Şimdi Ara

ASIL SIZIN GİBİ TARAFTARA LANET OLSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herşey yöneticiler arasında danışıklı dövüş biz kandırılıyoruz burda. Onur ve gurur duyulması gereken birşey varsa oda;

Sahada savaşan, tekmeye kafa sokan, yabancı maddeden kaçmayan, sakat sakat oyuna devam eden, Ruhunda FENERBAHÇE'yi benimsemiş!

FENERBAHÇE Futbol takımı ve onu bir an olsun yanlız bırakmayan, her zaman destek veren, hiç bir şeyi esirgemeyen Büyük FENERBAHÇE Taraftarı!

İle onur ve gurur duyulur. En çok onlar etkilendi en çok onlar yıprandı ama asla yılmadılar. Ve bu işi buraya kadar getirdiler.

Aldıkları para da kazandıkları herşeyde analarının ak sütü gibi helaldir.
  • Hepimize lanet olsun diye bir konu açın,herkes rahat rahat konuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

Herşey yöneticiler arasında danışıklı dövüş biz kandırılıyoruz burda. Onur ve gurur duyulması gereken birşey varsa oda;

Sahada savaşan, tekmeye kafa sokan, yabancı maddeden kaçmayan, sakat sakat oyuna devam eden, Ruhunda FENERBAHÇE'yi benimsemiş!

FENERBAHÇE Futbol takımı ve onu bir an olsun yanlız bırakmayan, her zaman destek veren, hiç bir şeyi esirgemeyen Büyük FENERBAHÇE Taraftarı!

İle onur ve gurur duyulur. En çok onlar etkilendi en çok onlar yıprandı ama asla yılmadılar. Ve bu işi buraya kadar getirdiler.

Aldıkları para da kazandıkları herşeyde analarının ak sütü gibi helaldir.

ben bazıları hariç fenerbahçe futbolcularına saygı duyarım , ve geçen sene trabzon mücadelesiyle ne kadar hakettiyse , fener de mücadelesiyle hak etmiştir ; ancak yöneticilerin şikeyle bu futbolcuların önünü açtığı söylemleri var ki hala bi nane yok ortada , 4 maçta garanti şike var diyorlardı , bu söylemler de gerçekse fenerbahçe böyle şampiyon olmuş demektir , yani ben futbolcuların -bir ikisi hariç- bu olayda suçu olduğunu düşünmüyorum ...

• 14 yil sonra malatya'ya gonderilen tofas arabalarla gelen sampiyonlugu sindiren, ulusoy doneminde hediye edilen sayisiz sampiyonlugu sindiren, tayyip erdogan tarafindan kendilerine hediye edilen 200 milyon euroluk stadi sindiren, 2006 yilinda fenerbahce-denizlispor macindan hemen once kasasindan esrarengiz bir sekilde kaybolan 1.5 milyon euro'yu sindiren, zalad'i, arif'i, baros'u, yigit incedemir'i, culio'yu, amrabat'i, necati'yi, tolga'yi, burak yilmaz'i, papermoon'da yenilen yemekleri ve paylasilan kupalari, gole giderken geri donen sergen'i, hasan kabze'ye son dakikada asist yapan cordoba'yi, 20 dakikada 4-0 olan trabzonspor macini, 97. dakikada kazanilan penaltiyla gelen sampiyonlugu ve daha bir cok pisligi sindirenlerin sindirim sistemini dert ettigi taraftar. turkiye'ye sikeyi getiren ve son 20 yildir turk futboluna her turlu pisligi karistiranlarin burada hala hazim muhabbeti yapmasi ironik olmali.

edit: hic gulecegim yoktu, ali sami yen arazisinin degeri 600 milyon dolarmis. "ali sami yen stadyumunu 416 milyon 500 bin liraya nurol-aşçıoğlu konsorsiyumu aldı."

http://www.sabah.com.tr/…04/16/ali_sami_yen_satildi

bazilari ya sayi saymayi bilmiyor ya da hayatinda hic dayak yememis. kaldi ki ali sami yen'in degeri 600 milyon dolar olsa bile bu arazi de devlete aitti. siz devletin arazisini devlete mi satiyorsunuz? kaldi ki seyrantepe stadi 200 milyon euro'ya maloldu derken seyrantepe'deki arazinin degeri 0 olarak hesap ediliyor. asy arazisi 600 milyon dolarsa seyrantepe arazisi de en az 400 milyon dolar ederdi zaten. onu niye hesaba katmiyorsunuz? stad bulutlarin uzerine mi yapildi yoksa? halkin vergileriyle yapilan peskesi hakli gormek icin bu kadar da kivirmayin arkadas.

