Şimdi Ara

Aşık oldum abiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onu dusunnce kalbim bam gum atiyor.her resmine baktigimda sanki eriyorum.aska inanmazdim onceleri ama bend herkes gibi asik olunca anladim gercekleri.uyuyamiyorum.yemek yiyemiyorum.sadece aklimda o var.sanki beynimi keniren bir virus gibi.ama varsin kalsin orda benden beslensin.birakin beynimi ruhumu ona veririm ben.derslermi?umurumsa bile degil.cekingen bir tip iken o bana guc verdi.gonulden seviyorum ben asigim.askinda tarifi yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

onu dusunnce kalbim bam gum atiyor.her resmine baktigimda sanki eriyorum.aska inanmazdim onceleri ama bend herkes gibi asik olunca anladim gercekleri.uyuyamiyorum.yemek yiyemiyorum.sadece aklimda o var.sanki beynimi keniren bir virus gibi.ama varsin kalsin orda benden beslensin.birakin beynimi ruhumu ona veririm ben.derslermi?umurumsa bile degil.cekingen bir tip iken o bana guc verdi.gonulden seviyorum ben asigim.askinda tarifi yoktur

allah yardımcın olsun kardeşim, kızın bundan haberi yoksa bir şekilde bunu ona hissettir.
  • Kız seni sevmiyorsa eğer , iste o zaman duşun

• Benimde aylardır aklımda bi kız var aylardır onu dusunuyorum kızın daha haberi yokta hareketlerimden anlamıstır heralde. 7/24 onu düsünüyorum ne yapcaz biz hocam böyle ya. Allah yardımcımız olsun

• Bam güm

• Pilavlıya bekleriz

• Kalp atacak aga

hemde bam güm atacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan birine aşık oldum
    8 yıl önce açıldı
    Aşık Oldum Allah Kahretsin!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibiydim acildim ve sana asiktim amna artik seni sevmiyorum dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.