Şimdi Ara

Aşık mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aşık mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2008)
Giriş

• Bakan uplasın lütfen konu düşüyor
  • ah ben bılsem ne yaptıgımı werecem cvp ama ne yaptıgımı bılmıom kı:)
  • HEmde nası varya off off ama başkasıyla çıkıyor off.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankutuk

HEmde nası varya off off ama başkasıyla çıkıyor off.

Zor, benim hikayem de sana benziyor. Gelip sevdiği çocuktan bahsediyor bana.
  • hoca senın ıs zor ya allah sabır wersın:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

quote:

Hoca benzıyor degıl aynısı resmen.Valla arkadaşımla aralarını yaparken aşık oldum off off.Kımselere soylemedım onlarada.Bana anlatırdı ıkısıde butun olan bıtenlerı.Ama ayrıldılar bırgun bende bırgun soyledım ıkısınede ama kız başkasıyla cıktı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

quote:

Hoca benzıyor degıl aynısı resmen.Valla arkadaşımla aralarını yaparken aşık oldum off off.Kımselere soylemedım onlarada.Bana anlatırdı ıkısıde butun olan bıtenlerı.Ama ayrıldılar bırgun bende bırgun soyledım ıkısınede ama kız başkasıyla cıktı.

Ya benimki de çok garip benim önceden hoşlandığım kızın arkadaşı o da. Ben işte onu sevdiğimi söyledim kıza. Kız reddetti beni. ! ay sonra işte şimdiki kız geldi aslında o da senden hoşlanıyor ama öss yüzünden yok dedi, senin iyiliğini düşündü dedi. Sonra ben artık başta olcaktı o iş dedim. Sonra işte şimdiki kızla muhabbet başladı.

• peah herkes aşık bi özelliğim yokmuş demekki
  • ne yaptınız sız yaws bı anda dokulmeye basladınız uykum wardı sayenızde oda kactı yarama bastınız allah warya yukarda oda sımdı mesaj attı leyn dagıttınız gece gece benı ya offf offfffffffffff

• YA bilader buda sorumu aşık olmayan türk erkeğimi var bi atarafı açık bok görsek aşık oluruz biz...4ever Türk erkeği
  • hayııııır :D aşkda neymiş benim için para önemli
  • Para yalnız başına mutluluk getirmez ama aşk da getirmez. Mümkünse ikisi bir arada olsun.
  • of , aşık oluyorum !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live4Me

of , aşık oluyorum !

tmm artık sende off oldun hayırlı olsun watana mıllete:)
  • Evet aşığım! Çok güzel bir ilişki yaşıyoruz. Ve bir sene içerisinde evliğiliği düşünyoruz. Allah herkese ne güzel sevgiyi, aşkı, mutluluğu ve hayatı nasip etsin.
  • Amin.
  • Hayır .
  • Hem Evet Hem Hayır Aşıgım Ama Aşık Olmadıgım Kişiyle Hayatımı Karartmak Üzereyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.