Şimdi Ara

aşık oldum nasl muhabbete grcem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dersaneye gec gitmiştim derse girmedim.rehber hocamla konusuyordum o sırada bi kız geldi o da hocayla konusmaya basladı.ücümüz uzunca konustuk.snra hoca dısarı cıktı kızla muhabbete devam ettim sınıfını felan sordum. ben ondan cok hoslandım.zil calınca konusmamız bitti grsrz dedik we öle kaldı.kıza heyecandan ismini dahi soramadım ama karsımdaki sınıfta.onla yanına warıp yeniden konusmak istiyorum.nsl yapabilirim...ç

• Dershaneye ilk gittiğinde yanına gidip silgi - kalem ucu falan iste, sonra gir coşkuyla muhabbete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Dershaneye ilk gittiğinde yanına gidip silgi - kalem ucu falan iste, sonra gir coşkuyla muhabbete

karşı sınıftaki kızdan mı
  • silgi kalem ucu kendi sınıfındakinden de ister çok saçma olur öyle
  • burası donanımhaber burdakilerin aklına uyarsan kız gider sen git aşk forumlarına derdini aç
  • git merhaba ne :D sonrası sana kalmış

blackeagle haklı(nickiniyanlış yazdıysam kusura bakma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mousty -- 24 Ocak 2010; 23:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler cok kötüyüm la
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dh ailesinin seviyesi o kadar düştü mü yav

quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

burası donanımhaber burdakilerin aklına uyarsan kız gider sen git aşk forumlarına derdini aç
  • Hiç kasmana gerek yok koridorda kantinde filan karşılaşırsın slm ver o da slm verecektir ondan sonra yaklaşık muhabbete başlarsın
  • önemli olan slm verdikten sonraki kısım zaten slm vermekten kolay ne var arkadaş:) verirsin heralde o kadarını
  • Ne kolay aşık oluyonuz siz ya
  • Git kalem ucu iste. Kız azıcık düşünürse kimsenin kalem ucu için diğer sınıfa gelmeyeceğini ve senin amacının sadece onunla tanışmak olduğunu çakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngkngkn

dersaneye gec gitmiştim derse girmedim.rehber hocamla konusuyordum o sırada bi kız geldi o da hocayla konusmaya basladı.ücümüz uzunca konustuk.snra hoca dısarı cıktı kızla muhabbete devam ettim sınıfını felan sordum. ben ondan cok hoslandım.zil calınca konusmamız bitti grsrz dedik we öle kaldı.kıza heyecandan ismini dahi soramadım ama karsımdaki sınıfta.onla yanına warıp yeniden konusmak istiyorum.nsl yapabilirim...ç

sen her konuştuğun kıza aşık olursan işimiz var seninle....
  • Aman dostum kaç ordan. Aşk dedin mi kaçıcaksın sakın bulaşmaaa abi nasihati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Aman dostum kaç ordan. Aşk dedin mi kaçıcaksın sakın bulaşmaaa abi nasihati

+123131456346546546546
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Aman dostum kaç ordan. Aşk dedin mi kaçıcaksın sakın bulaşmaaa abi nasihati

+1234657989876543212346578987654321
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.