diş etiniz iltihaplandığında veya septisemi olduğunuzda hiç antibiyotik kullanmayın; apandisitiniz patladığında ameliyat da olmayın. Tıbba başvurmak, doktorluk faaliyetini icra etmek de herhalde zayıflık olmalı. Çiçek hastalığını ve vakti zamanında milyonları kırmış benzeri hastalıkları aşıyla bitirmek de büyük bir zayıflık örneği. Başkaları ölürken empatisiz şekilde Hitlerci düşünceler satmak kolay; siz hasta olduğunuzda eminim Hitlerciliği bırakıp tıbbı seçeceksiniz ya da ölüm döşeğine gelip her şey için çok geç kaldığında keşke tıbbı seçseydim diyecektiniz. Doğal seleksiyonu tıp ve aşılar sayesinde kendi koşullarımıza bağlamak varken kendimizi denetleyebileceğimiz doğal seleksiyonun insafına bırakmak zaten esas zayıflık. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar olgun ve akıllı bir insanın söyleyeceği şeyler değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rockofeller tıbbından mı bahsediyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilinçli bir seçilim süreci başlatılmış olabilir Bildiğimiz gibi ojeni düşüncesi var. küresel dünyada çok zeki ve sorgulayan insanlar dışında kimseye yer yok. tüm medya aşıyı dayatacak. bilim adı altında dayatacak. böylece genel kitle aşı olacak. bilinçli olarak bazı çelişkiler bırakılacak. sadece bu çelişkileri görebilen ve sorgulayabilenler hayatta kalırken 5-10 yıl sürecek aşılama sürecinde şüphecilik, sorgulaycılık, merak, zeka gibi özellikleri üst düzeyde olmayanlar elenecek. bir kişi çok iyi eğitim almıştır belki ama sorgulayıcılık yoktur zeka eksiktir. dayatılan bilimi sorgulayamaz mesela o da elenecek. böylece yeni dünya devletinde sadece çok zeki insanlar kalacak ve mutlak barış ve refah mümkün olacak. nasıl komplo.
-
Hayır, Hipokrat ve Galenos'tan İbn-i Sina ve Vesalius'a, Jenner, Pasteur ve Hilleman'a uzanan doktorlar ve bilim insanları neslinin tıbbından bahsediyorum.
silahlanmada güç sahibi olan rusya ve amerika'nın birbirine olan yaklaşımını düşündüğümüzde, silah teknolojisini daha çok geliştiren akıl daha zeki olmakla birlikte, karşı taraf açısından mutlak barış ve refahı engelleyen zararlı bir güç olarak görülmekte. sen tam tersini beyan ediyor ve bir de mutlak barış ve refahtan bahsediyorsun. halbuki senin dediğin konuda tam tersine, tek bir kesim güç sahibi olmak istiyor ve önünde dik duranı da düşman olarak görüyor. bu durum barışa darbe vurduğu gibi insanların da refahına darbe vuruyor.
sana bir de güncel hayattan örnek verelim: bir iş yerinde, bir makam için birden fazla aday var ise bu adaylar içerisinden seçilecek olan kişinin akıl ve zekası, o makam için seçimi yapacak olan kişinin makamına yakın veya uzak bir gelecekte sorun teşkil edebilir, o koltuğundan edebilir. yani senin anlayacağın bazıları seçim yaparken, kendi pozisyonunu garantileyecek şekilde seçim yapmayı yeğleyebiliyor. ondan sonra ast ve üstlerin olduğu bir ortamda bulunanlar, kendi aralarında dedikodu bile yapmaya başlayarak, seçimi eleştirebiliyor. tabi bu durum anlaşılmayacak bir durum değildir. çünkü en tepedeki de bu şekilde hareket ediyor. bu lokal bir örnek. sen ise genele örnekleme yapıyorsun. localde sözünü geçiremeyecek olan, genele sözünü hiç geçiremeyecektir. senin hayal ettiğin sistemde çok zeki insanlar, yöneten değil, yönetilebilecek olan insan tipleri yer alıyor. yani afedersin, aptallar demek daha doğru olacak.
-
kimse kimseyi aşıya zorlayamaz,tartışmaya KAPALIDIR.
-
Onlar doğal seçilim sayılmaz çünkü onlarda insan zekasının ürünüdür. İnsanın beyni evrimsel olarak geliştikçe bu tür problemlere çözüm üretmiştir. Kullanmak değil kullanmamak doğal seçilimdir çünkü vahşi doğada yaşasaydık bağışıklık daha güçlü olacağı gayet açık ama buna karşılık biz şehirde yasiyoruz sehirde yasamaksa bize modern tıbbı sunuyor. Adamlar çıkıp modern tıbı reddediyorsa bunun doğal seçim olduğu su götürmez bir gerçek.
Öte taraftan bu dünyanın kaynakları 7 milyar insana yetmiyor. Benim düşüncem katma değer sağlamayacak olanlarının aradan çıkmasıdır bu insanları beslemek için ciddi karbon emisyonu yapıyoruz. Oradan vicdan masturbasyonu yapmak kolay elimizde kaynak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Bormann -- 15 Ağustos 2021; 20:20:45 >
Mükemmel bir teori hocam ama şöyle birşey var afganistan ve islam afrika ülkelerinde hic asi olan yok.
Yani herkes ölürse Taliban kapına dayabilir; askerler, polisler, pilotlar, askeri mühendisler asilandı, burokratlar asilandi....Kim koruyacak seni Talibandan? Ben olsam şerefimle asi olurdum, öleceksemde şerefimle ölürdüm.
.d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani aşı dediğin birtakım şirketlerin kim bilir ne için ürettiği sıvılardır. Zaten teknoloji ilerledikçe şirketlere güven de azalacak. Bundan 50 yıl sonra belki de çip takacaklar aşının veya birtakım ilaçların içinde gizlice, bilemeyeceğiz. Devlet üretmiyor bunları. Amacı kar olan kuruluşlar üretiyor. Tanrı da üretmiyor. Neden %100 güvenmek durumundayız?
Dünyanın nüfusunun az olmasını herkes ister açıkçası.
Ayrıca hadi bunu es geçelim, bana bir şeyleri aceleye getirmeye çalışıyorlar gibi geliyor. Ne olursa olsun, böyle kritik şeylerde, hemen herkesi aşılayalım diye bir karar verilemez. İsterse evliya üretmiş olsun aşıyı, böyle dünyanın en iyi bilim adamı olsun, yine de bu şekil olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 16 Ağustos 2021; 5:0:50 > -
Şu an yönlendirilmiş bir doğal seçilim var gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S K A N D A L bir şeymiş ben bunu bizzat gördüm...quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1524Rockofeller tıbbından mı bahsediyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmeyince böyle görmen normal.
Eğer açık fikirliysen dinlemeni tavsiye ederim bu 8 yıllık belgeseli :
www.corbettreport.comRockefeller Medicine (video) : The Corbett Reporthttps://www.corbettreport.com/rockefeller-medicine-video/ -
Hadi hadi, milattan öncesinin ağalığını modern çağ masalı diye yutturmayın, insanları uyutmayınquote:
Orijinalden alıntı: nucroBilmeyince böyle görmen normal.
Eğer açık fikirliysen dinlemeni tavsiye ederim bu 8 yıllık belgeseli :
www.corbettreport.comRockefeller Medicine (video) : The Corbett Reporthttps://www.corbettreport.com/rockefeller-medicine-video/
Daha yeni yeni ne olduğunuz ortaya çıkıyor, siz bununla da övünürsünüz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- plaquenil kullananlar yorumları
- cetryn kullananlar
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- çiğ süt içilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X