Şimdi Ara

ASİ GENÇLER CLANI İSTEYEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CLANIMIZ 30 LEVEL ÜZTÜDÜR İSTEYEN LİDER CEM2005 GİTSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: cem2005

CLANIMIZ 30 LEVEL ÜZTÜDÜR İSTEYEN LİDER CEM2005 GİTSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

bu ne ya önüne gelen topic açıyoo ve

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guilty90

quote:

alay etmein

ne var siz kaç tane 30+ clan var knightta bilionuzmu?
    yani bende bilmiom ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guilty90

quote:

byler bizim clan da 10 lwl üstüdür bilgilerinize zuhahaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTh3

byler bizim clan da 10 lwl üstüdür bilgilerinize zuhahaaa

Alıntıları Göster
    hangi serwer ares de de yüzüne tükürem

• quote:

Orijinalden alıntı: AAbAAzAA

hangi serwer ares de de yüzüne tükürem

Alıntıları Göster
    yahu cok merak edıyorum sızler bu oyuna en az 50 lvl ılemı basladınızda ınsanlarla dalga gecıyorsunuz hepınız sıfırdan baslamadınızmı kımbılır kacınız dılencı gıbı aga elmorada gıdecem bır 10k versene demıstır ama sımıd lvl atladınız ya ınsanlarla dalga gecmeyı marıfet sayıyorsunuz ayıp sıze

• quote:

öyle de güzel diyosun ki clanımız lwl 30 üztüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: _HobgobliN_

quote:

madem 30 lvl ve üstü clan kurdun et tarafındaki civcivleri topla clana , clanca party kurup civcivleri kas hem sen lvl atla hem onlar atlasın .

• quote:

Orijinalden alıntı: _HobgobliN_

quote:

beyler süpersiniz yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: _BLACK_KNİGHT_

beyler süpersiniz yaaaa

Alıntıları Göster
    BAK O KONUDA DOGRU SÖYLÜYORSUN. BİŞEY YAZIYORSUN YARAYIŞLI ADAM SENİ ÇEKEMEZ SAÇMA SABAN ALAKASIZ CEVAPLAR VERİYORLAR YA BENDE ONA UYUZ OLUYORUM....

SANA BİŞEY ANLATAYIM.. BU FORUM İLK GELDİĞİMDE DEDİMKİ KIYAK OLSUN ARKADAŞ ORTAMI OLUR DEDİM.. X SERVER DA BULUNNANLAR BANA PM ATSIN. PM ATANLARA 500 POT VERİCEM DİYE KONU AÇTIM.. AÇMAZ OLAYDIM.. ADAM GELMİŞ YOK MU SEN NİYE ÖYLE YAZDIN. BİZİ Mİ HACKLİCEN. VB. BUNU GİBİ SAÇMA SABAN CEVAPLAR .. BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE SAÇMALIK GÖRÜYORUM..

EN SON Bİ TANE DAHA Bİ KONU AÇTIM.. ŞİMDİ AÇTIGIM KONUNUN İÇİNE ETTLER

ARKADAŞLAR SİZİ TEBRİK EDİYORUM CAN YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM. HELAL OLSUN.. Bİ İNSANIN BUKADAR MI RENDİCE EDERSİNİZ...

İYİCE SOGUDUM.. SİZLERDE.. ANCA LAF EBESİ YAPARSINIZ .. ANCAK.. Bİ BALTAYA SAP OLUNDA SİZDE ADAM GİBİ KONULAR ACIN.. ..
    SÖZÜM BUKADARR.... O DA ANLAYANA ..

• quote:

Orijinalden alıntı: iletisim_rezer

BAK O KONUDA DOGRU SÖYLÜYORSUN. BİŞEY YAZIYORSUN YARAYIŞLI ADAM SENİ ÇEKEMEZ SAÇMA SABAN ALAKASIZ CEVAPLAR VERİYORLAR YA BENDE ONA UYUZ OLUYORUM....

