Şimdi Ara

kiz garip anliyamadim, beyler bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dershanede pazartesi günü bir kizla tanistim yanina gittim konusabilirmiyiz dedim olur dedi 20 dakika kadar konustuk sonra zil caldi.Neyse sonra çıkışta yanına gittim.

Sana nasil ulasabilirim?facebook kullaniyormusun dedim
    -Evet xxx xxx diye bulabilirsin dedi
    teşekkür ettim.Neyse konuştuk sabah Günaydın yazdim.Birsey yazmadi, dedim herhalde takmicak.Dershaneye gittim, yanıma geldi Naber dedi.2 saat kadar yüz yüze konuştuk.Sonra eve gittim akşam da baya bir konuştuk.Sonra sabah Günaydın yazdim, Günaydın dedi.Sonra bi kaç şey daha birsey yazmadi tekrar, aksam bende napiyosun? yazdim.Mesaj görüldü diye gozukmedi, ama çevrimiçi oluyordu ara sıra.Bugun dershaneye de gelmedi dersi yokmuş.Yarin dershaneye gidicem umarım gelir bakalım ne olucak.Sizce durum nasil?

Olumsuz olsa, bence konusabilirmiyiz dedigimde hayir derdi.Ve 2 saat kadar yüz yüze konuşmazdi.Kacmaya bakardi, kendisi çok sevmiyorum telefonla ilgilenmeyi dedi ama sacma geldi.Sizce ne yapmaliyim?Daha birsey yazmicagim sabahda yazmam.Bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kızlar işi biliyo hocam , sana yakınlaşıyo ama pek yüz vermiyo sonradan , işte seni böyle kendisiyle ilgilenmesi için yapıyo bunları ve başarmış
  • Kız çakal hocam biraz akıllı davranırsan kızı kaparsın peşinden koşmanı bekliyo

• Seni evcil hayvanı olarak görüyor.
  • kıza bak sen
  • sende ona yüz verme neden uğraşıyorsun ki
  • Bunlar zeki yaratıklar gardaş ayağını denk al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takmıyo seni.

• kız ara ara çevrimiçi olup 5 10 saniye ila 20-30saniye hatta 1 dk arası tekrar çıkıyorsa ve sana yazmıyorsa umudu kes tecrübeyle sabittir
  • Bu nasıl bir Türkçedir

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

kız ara ara çevrimiçi olup 5 10 saniye ila 20-30saniye hatta 1 dk arası tekrar çıkıyorsa ve sana yazmıyorsa umudu kes tecrübeyle sabittir

Niye dostum? Genel olarak giriyor 5-10 dk kadar duruyor çıkıyor.Gecen dedim yüzyüze konuşurken Sağol ya beni hic takmadin diye kusura bakma bakmıyorum falan dedi

• kız güzelse ve profili dışarıdan mesaj alımına aciksa kim bilir kaç kişiden mesaj alıyordur düşünsene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Bunlar zeki yaratıklar gardaş ayağını denk al

+1 demeye gelmiştim arkadaş once davranmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

beyler dershanede pazartesi günü bir kizla tanistim yanina gittim konusabilirmiyiz dedim olur dedi 20 dakika kadar konustuk sonra zil caldi.Neyse sonra çıkışta yanına gittim.

teşekkür ettim.Neyse konuştuk sabah Günaydın yazdim.Birsey yazmadi, dedim herhalde takmicak.Dershaneye gittim, yanıma geldi Naber dedi.2 saat kadar yüz yüze konuştuk.Sonra eve gittim akşam da baya bir konuştuk.Sonra sabah Günaydın yazdim, Günaydın dedi.Sonra bi kaç şey daha birsey yazmadi tekrar, aksam bende napiyosun? yazdim.Mesaj görüldü diye gozukmedi, ama çevrimiçi oluyordu ara sıra.Bugun dershaneye de gelmedi dersi yokmuş.Yarin dershaneye gidicem umarım gelir bakalım ne olucak.Sizce durum nasil?

Olumsuz olsa, bence konusabilirmiyiz dedigimde hayir derdi.Ve 2 saat kadar yüz yüze konuşmazdi.Kacmaya bakardi, kendisi çok sevmiyorum telefonla ilgilenmeyi dedi ama sacma geldi.Sizce ne yapmaliyim?Daha birsey yazmicagim sabahda yazmam.Bakalim

Fazla üstüne düşme resmen aşık olmuşsun lan kıza herşeyini takip ediyosun. Hiç sevgilin olmamış gibi bi kız görünce yelkenleri indirmişsin. Bi daha sakın faceden bişey yazma zaten o gelip konuşuyomus dersanede. Biraz onu iplemiyomus gibi takıl bak nasıl daha çok ilgi gösteriyo. Hiç mi kız konusu okumadin olm forumda. Olm erkek ol biraz senin gibi hemcinslerimi görünce utanıyorum.

• Yaban çakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Seni evcil hayvanı olarak görüyor.

• Facebooktan yazma yüzyüze konuş gelirse yoksa çokta tinlama. Dünyadaki ilk ve son kız o değil sakin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cigerli Ortasaha

quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

beyler dershanede pazartesi günü bir kizla tanistim yanina gittim konusabilirmiyiz dedim olur dedi 20 dakika kadar konustuk sonra zil caldi.Neyse sonra çıkışta yanına gittim.

Fazla üstüne düşme resmen aşık olmuşsun lan kıza herşeyini takip ediyosun. Hiç sevgilin olmamış gibi bi kız görünce yelkenleri indirmişsin. Bi daha sakın faceden bişey yazma zaten o gelip konuşuyomus dersanede. Biraz onu iplemiyomus gibi takıl bak nasıl daha çok ilgi gösteriyo. Hiç mi kız konusu okumadin olm forumda. Olm erkek ol biraz senin gibi hemcinslerimi görünce utanıyorum.

Dostum haklisin da, şimdi dershanede başka bir kizla tanisamam, arkadaşlar falan da gördü.Ondan adimiz çıkmasın sonra ayrica yazmayınca daha çok hirs yaptim genelde yazarlardi biraz da ondan neyse dediğin gibi yapayım ben bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Seni evcil hayvanı olarak görüyor.

• 1 Gün konuşma kızla noldu falan derse cevap vermek bir süre sonra konuşmaya devam edersin akıllansın bakalım nasıl oluyormuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.