Şimdi Ara

Meireles Takıma Ne gibi katkı yapar (Ofansif Gücü,Sezisi Kuvvetli mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar meireles orta sahanın ofansif yükünü tamamen kaldırabilecek nitelikte bir oyuncu mu, büyük ihtimal yanında mehmet topal oynayacak, bu sene 4-4-2 mi yoksa 4-2-3-1'mi oynayacağız buna karar vermemiz lazım, meireles transferi sizce herkesi tatmin ettimi,

• Ya emre belözoğlu gibi düşün. Oyun kuruyor genellikle. Ekstra ofansif katkı diyorsan uzaktan güzel şutları var.
  •  Meireles Takıma Ne gibi katkı yapar (Ofansif Gücü,Sezisi Kuvvetli mi)

• Meireles tamamiyle ofansif özellikleri olan bir oyuncu degil. çift yönlü bir oyuncu. pas kabiliyeti cok iyi. adam eksiltme özellikleri Emre kadar degil bence ama pas yetenegi Emre'den iyi bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top kaybetmesin yeter aga, yeter artık..

bak topalda top kaybetmesi azdır onun için kimse kötü diyemiyor, meirelessde topu kaybetmesin yeter(adrese teslim paslar zaten gelir...)

bak emreye, geçen sene Ts maçı hariç adamı kolay kolay top kaybederken görmedim, onun için Emre sevilir sayılır...

bak selçuka sevilladan tut sivasa kadar... !
  • 4-2-3-1 oynanayacağız. dediğin gibi topal-raul önlerinde alex.
    meireles çift yönlü. bazen gelir ileride asist yapar, oyun kurmaya yardımcı olur, 30 metreden asar, bazen de gelir çizgiden top çıkarır, defansta son adam olur. yani eğer her maç en %80'inini vererek oynasa yeter de artar bile.

Zaten okuduğumuz haberlere bakılırsa Essien kapıdan dönmüş. şl olmadı diye gelmemiş. Seneye raul'un yanına essien geldi mi tamamen rahatız
  • mehmet topal çoğunlukla duran toplarda gol arayacak ve çoğunlukla defans yapacak.

raul meireles ise oyunun her yerinde olacak.alacak verecek çalım atacak koşacak çoğunlukla ileri geri çalışacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pas yüzdesi yüksek olan bir oyuncu,teknik oyunuyla iyi pas yapar ama öyle selçuk inan gibi ara pasları falan atmaz pek,maç içinde dayanıklılığı yüksektir,orta sahanın temposu onun sayesinde belli bir seviyeden aşağıya düşmez,inş topalla uyumlu bir ikili olurlar
  • Edip adanır 36 yıldır ingilterede yaşayan birisi ve aynı zmanda fanatik gazetesi ingiltere temsilcisi.Bugün radyosporda çok güzel şeyler söyledi meireles için.

İngiltere Premier Ligi’ni uzun yıllardır takip ediyorum. Özellikle en iyi bildiğim kulüplerin başında gelen Chelsea’de bu sezon en son gidecek adam Meireles’ti. Şampiyonlar Ligi’nden kalkıp, Fenerbahçe’ye gelmesi için mutlaka bir sebep olması gerek. Yani inanın hâlâ bu transferin bir şaka olduğunu düşünüyorum.

Komple bir futbolcu

Kesinlikle Sarı-Lacivertli takım için ideal bir transfer. Komple bir futbolcu. Türkiye’de başarılı olabilir mi? Bu kesinlikle teknik direktör Aykut Kocaman’ın onu doğru kullanmasıyla ilgili. Kendisini yaklaşık iki sezondur özellikle Chelsea’deki maçlarda canlı olarak takip ediyorum. Meireles’in, Türkiye şartlarının çok üzerinde bir orta saha oyuncusu olduğu kesin. Fenerbahçe’yi böylesine önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı başardığı için tebrik ediyorum. Ancak keşke bu adamı Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Spartak Moskova maçları öncesi alsalardı. kanımca biraz geç bir transfer oldu.

• arkadaşlar bizde 90 dakika boyunca savunma yapmamalı zaten o işi mehmet topal yapacaktır tamamen ofansif oynamalı,
  • Esas ofans-defans yönünden fifti fifti bir orta saha oyuncusu; topa sert, pozisyon bilgisi ve pas netliği üst düzey.Lakin onun dışında Meireles tam bir takım oyuncusu, top kontrolü-tekniği ve dayanıklılığı yüksek.Yani ne oynatmak istenilirse istensin sırıtmayacak türden.Zaten Liverpool zamanında ortasahanın her yerinde oynatılmıştı.
  • anlattıklarınıza göre meireles on numara bir orta saha oyuncusu bizim tabirimizle box to box diyebilirmiyiz, böyle bir oyuncuyu chelsea neden yolladı anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

anlattıklarınıza göre meireles on numara bir orta saha oyuncusu bizim tabirimizle box to box diyebilirmiyiz, böyle bir oyuncuyu chelsea neden yolladı anlamadım gitti

Parayı veren düdüğü çalar hocam, Meireles'in gelmesiyle Fenerbahçe'nin ortasahasının merkezi 5 gömlek atlamıştır bana göre.
  • quote:

anlattıklarınıza göre meireles on numara bir orta saha oyuncusu bizim tabirimizle box to box diyebilirmiyiz, böyle bir oyuncuyu chelsea neden yolladı anlamadım gitti

