Şimdi Ara

Aşık Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuldan bir kıza aşık oldum beyler. Nasıl telefon numarasını alabilirim? en iyi isteme şekli nasıldır? Kızla konusmaya başladım beraber soru çözüyoruz falan filan bakıp gülüyor çak diyor elini uzatıyor soruyu çözünce sizce umut varmı?

• Bu soruyu çözebilmem için bazı sihirli sayılara ihtiyacım var de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 11 Mayıs 2014; 14:34:33 >
  • Geçmiş olsun, seni zor günler bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Bu soruyu çözebilmem için bazı sihirli sayılara ihtiyacım var de

ne onlar derse ne diycem
  • ulan insan hiç aşık olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gringo

ulan insan hiç aşık olur mu

Bende senin gibi diyordum şuana kadar kızlara vur kaç yaptım sürekli. Ama işte bu kızla konusamıyom bile. Sesim bile çıkmıyor konusurken gülümsüyorum genellikle.
  • hayatının yanlışını yapmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan birine aşık oldum
    8 yıl önce açıldı
    Aşık Oldum Allah Kahretsin!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metatron69

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Bu soruyu çözebilmem için bazı sihirli sayılara ihtiyacım var de

ne onlar derse ne diycem

TC kimlik numaran de.
    Verirse şirkete ortak olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk diye birşey yok.Bence ruhsal bozukluk.Git bi doktora görün.
  • soruyu çözünce çak yapıyorsa friend zone level 10 şuan.

yarın öbür gün ojelerini de sen sürersin
  • çak diyip elini uzatıyosa vericek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter

soruyu çözünce çak yapıyorsa friend zone level 10 şuan.

Abi yalnız ben pek konusamıyorum sıkıntı o. Biraz utangaç kalıyorum yanında ya. Hiç böyle olmazdım.
  • Birlikte soru cozuyorsaniz bir ara zor bi soru ver anlamadim de numarani da ver sonucu bulursan mesaj at falan de geri donmezse bana soyle b planim var

• quote:

Orijinalden alıntı: metatron69

quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter

soruyu çözünce çak yapıyorsa friend zone level 10 şuan.

Abi yalnız ben pek konusamıyorum sıkıntı o. Biraz utangaç kalıyorum yanında ya. Hiç böyle olmazdım.

çok üzerine düşmemek lazım . ilk işin numarasını almak olsun ama niyetini de bozma yani arkadaş bölgesine girmeden konuş hep kızla.

mesela numarasını aldıktan sonra yanına ilk sen git soru çözün konuşun ,teneffüste kantine inin, ama ertesi gün sen gitme. ya o gelir ya da sana telefondan yazar bir şey mi oldu niye gelmedin tarzı.

• Kızın akıllı telefonu varsa facebook hesabını dondur ve şunu de akşam soru çözüyorum çözemediğim soru olduğunda whatsappın felan varsa oradan sana soruları gönderip bana yapabilir misin de evet derse ilerisi gelir hayır derse friendzone ihtimali yüksek ama o çak işi de bir friendzone vakası kendimden bilirim

• Friendlyship level 10

• Kızın karşısında çok sıcakkanlı davranma biraz romantik takıl, iltifat et, utandığını, hoşlandığını hissettir. Zamanı gelince açık açık söyle kardeşim fazla uzatırsan ben seni arkadaş olarak görüyorum vs. der.

• Hocam aynı bizim sınıfta olan bir kızdan bahsettin.Acaba kızın baş harfi nedir söyleyebilir misin?
  • Kesin vericek

Birlikte soru cozdugunuz icin soyluyorum, evde soru cozerken takildigim bi yer olursa diye telefon numarani alabilir miyim falan de, saglama al. Bi kac kere soru sormak icin mesaj atarsin ondan sonra sohbet etmeye yavas yavas baslarsiniz. Sonra yine sinavlarin bitmesini bahane ederek rahatlamak icin bi yerlere falan gidelim de. Mirin kirin ederse yanliz olmayacaz arkadaslar da gelicek deyip ikna edersin. Hadi goriyim seni sincap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurotoko -- 11 Mayıs 2014; 19:19:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.