Şimdi Ara

AŞIK OLDUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya dostlarım ben 19 yaşındayım ve dışarda gezerken bir kız gördüm ve ilk görüşte aşk bu galiba AŞIK OLDUM yardım edin ondan sonra kızı bulamadım kız bir baktu bana içim eridi adeta 5 dakika bakıştık ama eridim varya yardım edin

• gelip geçici işler bunlar boşver gitsin
  • ne güzel... bence bu dünyada aşık olmaktan daha güzel hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bişey olamaz! sorarım sana ey insanoğlu gökhan! o kızla bakışırken yaşadıın mutluluğu daha önce yaşadın mı??? seni tebrik ediorum yani insan hiç dışarda gördüü insana aşık olur mu? nerden bulucaksın peki ? aynı yerde mi oturuyosunuz yoksa alakasız bi yerde ölesine mi gördün?
  • bu thunderbird ruhsuz boşver sen onu kesin ya evlidir ya da işte ruhsuz kalpsiz bişe.. ehe!
  • kanıtlanmış tek bişey varsa o da aşkın yalan oldugudur..tabi 20 yaşına gelene kadarki aşklar genellikle..arada istisnalar var tabi lise yıllarında tanışıp evlenenler..

fakat benm ömrümü yedi..
    bir daha asla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaby ßoy -- 2 Aralık 2005, 15:47:27 >
  • 3 gün oruç tut ve geceleri yatarken onu düşün.Rivayete göre üç gün niyet edip oruç tutunca sevdiğin ya da evleneceğin kişi rüyanda görünürmüş.
  • Para versin onun yerine ben tutayım ve göreyim . Sonra tarif ederim ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan birine aşık oldum
    8 yıl önce açıldı
    Bağımlısı oldum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ask bana gore bı nevı kanser ınsanı ıcten ıce olduruyo omrunu curutuyoo bende asıgım ondan bılıyorum yanı Allah kımsenın basına vermesın gereksız ı duygu(banım kı platonıkte)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bushra!

bu thunderbird ruhsuz boşver sen onu kesin ya evlidir ya da işte ruhsuz kalpsiz bişe.. ehe!

Herşey evlenene kadar
  • Ya birine bakarsın o bu mükemmelmiş tam aradaığım kişi dersin cıkmaya başlarsın aslında oole biri olmadığını anlarsın sonra yine aynı şey . yani sonucta kısır bir döngü bu döngünün dışında kalmak her zaman en iisidir. En gecerli aşk kendine duyduğun aşkdır...
  • BU AŞK BAKIŞLARINIZIN BITTIGI YERDE BITER
  • iyi b.k yedin! çok yakında bana hak vereceksin dostum kusura bakma ama çok iyi bi b.k yedin!
  • Yazık olmuş ya sana
    AŞK MI valla yazıkkk olmuşş
  • allah kurtarsın nediyelim........
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

allah kurtarsın nediyelim........

katılıyorum...
    .cidden çok güzel bi duygudur ama bidaha göremedkten sonra neyazar bnce unutmaya çalışmalısn başka yapck bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaZy_YkAl

quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

allah kurtarsın nediyelim........

katılıyorum...
    .cidden çok güzel bi duygudur ama bidaha göremedkten sonra neyazar bnce unutmaya çalışmalısn başka yapck bişi yok

aşk her şekilde güzel... acısıyla bile...
  • dediğini yaptım ama ben bir kamyon gördüm rüyamda nası olcak bu iş

quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

3 gün oruç tut ve geceleri yatarken onu düşün.Rivayete göre üç gün niyet edip oruç tutunca sevdiğin ya da evleneceğin kişi rüyanda görünürmüş.
  • geçmiş olsun...
  • quote:

bu thunderbird ruhsuz boşver sen onu kesin ya evlidir ya da işte ruhsuz kalpsiz bişe.. ehe!

bekarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan3007

dediğini yaptım ama ben bir kamyon gördüm rüyamda nası olcak bu iş

quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

3 gün oruç tut ve geceleri yatarken onu düşün.Rivayete göre üç gün niyet edip oruç tutunca sevdiğin ya da evleneceğin kişi rüyanda görünürmüş.

kamyon mu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.