Bunu chelseali taraftarlar da anlayabilmiş değil zaten,belki oscarı mc olarak falan deneyecektir di matteo,o değil de keşke şu adam gibi bir adam alsaydık ya da emreyi tutsaydık,o zaman tadından yenmezdi,salih yanına monte edilse keşke,tek transferle bahar olmuyor,benim hayalim topal-salih-meireles üçlünü sahada görmek
  • Meireles'i izlediğim ve bildiğim özellikleriyle beklentim;
    Top kayıpları düşer,özellikle yanındaki oyuncu top kayıbı yapmak zorunda kalmayacak çünkü oyunu kurma görevini meireles alacak.Bu sayede topal yapamadığı işi yapmaya zorlanmayacak.
    Keza aynı şekilde stoperlerden oyun kurması beklentisi içine girmeyiz,doldur boşalt azalır.
    Rakip eskisi kadar boş alan bulup elinde sigara ortasahada top koşturamayacak.Meireles öyle hücuma gitti diye kontra yerken yoruldum geri gelemiyorum tarzı bir adam değil.
    Oyunu dikine sürükleyecek bir ortasaha olduğu için yan pas ve geri pas oranı düşer.
    Caner dk70'de oyuna girer 80'de penaltı yapar herşey çöp olur.
    Bizi bu kadar bekletip beklentilerimizin bile üzerinde ilaç gibi bir adam aldı yönetim,utanmıyolar birde bizi bu kadar bekletmeden olmuyomuydu bu transfer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bird42

quote:

Bunu chelseali taraftarlar da anlayabilmiş değil zaten,belki oscarı mc olarak falan deneyecektir di matteo,o değil de keşke şu adam gibi bir adam alsaydık ya da emreyi tutsaydık,o zaman tadından yenmezdi,salih yanına monte edilse keşke,tek transferle bahar olmuyor,benim hayalim topal-salih-meireles üçlünü sahada görmek

aynen dostum, emre takımdan ayrılmamış olsa ve yanına meireles de gelince takımın orta sahası çoşardı. geçen yılki gibi ama tek fark bu sefer kadroda çok iyi kalitede oyuncular var skora etki edecek oyuncu çok bu takım 2-3 hafta sonra düzelir inş.

• Emre kıyası doğru olmaz. Bana Emre kalitesinde bir yabancı ve alacağı parayı söyleyebilecek var mı?
  • http://www.myspace.com/592520055/videos/chelsea-v-newcastle-united/108951143

Gelmeden önce ilk onbir oynadığı Newcastle maçı, sorulara cevap oluyor büyük ölçüde. Savunma yapılırken ceza sahası ön çizgisine kadar geliyor, hücüm sırasında ise rakip yarı alanının ortalarına kadar gelip oyun kuruyor, attığı pasları da ayrıca beğendim. Zaten bu video yararlı hareketlerinin cımbızla seçilip de youtube'da derlenmiş hali değil, normal, son oynadığı maç, bu yönden de mutluluk verici bana kalırsa.

Onu bunu geçtim de Hazard bildiğin yardırıyor, Torres'de biraz Burak Yılmaz esintileri olsa da onun da oyunu gayet iyi, Chelsea bu sezon da iş yapar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

Meireles'i izlediğim ve bildiğim özellikleriyle beklentim;
    Top kayıpları düşer,özellikle yanındaki oyuncu top kayıbı yapmak zorunda kalmayacak çünkü oyunu kurma görevini meireles alacak.Bu sayede topal yapamadığı işi yapmaya zorlanmayacak.
    Keza aynı şekilde stoperlerden oyun kurması beklentisi içine girmeyiz,doldur boşalt azalır.
    Rakip eskisi kadar boş alan bulup elinde sigara ortasahada top koşturamayacak.Meireles öyle hücuma gitti diye kontra yerken yoruldum geri gelemiyorum tarzı bir adam değil.
    Oyunu dikine sürükleyecek bir ortasaha olduğu için yan pas ve geri pas oranı düşer.
    Caner dk70'de oyuna girer 80'de penaltı yapar herşey çöp olur.
    Bizi bu kadar bekletip beklentilerimizin bile üzerinde ilaç gibi bir adam aldı yönetim,utanmıyolar birde bizi bu kadar bekletmeden olmuyomuydu bu transfer :)

dostum bu niye bu kadar bekledik diye soruyorsun açıklayayım, pazartesi günü kanaltürkde acun ılıcalının konuk olduğu spor prog. vardı acun meireles transferini şöyle açıklıyor

fenerbahçe 1 veya 2 hafta önce bu oyuncuyu istemiş olsa chelsea 15 milyon euro'dan kapıyı açacaktı, transferin bitmesini sayılı günler kala chelsea demekki elinde tutmak istemiyormuş bu oyuncunun fiyatını 10 milyon'a indirmiş ve fenerbahçe almış, herşey son dakikalara bağlı

bence yönetim burada çok büyük bir hata yaptı şamp. ligini riske attı eğer bu transfer rusyada oynadığımız maçın ertesi günü yapılsa belki 5 milyon euro fazla ödeyecektik ama rövanşta iyi bir skor elde edebilirdik

• İnsanlar Fenerbahçe'ye geldi diye küçümsüyor fakat; Xabi Alonso, Bastian Schweinsteiger, Steven Gerrard gibi box to box oyuncuların bir alt seviyesidir Raul Meireles.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.