Şimdi Ara

Halı Saha Krampon Seçimi (hangi dişliler daha rahat) ve Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.. 100-130 TL arası halı saha ayakkabısı almak istiyorum, şuan kullandığım ayakkabının dişli tarzı aşağıda fotosunu koyduğum siyah-sarı olan adidas tarzı.. diğer beyaz-sarı olan dişliyi daha önce hiç kullanmadım önerirmisiniz? yorumlarda dikkatimi çeken unsur beyaz-sarı ayakkabıdaki dişli tarzı ayakkabılar koşu performansını azaltıyormuş, zemine basıldığında suni çimin arasına girme payı arttığı için ayağı çekerken biraz daha zorluyormuş vb. tarzda yorumlar mevcut, bilmiyorum ne kadarı doğru? eskiden halı saha deyince tek tip dişli modeli vardı, tüm markaların dişlileri siyah-sarı olan gibiydi:) herneyse burada tecrübeli arkadaşlarımdan iki konuda yardım istemiş oluyorum, hangi dişliyi seçmeliyim ve hangi marka ve model ayakkabıyı tavsiye ediyorsunuz? Not olarak; saha içerisinde sürekli hareketli oyuncuyum, yani durmadan koşuyorum.. sert şut, falsolu kesme şutları tercih ediyorum. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

"ek not: fotoğraftaki ayakkabıları sadece dişliye örnek olsun diye rastgele seçtim"

1.FOTO

2.FOTO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 4 Ekim 2013; 19:47:08 >

• Abim futbolcu ondan biliyorum 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alttakinden var pişmanım ama aldığıma. Düz taban ayakkabıyla bile daha iyi oynuyorum. Halısaha çimleri kısa olduğu için zaten yüksekte kalıyor bu da vuruşu falan etkiliyor. Üstteki halısaha diye geçiyor zaten adı üstünde onu seç.
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    işin ilginç tarafı alttaki fotoğraftaki ayakkabıda halı saha diye geçiyor heryerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuratcan

işin ilginç tarafı alttaki fotoğraftaki ayakkabıda halı saha diye geçiyor heryerde ?

Krampon o. Sadece çivilerine krampon deniyor ama halk ağzında krampon o ayakkabı diye bilinir. Google'a yaz bak halı saha ayakkabısı yazarsan ilki çıkar krampon yazarsan ikincisi çıkar.

• İmkanları zorla copa mundial al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• F50 nin sari siyahlari vardi hafif ve topuda daha iyi oynuosun. İlk ciktigi zaman robben giyiyordu ayakkabiyla robben gibi hissediosun o f50lerden bulursan al :)
    bnim f50ler yandan biraz ayagim buyudugu icin atmisti yoksa ben iyi kullandim gunluk onu giyiyodum hali sahada parkta heryerde :) bana dayabikli gelmisti sen bilirsin yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüminKardeş -- 4 Ekim 2013; 20:46:14 >
  • predator kullanıyorum 5 sene oldu taş gibi hala belki daha fazla bi ara 60 tl ye adidas halısaha almıştım acaip güzeldi senin gösterdiğin 2. model gibi zemine tam oturuyodu 2side güzel kafana göre takıl
  • evet büyük ihtimalle adidas predator modellerinden bir tanesini seçeceğim, birde F50'lerde Messi modeli var bu ayakkabı nasıldır bilgisi olan var mı?

•  Halı Saha Krampon Seçimi (hangi dişliler daha rahat) ve Tavsiye?
  • merhaba,

Ben ayakkabi aldim, adidas f10 messi serisinin hali saha versiyonunu aldim. Sunu belirteyim, messi koleksiyonunun da hali sahada iki farkli versiyonu var, F5 tabanli ve F10 tabanlisi.
    F5 tabanlisini tavsiye etmiyorum. ben F10 tabanlisini aldim, erismleri soyle gostereryim:
    F5 taban:
    http://www.mundodofuteb...as-messi-f5-trx-society
    f10 taban:
    http://www.adidas.com/u...-f10-trx-tv-shoes/CF559

hali uzerinde daha iyi performans veriyor. bu ayakkabiya 10 uzerinden 7 verdim kendimce.
    Eksileri:
    burun kismi normalden biraz daha genis (cok onemli bir fark degil ben ayrinticiyim)
    bomba final kullanirken koruyucu ust parcalara alismistim, bu ayakkabinin dizaynina alismam biraz zaman aldi.
    Artilari:
    artik pozisyon geregi burun vurabiliyorum.
    Rahat bir ayakkabi.

Adidas in f10 serisi piyasadaki bircok ayakkabidan daha iyi ve dayaniklidir, Alirsan uzulmezsin.

Bomba final kesinlikle cok rahat bir ayakkabi. Ama sunu unutmamak lazim, biz gunluk giymek icin ayakkabi almiyoruz, o ayakkabiyla topa vuruyoruz, gerekirse burun da vuruyoruz. Burun vurmak herzaman kazmalik olmuyor, bazen cok gerekiyor. Bomba final 2 nin de ucu cok yumusak, ayrica ustu de yumusak.
    Tabanina gelince, gercekten cok guzel. Ama dedigim sebeplerden dolayi - BEN TAVSIYE ETMIYORUM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.