Şimdi Ara

aşık oldum ciddi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin gibi daha ihtimal gene ben 18 olduğum için çok ciddiye alınmıyorum gibi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Haftada 3-4 kere kesin görüşüyoruz dil kursunda tanıştım yani belli etme derken benle diğer kişilere göre daha çok muhabbet ediyor ve daha samimi davranıyor

• kiz seni kardesi gibi görüyodur yapma gelir konu acarsin reddedildim ciddi diye en azindan arkadasliginizi kaybetme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kendinize güvenin.Ağırbaşlı olursanız bir engel olmaz.Ama bunu çok ince ayarlaman gerekiyor.21 yaş ufak değil.
  • Zelas kullanıcısına yanıt
    Böyle platonik olunca da iyi değil hocam kaybediceğimi düşünen biri değilim o konu da

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Çok öyle yaşıtlarım gibi değilimdir.hafif te olsa ağırbaşlıyımdır ama ortama ısınırsam o ağırbaşlılık gidiyor

• Büyük ihtimalle reddedileceksin ama denemekten zarar gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Chance kullanıcısına yanıt
    inan daha iyi tecrube konusuyo :)

Reddesilince inan hocam üzülmem doğru diyorsun reddedilcem ama işte o inanç duygusu olunca

• by_endless kullanıcısına yanıt
    O küçük ihtimal olmasa işte

ciddiyim üzülüceksin hic o topa girme bence

Dostum takma öyle kafana.Ben kimlerin kimlerle çıktığını gördüm inanamazsın.Sadece kendin ol büyüklük taslama sakın.Hoşgörülü ve anlayışlı ol.Ve salom açılma ona.Aöa kankada olma belirli bir süre ilişkini koru.Gerektiği zaman gerektiği yerde farkını koyarsın zaten.Sakal varsa kirli sakal takıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 26 Kasım 2015; 11:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Chance

Haftada 3-4 kere kesin görüşüyoruz dil kursunda tanıştım yani belli etme derken benle diğer kişilere göre daha çok muhabbet ediyor ve daha samimi davranıyor

valla hayret ediyorum.

kızla muhabbet ediyomuşsun yani yanında.samimi de davranıyo diyosun.nasıl bakıyo anlamıyomusun bana kalırsa burda konusunu açtığına göre tek taraflı.eğerki kabul etmezse kızı kaybedersin.bakamazsın rahat rahat ve kendini sana daha açmaz.

ben diyorum ki açılma.eminim senden AŞK anlamında hoşlanmıyo.dediğim gibi kızlar belli eder.
    Bu hafta bir buluşmamız var orada artık davranışına göre hocam girebilirim o topa

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten sakalım da çıkıyor küçük göstermiyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: One Chance

valla hayret ediyorum.

kızla muhabbet ediyomuşsun yani yanında.samimi de davranıyo diyosun.nasıl bakıyo anlamıyomusun bana kalırsa burda konusunu açtığına göre tek taraflı.eğerki kabul etmezse kızı kaybedersin.bakamazsın rahat rahat ve kendini sana daha açmaz.

ben diyorum ki açılma.eminim senden AŞK anlamında hoşlanmıyo.dediğim gibi kızlar belli eder.

Çok dengesiz değil bana karşı hep sıcak davranıyor en son böyle davrananla çıkmıştım ama o yaşıtımdı

• Sıcak davranıyorsa suratına SOĞUK bir şamar geçir! Anında "ben senin avradınım" diye peşinden koşacaktır
    Şaka Şaka, KADINA ŞİDDETE HAYIR!
  • bench350lbs kullanıcısına yanıt
    Güldürmedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.