son maçı izleyenler eminim benim gibi düşünürler.uğur boral geçen senenin 3 gömlek aşağısında oynuyor.Herkez vederson diyor ama vederson geçen sene forma şansı bulduğu halde değerlendiremedi ve uğura kaptırdı.Bu sezon bizi tatmin etmesi mümkün değil.Kazım ise önünde iki kişi varken çalım atmaya uğraşıyor, önü boşken geri pas veriyor.Ayrıca geçen seneki güzel ortalar yerini rastgele ortalara bırakmış.Bu takımın mehmet topuza ihtiyacı var.Metmet sağda deivid solda oynarsa bu sorunları aşabiliriz
Deivid'i geçen sezonun sonlarına doğru solda oynatmıştı Zico ve performansı %50 düşmüştü..Deivid ya sağ kanatta yada forvet arkasında oynar.
Bence Kazım ve Uğur'un çizgiye yakın kalmaları hücum olarak bizi zayıflatıyor..Forvete destek azalıyor ve bek oyuncularımızda yeterli boşlukları bulamıyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: karalı
Deivid'i geçen sezonun sonlarına doğru solda oynatmıştı Zico ve performansı %50 düşmüştü..Deivid ya sağ kanatta yada forvet arkasında oynar.
Bence Kazım ve Uğur'un çizgiye yakın kalmaları hücum olarak bizi zayıflatıyor..Forvete destek azalıyor ve bek oyuncularımızda yeterli boşlukları bulamıyorlar..
sol kanatta sorun deivid iyileşince sağ kanatta sorun kalmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
sol kanatta sorun deivid iyileşince sağ kanatta sorun kalmayacak
Alıntıları Göster
evet dün çok kötü oynadı uğur.. net 2 gol kaçırdı.. fenerli olsam kafayı yerdim heralde maçı izlerken
gökhanda kötüydü.. geçen seneden hiçbişey kalmamış geriye inşallah ikiside toplar kendini.. uğur değilde gökhan hem milli takım için hemde fb için büyük kayıp olur böyle giderse..
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
evet dün çok kötü oynadı uğur.. net 2 gol kaçırdı.. fenerli olsam kafayı yerdim heralde maçı izlerken
gökhanda kötüydü.. geçen seneden hiçbişey kalmamış geriye inşallah ikiside toplar kendini.. uğur değilde gökhan hem milli takım için hemde fb için büyük kayıp olur böyle giderse..
Alıntıları Göster
deivid düzelince gökhan da eskisi gibi oynamaya başlayacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: victor nicolas
Alıntıları Göster
uğur kendine güvenini kaybetmiş carlosun dibinden ayrılmıyor wedersonu arattırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: victor nicolas
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.
sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
quote:
Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.
sanmam
Alıntıları Göster
Ugur gecen senenin degil Sevilla ve bir kac macin 3 gomlek asagisinda oynuyor. Yoksa yine gecen sene cogu macta oynadigi futbolla suan oynadigi futbol arasinda daglar kadar fark yok. 1 mac ile goklere cikarildi. Ugur Fenerbahce de oynayacak bir oyuncu degil. Onun yerine adam gibi bir sol kanat oyuncusu almaniz lazim cunku Vedersonla olacak is degil.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
Ugur gecen senenin degil Sevilla ve bir kac macin 3 gomlek asagisinda oynuyor. Yoksa yine gecen sene cogu macta oynadigi futbolla suan oynadigi futbol arasinda daglar kadar fark yok. 1 mac ile goklere cikarildi. Ugur Fenerbahce de oynayacak bir oyuncu degil. Onun yerine adam gibi bir sol kanat oyuncusu almaniz lazim cunku Vedersonla olacak is degil.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
+1
Vederson'u bekleyerek kendimizi avutmanın bir anlamı yok.Ben Ugurun gecen sene Vedersondan daha iyi oynadıgını düşünüyorum. Ama bu sene Carlosla aralarında ciddi bir uyum sorunu var. Anlasamıyorlar.
Aynı şey sağ kanat için geçerli ama o bölgedeki sorunun baş karakteri Kazım olduğu %100 belli. Futbol zekası denen şey yok adamda. Gürhan denenmeli düşüncesindeyim
quote:
Asıl ihtiyacımız kanat oyuncular
Vederson ile Deivid gelir ne olacak peki . Toplam 6 kanat olursa takımda karışıklık çıkar vallahi .
Vederson ve Deivid gelince herşey düzene girecek bence . Buraya transfer şart değil . Zaten artık transfer istemez gereksiz çünkü Fener daha transfer yapmaz .
quote:
Orijinalden alıntı: Muşmula
quote:
Asıl ihtiyacımız kanat oyuncular
Vederson ile Deivid gelir ne olacak peki . Toplam 6 kanat olursa takımda karışıklık çıkar vallahi .
Vederson ve Deivid gelince herşey düzene girecek bence . Buraya transfer şart değil . Zaten artık transfer istemez gereksiz çünkü Fener daha transfer yapmaz .
Sol kanata adam lazım.
Carlos de performans olarak eskisi gibi değil.Zamanla düzelir umarım.
Deivid dönünce işler düzelecektir.Deivid çok özel bir adam.Benim için Baptista'dan falan eksik bir yanı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Sol kanata adam lazım.
Carlos de performans olarak eskisi gibi değil.Zamanla düzelir umarım.
Deivid dönünce işler düzelecektir.Deivid çok özel bir adam.Benim için Baptista'dan falan eksik bir yanı yok.
Alıntıları Göster
hocam carlosun tek sorunu hücumda oynamak istemesi, çok boş kalıyor sol bek
Sizin ilacınız Kewel...
quote:
Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
Sizin ilacınız Kewel...
Üye profilini göremiyorsunuz yazınca anladım bu saçma mesajların nedenini.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Üye profilini göremiyorsunuz yazınca anladım bu saçma mesajların nedenini.
Alıntıları Göster
saga ronaldo solada quaresma iyi gider
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
sola robbende olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: eärendil
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
sola robbende olabilir
Alıntıları Göster
Sağ kanat da Deivid var Sol kanata 2 yıldır bi adam lazım ama o kanata hiç transfer haberleri cıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: q0kh1
Sağ kanat da Deivid var Sol kanata 2 yıldır bi adam lazım ama o kanata hiç transfer haberleri cıkmıyor
Alıntıları Göster
Sağ kanada Gökhan Gönül çekilip sol kanadada Emreyi koyarsak kanat sorunumuz biter diye düşünüyorum. Bu oyuncular çok savaşçı ve defansif özellikleride var. Fenerbahçe tekli ön libero olduğunu hissetirmezler. Gerektiğinde ön liberoya yardımcı olurlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Jiletci85
Sağ kanada Gökhan Gönül çekilip sol kanadada Emreyi koyarsak kanat sorunumuz biter diye düşünüyorum. Bu oyuncular çok savaşçı ve defansif özellikleride var. Fenerbahçe tekli ön libero olduğunu hissetirmezler. Gerektiğinde ön liberoya yardımcı olurlar.
Alıntıları Göster
sağ kanat demişken biraz önce Denizli Antalya maçındaydım İsmail Baydil diye bi sağ kanat oyuncusu var henüz 20 yaşında ümit milli takımada çağrılmış sanırım. Bİ kenara not düşün bu adam geleceğin yıldızı olur. İleride Akat48 demişti dersiniz. Benden söylemesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jiletci85
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Jiletci85