kardeş walla clanı dağıtmam gerek gelmek için yoksa gelirdim hem corbada benimde tuzum olurdu ama pelerin parayla alınmıo yani savaşlarda vs büyük olmasada gayet uzun süre başarı kazanmak lazım o savaşlarda bile lvl 55- ler dakkasında harcanır genelde bide cz de kasabilirsin np yi o dahada zor yani pelerin işi parayı verip alayım işi değil öle olsa ben dahil herkes pelerinli olurdu yaf sözün özü pelerin alacaz deme sen önce ören biraz sonra konuş yoksa milleti üstüne güldürürsün ama yinede bu yürek sende iken ben senin zamanı gelince f9 u devircene inanıom cidden siz bol bol clan party yapıp birbirinizi kasın derim ben bide para işini öğrenmeye bak erkenden çok lazım olcak kazanmak kolay değil oyunda pm atarsan upgrade nasıl aypılır vs anblatırım bilmiosan tabii bi 5-10m de para veririm clana bizimde katkımız olsun ama sakın ha dağıtma clanı
hatta olmadı alırım alt calana seni. sen areste oynuosan pm ata bana mutlaka bu aralar a1 moradonda oluyom akşamları iyi kötü para kasıyom elimden gelen yardımı yaparım (pm atcan ıd : hernancortez) gercı bende eziğim ama olsun size az cok katkım dokunur
DİĞER ARKLARADA SÖZÜM ŞUDUR HERKES Bİ EL ATSA BU CLAN Bİ HAFTAYA LVL 50+ OLUR O KADAR ADAMSINIZ ARK CLANI FLAN OLAN AYRILSIN İKİ GÜN YARDIM ETSİN ARKLARA WALLA KOCA DH BU CALANI KALKINDIRAMAYACAKSA YAZIKLAR OLSUN BİZE...
VE CEM SENDE SERVER I SÖLE MUTLAKA
Bİ FAYDAM OLURSA NE MUTLU BANA
:))
ARESTE İSEN BENİ MUTLAKA BUL TEKRAR TEPRİK EDERİM
odin de char yok ama xydonis te var odin de human mı karus mu
lvl 29 alacakmısın
hep aynı yalan 30 üstü clan a 60 lık adam alırlar abi lütfen dur pelerin alcaz herkez de aynı şeyi sölüo gerçekci olun brz sende o clanı boz artık 30 üstü clan mı olur lwl inle dalga geçmiorum clanınla dalga geçiorum yanlış anlama
arkadaslar benı yanlış anlamayın amacım ne adamları çüçümsemek nede adamlarla dalga gecmek gelin lvl_1 olan adam varclanımda ben sadece oylesnıne soylen miş bir laftı ve yorum yapan iyi yada kotu herkese teşekkür ediyorum.
bu arada clana girmek isteyen
server malezya odin1 de
takılıyoz oke herkese selam beyler
imza herkese slm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme