Şimdi Ara

İyi SOL BEK nasıl olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın yegenin seçmesi var söyleyinde şuna bi kaç taktik verelim

• Yiğenin, hı hı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Yiğenin, hı hı

gerçekten diyorum çocuk 10 yaşında mı ne
  • Uzun saç(dalgalı olmalı),hafif jöle etkisi,kirli sakal,1.79 boy,çok azcık göbek,renkli forma.Tamamdır,yiğenin tam bir PTT ligi veya anadolu takımı(bursaspor,manisaspor tarzı) orta saha-sol beki oldu.
  • al bunu her yemek sonrası 10 kere şive yaparak oku.
     İyi SOL BEK nasıl olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Uzun saç(dalgalı olmalı),hafif jöle etkisi,kirli sakal,1.79 boy,çok azcık göbek,renkli forma.Tamamdır,yiğenin tam bir PTT ligi veya anadolu takımı(bursaspor,manisaspor tarzı) orta saha-sol beki oldu.

• Sol bek mi , Sağ bek olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağlam Sağ Bek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hücuma katılmayı, orta açmayı iyi bilsin, azıcık da sağ ayağını kullansın yeterli. Türkiye'de zaten savunma diye bir şey yok, hücumu iyi yaptığı an göze batar.
  • Hocam,topu aldığında ayağından hemen çıkarmasın,uzun top (İsabetli ise) oynasın,Kanattayken içeri doğru top ile beraber bindirip ara pası atsın ve kaleye bir füze gibi şut göndersin.Geçen sene benim de yeğenim öyle seçilmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagen96

al bunu her yemek sonrası 10 kere şive yaparak oku.
     İyi SOL BEK nasıl olunur

Sen ne şekil bi işsizsin la ?
  • dayanıklı olmalı tabiri caizse ciğersiz olmalı ileri geri git gel yapabilmeli seri bir şekilde ve yorulmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Hocam,topu aldığında ayağından hemen çıkarmasın,uzun top (İsabetli ise) oynasın,Kanattayken içeri doğru top ile beraber bindirip ara pası atsın ve kaleye bir füze gibi şut göndersin.Geçen sene benim de yeğenim öyle seçilmişti.

HANGİ KULÜP
  • Sakın olsun yeter gerisini o halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Hocam,topu aldığında ayağından hemen çıkarmasın,uzun top (İsabetli ise) oynasın,Kanattayken içeri doğru top ile beraber bindirip ara pası atsın ve kaleye bir füze gibi şut göndersin.Geçen sene benim de yeğenim öyle seçilmişti.

HANGİ KULÜP

Geçen sene İstanbul Demir şimdi İBB.

• Küçük yaş gruplarında -maalesef- bireysel yeteneklerini ön plana çıkaran çocuklar seçiliyor. Topu ne kadar çok ayağında tutarsa seçilme ihtimali o kadar fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

İyi SOL BEK nasıl olunur

valla bende bilmiyorum kardeşim bütün gündür evdeyim delirdim artık.

• Benim bildiğim iyi sol bek olmak için defansın sol tarafında olmak gerekiyor
  • quote:

quote:

Yiğenin, hı hı

Yiğenin ve yaşını bilmiyorsun. Hadi bilmiyorsun tam olarak diyelim, bunu bize belirtmezdin. Hatta yaşını bile belirtmezdin. Ama belirttin, demek ki o kişinim sen olmadığını söylemeye çalışıyorsun lakin gerçekten yiğeni olan bir insan bunu neden belirtsin ki?

Zaten 10 yaşındaki bir çocuğun ne gibi taktiğe ihtiyacı olur ki? Sen söylesen o uygulayacak mı?

Ayrıca 10 yaşında dedin çünkü kendi yaşın o yaştan biraz daha büyük. Bize söylerken yaşı küçülttün çünkü küçümsedin. Normalde ben öyle bir şey yapsam küçültmek aklımın ucundan geçmezdi, çoğu kişinin de.

Ve bir de "GM" var. Game Moderator demek değil mi? Oyunlarda hep yönetici olmak istedin ama hiç olamadın. Sen de burada kendini öyle tatmin ediyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Yiğenin, hı hı

Yiğenin ve yaşını bilmiyorsun. Hadi bilmiyorsun tam olarak diyelim, bunu bize belirtmezdin. Hatta yaşını bile belirtmezdin. Ama belirttin, demek ki o kişinim sen olmadığını söylemeye çalışıyorsun lakin gerçekten yiğeni olan bir insan bunu neden belirtsin ki?

Zaten 10 yaşındaki bir çocuğun ne gibi taktiğe ihtiyacı olur ki? Sen söylesen o uygulayacak mı?

Ayrıca 10 yaşında dedin çünkü kendi yaşın o yaştan biraz daha büyük. Bize söylerken yaşı küçülttün çünkü küçümsedin. Normalde ben öyle bir şey yapsam küçültmek aklımın ucundan geçmezdi, çoğu kişinin de.

Ve bir de "GM" var. Game Moderator demek değil mi? Oyunlarda hep yönetici olmak istedin ama hiç olamadın. Sen de burada kendini öyle tatmin ediyorsun.

tamam da gm ismi nerden geldi bende biliyorum 8 9 seneden beri bu böyle kaldı
    quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

quote:

İyi SOL BEK nasıl olunur

Üşenmeden yazmış herife bak

• Pm at bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.