byler bizim clan da 10 lwl üstüdür bilgilerinize zuhahaaa
quote:
Orijinalden alıntı: LeTh3
byler bizim clan da 10 lwl üstüdür bilgilerinize zuhahaaa
Alıntıları Göster
hangi serwer ares de de yüzüne tükürem
quote:
Orijinalden alıntı: AAbAAzAA
hangi serwer ares de de yüzüne tükürem
Alıntıları Göster
yahu cok merak edıyorum sızler bu oyuna en az 50 lvl ılemı basladınızda ınsanlarla dalga gecıyorsunuz hepınız sıfırdan baslamadınızmı kımbılır kacınız dılencı gıbı aga elmorada gıdecem bır 10k versene demıstır ama sımıd lvl atladınız ya ınsanlarla dalga gecmeyı marıfet sayıyorsunuz ayıp sıze
BAK O KONUDA DOGRU SÖYLÜYORSUN. BİŞEY YAZIYORSUN YARAYIŞLI ADAM SENİ ÇEKEMEZ SAÇMA SABAN ALAKASIZ CEVAPLAR VERİYORLAR YA BENDE ONA UYUZ OLUYORUM....
SANA BİŞEY ANLATAYIM.. BU FORUM İLK GELDİĞİMDE DEDİMKİ KIYAK OLSUN ARKADAŞ ORTAMI OLUR DEDİM.. X SERVER DA BULUNNANLAR BANA PM ATSIN. PM ATANLARA 500 POT VERİCEM DİYE KONU AÇTIM.. AÇMAZ OLAYDIM.. ADAM GELMİŞ YOK MU SEN NİYE ÖYLE YAZDIN. BİZİ Mİ HACKLİCEN. VB. BUNU GİBİ SAÇMA SABAN CEVAPLAR .. BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE SAÇMALIK GÖRÜYORUM..
EN SON Bİ TANE DAHA Bİ KONU AÇTIM.. ŞİMDİ AÇTIGIM KONUNUN İÇİNE ETTLER
ARKADAŞLAR SİZİ TEBRİK EDİYORUM CAN YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM. HELAL OLSUN.. Bİ İNSANIN BUKADAR MI RENDİCE EDERSİNİZ...
İYİCE SOGUDUM.. SİZLERDE.. ANCA LAF EBESİ YAPARSINIZ .. ANCAK.. Bİ BALTAYA SAP OLUNDA SİZDE ADAM GİBİ KONULAR ACIN.. .. SÖZÜM BUKADARR.... O DA ANLAYANA ..
quote:
Orijinalden alıntı: iletisim_rezer
BAK O KONUDA DOGRU SÖYLÜYORSUN. BİŞEY YAZIYORSUN YARAYIŞLI ADAM SENİ ÇEKEMEZ SAÇMA SABAN ALAKASIZ CEVAPLAR VERİYORLAR YA BENDE ONA UYUZ OLUYORUM....
SANA BİŞEY ANLATAYIM.. BU FORUM İLK GELDİĞİMDE DEDİMKİ KIYAK OLSUN ARKADAŞ ORTAMI OLUR DEDİM.. X SERVER DA BULUNNANLAR BANA PM ATSIN. PM ATANLARA 500 POT VERİCEM DİYE KONU AÇTIM.. AÇMAZ OLAYDIM.. ADAM GELMİŞ YOK MU SEN NİYE ÖYLE YAZDIN. BİZİ Mİ HACKLİCEN. VB. BUNU GİBİ SAÇMA SABAN CEVAPLAR .. BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE SAÇMALIK GÖRÜYORUM..
EN SON Bİ TANE DAHA Bİ KONU AÇTIM.. ŞİMDİ AÇTIGIM KONUNUN İÇİNE ETTLER
ARKADAŞLAR SİZİ TEBRİK EDİYORUM CAN YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM. HELAL OLSUN.. Bİ İNSANIN BUKADAR MI RENDİCE EDERSİNİZ...
İYİCE SOGUDUM.. SİZLERDE.. ANCA LAF EBESİ YAPARSINIZ .. ANCAK.. Bİ BALTAYA SAP OLUNDA SİZDE ADAM GİBİ KONULAR ACIN.. .. SÖZÜM BUKADARR.... O DA ANLAYANA ..
Alıntıları Göster
ben varım ama hangi server
quote:
Orijinalden alıntı: errorcem
ben varım ama hangi server
Alıntıları Göster
ahh ahh bozuluyoz bee bende ilk geldiğim öyle sandım baktım olcak gibi deyil satarım anasını avradını ben oyuncağıyım milletin dedim artık neysee yaa fazlaa yormayın kafanıızıı tadını çıkarııın
quote:
Orijinalden alıntı: _BLACK_KNİGHT_
ahh ahh bozuluyoz bee bende ilk geldiğim öyle sandım baktım olcak gibi deyil satarım anasını avradını ben oyuncağıyım milletin dedim artık neysee yaa fazlaa yormayın kafanıızıı tadını çıkarııın
Alıntıları Göster
gelin 1 lwl adamı ben benim clan a aldırcam yakında pelerinde alcaz gelsin civciv ve pelerin süper olur bu şaka diiil isteyen gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: kivancoxxx
gelin 1 lwl adamı ben benim clan a aldırcam yakında pelerinde alcaz gelsin civciv ve pelerin süper olur bu şaka diiil isteyen gelsin
Alıntıları Göster
alay etmeyin bea adam ne güzel isteyen gelsin demiş ama komik olmuş ne yalan sölüym ama helalolsun
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
alay etmeyin bea adam ne güzel isteyen gelsin demiş ama komik olmuş ne yalan sölüym ama helalolsun
Alıntıları Göster
yaw hangi server söle gelecez işte
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
Alıntıları Göster
BİRİNİDE 1 LVL KEN PELERİNLİ CLANA ALMIŞLARDI CHARI AÇAR AÇMAZ HEMDE O GARİBİME GİTTMİŞTİ ÇOCK ŞANSLIYMIŞ BİZDE 5X LVL İZ PELERİN İ ZOR GİYİYORUZ YAW
quote:
Orijinalden alıntı: er_ryan
BİRİNİDE 1 LVL KEN PELERİNLİ CLANA ALMIŞLARDI CHARI AÇAR AÇMAZ HEMDE O GARİBİME GİTTMİŞTİ ÇOCK ŞANSLIYMIŞ BİZDE 5X LVL İZ PELERİN İ ZOR GİYİYORUZ YAW
Alıntıları Göster
siz varya adam olmassınız gerçi bu stenin yaş ortalamsı düştü düşeli bööle oldu....siz kendinize gülün..yaw sizi merak edirum lvl 30 ken ne tür yalakalıklar yapıordunuz (( gerçi çoğunuzun lvelide -50 ya bi kaç kişi hariç nese)))
biz pelerın alıp civcivlere oncelik yapıyoruz bizim clan da 30 uzeri var ama civcivde alyom ve clana pelerın alcam o zaman görürsünüz ve inat size civcivlere pelerın var ve bizim clan birlik clanı hepimiz party kuruyoruz tam 3 party kuruyoruz clandakılerle isteyen bana bas vursun ok bu sitedekı isim genellikle odin1 de takılıyoz oke