SANA BİŞEY ANLATAYIM.. BU FORUM İLK GELDİĞİMDE DEDİMKİ KIYAK OLSUN ARKADAŞ ORTAMI OLUR DEDİM.. X SERVER DA BULUNNANLAR BANA PM ATSIN. PM ATANLARA 500 POT VERİCEM DİYE KONU AÇTIM.. AÇMAZ OLAYDIM.. ADAM GELMİŞ YOK MU SEN NİYE ÖYLE YAZDIN. BİZİ Mİ HACKLİCEN. VB. BUNU GİBİ SAÇMA SABAN CEVAPLAR .. BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE SAÇMALIK GÖRÜYORUM..

EN SON Bİ TANE DAHA Bİ KONU AÇTIM.. ŞİMDİ AÇTIGIM KONUNUN İÇİNE ETTLER

ARKADAŞLAR SİZİ TEBRİK EDİYORUM CAN YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM. HELAL OLSUN.. Bİ İNSANIN BUKADAR MI RENDİCE EDERSİNİZ...

İYİCE SOGUDUM.. SİZLERDE.. ANCA LAF EBESİ YAPARSINIZ .. ANCAK.. Bİ BALTAYA SAP OLUNDA SİZDE ADAM GİBİ KONULAR ACIN.. ..
    SÖZÜM BUKADARR.... O DA ANLAYANA ..

Alıntıları Göster
    ben varım ama hangi server

• quote:

Orijinalden alıntı: errorcem

ben varım ama hangi server

Alıntıları Göster
    ahh ahh bozuluyoz bee bende ilk geldiğim öyle sandım baktım olcak gibi deyil satarım anasını avradını ben oyuncağıyım milletin dedim artık neysee yaa fazlaa yormayın kafanıızıı tadını çıkarııın

• quote:

Orijinalden alıntı: _BLACK_KNİGHT_

ahh ahh bozuluyoz bee bende ilk geldiğim öyle sandım baktım olcak gibi deyil satarım anasını avradını ben oyuncağıyım milletin dedim artık neysee yaa fazlaa yormayın kafanıızıı tadını çıkarııın

Alıntıları Göster
    gelin 1 lwl adamı ben benim clan a aldırcam yakında pelerinde alcaz gelsin civciv ve pelerin süper olur bu şaka diiil isteyen gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kivancoxxx

gelin 1 lwl adamı ben benim clan a aldırcam yakında pelerinde alcaz gelsin civciv ve pelerin süper olur bu şaka diiil isteyen gelsin

Alıntıları Göster
    alay etmeyin bea adam ne güzel isteyen gelsin demiş ama komik olmuş ne yalan sölüym ama helalolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

alay etmeyin bea adam ne güzel isteyen gelsin demiş ama komik olmuş ne yalan sölüym ama helalolsun

Alıntıları Göster
    yaw hangi server söle gelecez işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

Alıntıları Göster
    BİRİNİDE 1 LVL KEN PELERİNLİ CLANA ALMIŞLARDI CHARI AÇAR AÇMAZ HEMDE O GARİBİME GİTTMİŞTİ ÇOCK ŞANSLIYMIŞ BİZDE 5X LVL İZ PELERİN İ ZOR GİYİYORUZ YAW

• quote:

Orijinalden alıntı: er_ryan

BİRİNİDE 1 LVL KEN PELERİNLİ CLANA ALMIŞLARDI CHARI AÇAR AÇMAZ HEMDE O GARİBİME GİTTMİŞTİ ÇOCK ŞANSLIYMIŞ BİZDE 5X LVL İZ PELERİN İ ZOR GİYİYORUZ YAW

Alıntıları Göster
    siz varya adam olmassınız gerçi bu stenin yaş ortalamsı düştü düşeli bööle oldu....siz kendinize gülün..yaw sizi merak edirum lvl 30 ken ne tür yalakalıklar yapıordunuz (( gerçi çoğunuzun lvelide -50 ya bi kaç kişi hariç nese)))

• biz pelerın alıp civcivlere oncelik yapıyoruz bizim clan da 30 uzeri var ama civcivde alyom ve clana pelerın alcam o zaman görürsünüz ve inat size civcivlere pelerın var ve bizim clan birlik clanı hepimiz party kuruyoruz tam 3 party kuruyoruz clandakılerle isteyen bana bas vursun ok bu sitedekı isim genellikle odin1 de takılıyoz oke
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.