Şimdi Ara

Futbolda iyi defans nasıl yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde defans oynuyorum. ama çok çalım yiyorum ne yapsam bilemiyorum. tek bildigim rakip hareket yapmadan rakibe mudahele yapmamak. hızlıyım ama çok zayıfım. kendimi nasıl geliştiririm?

• Rakibi rahat birakmaman, oyun kurallarini biraz esnetip azcik cirkef oynaman lazim

Ortalama hali saha seviyesinde futbol oynarim, genelde orta sahada ileri donuk sekilde, bosluk bulup kaleyi gordugumde de sut cekerim, genel tarzim bu.

Uni 2 de mi neyim, okulda turnuva var, takimda da forvet yok attilar beni ileriye. Karsi takimin stoperi de okul takiminda oynuyormus, butun macta yuzumu kaleye 2 3 kere anca donebildim, oyun tarzi iptal. El kol ittirme kaktirma derken mac bitti guzel yenildik.

Ozetle, rakibe yakin kalip ilk mudahalede sert olman, sayet topu alamadi isen de dedigim ufak hareketlerin de yardimiyla rakibin yuzunu kaleye dondurmemen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her an kademe alabilmen gerekiyor ve çirkefleşmen gerekiyor gerekirse sert oynaman gerekiyor çokta abartmadan tabii ki. Kafa toplarında filan cesurca atlaman lazım hem defans anlayışın artar hem de prestijin artar dostum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu maç nasıl kaybedilir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.