Şimdi Ara

AŞIK OLDUM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kızdan hayır gelmez oı zaman kamyon gördüysen:) Yanlış anlama ama motor gibi kız olma ihtimali varmış :P

şaka;)
  • hehehe komikti olabilir ben nerden anlayayım ki onun motor olmadığını

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

o kızdan hayır gelmez oı zaman kamyon gördüysen:) Yanlış anlama ama motor gibi kız olma ihtimali varmış :P

şaka;)
  • Capitol de arkadaşla sohbet ederken birden donakaldı ve sabit bakmaya başladı. Onun baktığı yere ben de bakınca ağzım açık ben de donakaldım. Yaklaşık 1.75 boylarında kumral uzun düz saçlı harika bir hatun. Ama en çok o sergilediği muhteşem beli beni aşık etti. Hatunun yüzünü bile göremedim. Aradan nerdeyse 1 yıl geçti. Unutamıyorum.
  • aslında bakışlar belli eder insanın ne olup ne olmadığını...
  • sede oruç tut bakam sen ne göreceksin hehe

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Capitol de arkadaşla sohbet ederken birden donakaldı ve sabit bakmaya başladı. Onun baktığı yere ben de bakınca ağzım açık ben de donakaldım. Yaklaşık 1.75 boylarında kumral uzun düz saçlı harika bir hatun. Ama en çok o sergilediği muhteşem beli beni aşık etti. Hatunun yüzünü bile göremedim. Aradan nerdeyse 1 yıl geçti. Unutamıyorum.
  • ORTAK O KIZI SENDEN ÖNCE BEN GÖRDÜM NASIL YENGENE AŞIK OLURSUN
    NEYSE SANA GECMİŞ OLSUN
  • Aşk salaklıktır. aklıı insanın uzak durması gereken bir tuzaktır
  • aşk iyidir... acısıyla... aşkı inkar edende problem vardır... :)
  • Kızı ilk gordugunde yanına gidip konusmamakla cok buyuk hata yapmıssın bunu hayatın boyunca unutma ve bu hatayı bi daha yapma oncelikle.Kızı ilk gordugun yerde yanına git ve konus gercekten o da bunu bekliyor olcaktır sana 5 dk boyunca baktıysa eger
  • Abi KAMYON görmüş siz daha neyi tartışıyosunuz
  • walla birkaç kere benzeri şeyler başıma geldi.7-10gün sonra etkisi gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

aşk iyidir... acısıyla... aşkı inkar edende problem vardır... :)

aşkı inkar etmek değilde onun içinde yaşadığımız acıları ve isyanları anlatmak yaşamak işte bu zor.
  • beni tartışmıyorlar ki kendi aralarında konuşuyorla

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Abi KAMYON görmüş siz daha neyi tartışıyosunuz
  • seninki aşk deil bence sadece alt tarafı bi hoşlanmadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan3007

beni tartışmıyorlar ki kendi aralarında konuşuyorla

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Abi KAMYON görmüş siz daha neyi tartışıyosunuz

Kamyon ne markaydı görebildinmi
  • Muahahah kamyon he...
  • sadece gördüysen ve buna aşk diyosan..... görünüş bu değişir gider kalıcı ve aşık olunacak şeyler başkadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖKH@N_

Ya dostlarım ben 19 yaşındayım ve dışarda gezerken bir kız gördüm ve ilk görüşte aşk bu galiba AŞIK OLDUM yardım edin ondan sonra kızı bulamadım kız bir baktu bana içim eridi adeta 5 dakika bakıştık ama eridim varya yardım edin

Vah kardeşim...

vaka kötüleşiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖKH@N_

Ya dostlarım ben 19 yaşındayım ve dışarda gezerken bir kız gördüm ve ilk görüşte aşk bu galiba AŞIK OLDUM yardım edin ondan sonra kızı bulamadım kız bir baktu bana içim eridi adeta 5 dakika bakıştık ama eridim varya yardım edin

olur boyle şeyler artık o ezikliği üstünden atıp ilerde göreceen kızlara odaklan

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhan3007

dediğini yaptım ama ben bir kamyon gördüm rüyamda nası olcak bu iş

quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

3 gün oruç tut ve geceleri yatarken onu düşün.Rivayete göre üç gün niyet edip oruç tutunca sevdiğin ya da evleneceğin kişi rüyanda görünürmüş.

Kamyonu sadece uzaktan gördüysen ve gelip geçtiyse sorun yok.Ama kaza yapıp devrildiyse o zaman bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.