Şimdi Ara

beyler cok kötüyüm la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geleceğime dair gram ışık yok büyük beklenti vardı bölüm bitti hicbir sey olamadım 2024 kpss den min 87-88 almam lazim atanmam icin o da zor görünüyor mental olarak çöktüm hicbir seye odaklanmıyorum son 2 ay boş boş gecti matematik temelim kotu çalışsam belki temel yapardim ama hicbir sey yapma isteği yok ailemi hayal kırıklığına ugrattim tek adam olur dediği çocukları bendim o da olmayacak

amcam babamı dolandırıyor elimden hicbir sey gelmez olan azıcık baba parası da gidiyo kuzenlerim lüks içinde yasicak yakında uzaktan çaresizce izlemek koyuyor hapise girmek istemiyorum zorluyorlar beni

2024 kpss tek umudum bunu amaç edinip hayvan gibi çalışmam lazımken şu an hicbir sey yapmıyorum 1 yıldan fazla süre var 2024 kpss calısma sürecinde muhtemelen kafayı yerim iyice

odagimi sadece derse verecek psikolojik etkili bir ilaç bilen var mi tüm dünyadan soyutlanıp günde 10 saat kpss calismak istiyorum 1 yılda yoksa hayatım şüpheli benim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yalvarırım buna yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım öğren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La gardaş nasıl bi eğitim sistemimiz varsa yıllardır okuyoruz matematik öğrenemiyoruz. Okullar bitiyor iş hayatı başlayacak haydiii en baştan matematiğe giriş. Eee ne anladım lan ben okula gitmeyi?

• Adam olmak iş bulmakla olmaz. Asgari ücretle çalışanlar adamda, sen mi adam değilsin? Mucize yaratmanı bekliyor ailen senden. Onların zamanında hayat kolaydı, şimdi zor. Onlar şimdi genç olsalar, naparlardı acaba?

• Üni evinde manitaları gondiklerken eyiydi hiç düşünmedin mi okul bitince noolocak deye

• Karahanlıııııı çok büyük adam polaaaaaaat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    beyler çok fena yakaldım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    işlerin tıkırında tabi gec dalgani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yo tıkırında değil valla

@Yotundaşi Bu arkadaşa yardım et Sait

• Şu an Ramazandayız eğer ailende tutuyorsa disipline girmek biraz daha kolay git sabah kütüphaneye akşama kadar çalış eve dön yemek ye sonra ister devam edersin ister yatarsın yarın tekrar

• 17k maaş alan yeni mezun bir itten mi bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 3 Nisan 2023; 20:27:48 >

İşse yardım ederim

• polislik sınavına gir eşit ağırlıkta boğaziçinde falan okumuyorsan iş yok hukuk bölümü hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 3 Nisan 2023; 20:17:1 >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    evet iş yalwarırım buna yardım et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 2024 Kpss'ye hazırlanacağım. Okb ve majör depresyon sebebiyle zihinsel olarak çökmüş durumdayım. Yıllardır sınav muhabbetinden bıktım. Yüzlerce sınava girdik fakat hala bir şey elde edemedik.

Tamam şimdi kendisine soracağım

• Kardeş ŞOK marketlerinde kasiyer olarak çalışmak istermisin ?

• Psikoloji mezunu değil misin sen bölüm sana hiç mi bir şey katmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

senin işe alım yetkin yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.