diesel1907, eksi sozluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

14 yil sonra malatya'ya gonderilen tofas arabalarla gelen sampiyonlugu sindiren, ulusoy doneminde hediye edilen sayisiz sampiyonlugu sindiren, tayyip erdogan tarafindan kendilerine hediye edilen 200 milyon euroluk stadi sindiren, 2006 yilinda fenerbahce-denizlispor macindan hemen once kasasindan esrarengiz bir sekilde kaybolan 1.5 milyon euro'yu sindiren, zalad'i, arif'i, baros'u, yigit incedemir'i, culio'yu, amrabat'i, necati'yi, tolga'yi, burak yilmaz'i, papermoon'da yenilen yemekleri ve paylasilan kupalari, gole giderken geri donen sergen'i, hasan kabze'ye son dakikada asist yapan cordoba'yi, 20 dakikada 4-0 olan trabzonspor macini, 97. dakikada kazanilan penaltiyla gelen sampiyonlugu ve daha bir cok pisligi sindirenlerin sindirim sistemini dert ettigi taraftar. turkiye'ye sikeyi getiren ve son 20 yildir turk futboluna her turlu pisligi karistiranlarin burada hala hazim muhabbeti yapmasi ironik olmali.

edit: hic gulecegim yoktu, ali sami yen arazisinin degeri 600 milyon dolarmis. "ali sami yen stadyumunu 416 milyon 500 bin liraya nurol-aşçıoğlu konsorsiyumu aldı."

bazilari ya sayi saymayi bilmiyor ya da hayatinda hic dayak yememis. kaldi ki ali sami yen'in degeri 600 milyon dolar olsa bile bu arazi de devlete aitti. siz devletin arazisini devlete mi satiyorsunuz? kaldi ki seyrantepe stadi 200 milyon euro'ya maloldu derken seyrantepe'deki arazinin degeri 0 olarak hesap ediliyor. asy arazisi 600 milyon dolarsa seyrantepe arazisi de en az 400 milyon dolar ederdi zaten. onu niye hesaba katmiyorsunuz? stad bulutlarin uzerine mi yapildi yoksa? halkin vergileriyle yapilan peskesi hakli gormek icin bu kadar da kivirmayin arkadas.

diesel1907, eksi sozluk

İşte bu ekşisözlükteki kişiler ve bunlara destek çıkanlar yüzünden futbolumuz battı. Davul zurna sinek böcek meselesi. Bizlerin çeneleri ağrıdı.
    Neticede "Şikeci" yaftası yiyen ilk kulüp oldu Fenerbahçe. Bundan da bahsetmemiş olması çok ironik olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

14 yil sonra malatya'ya gonderilen tofas arabalarla gelen sampiyonlugu sindiren, ulusoy doneminde hediye edilen sayisiz sampiyonlugu sindiren, tayyip erdogan tarafindan kendilerine hediye edilen 200 milyon euroluk stadi sindiren, 2006 yilinda fenerbahce-denizlispor macindan hemen once kasasindan esrarengiz bir sekilde kaybolan 1.5 milyon euro'yu sindiren, zalad'i, arif'i, baros'u, yigit incedemir'i, culio'yu, amrabat'i, necati'yi, tolga'yi, burak yilmaz'i, papermoon'da yenilen yemekleri ve paylasilan kupalari, gole giderken geri donen sergen'i, hasan kabze'ye son dakikada asist yapan cordoba'yi, 20 dakikada 4-0 olan trabzonspor macini, 97. dakikada kazanilan penaltiyla gelen sampiyonlugu ve daha bir cok pisligi sindirenlerin sindirim sistemini dert ettigi taraftar. turkiye'ye sikeyi getiren ve son 20 yildir turk futboluna her turlu pisligi karistiranlarin burada hala hazim muhabbeti yapmasi ironik olmali.

diesel1907, eksi sozluk

İşte bu ekşisözlükteki kişiler ve bunlara destek çıkanlar yüzünden futbolumuz battı. Davul zurna sinek böcek meselesi. Bizlerin çeneleri ağrıdı.
    Neticede "Şikeci" yaftası yiyen ilk kulüp oldu Fenerbahçe. Bundan da bahsetmemiş olması çok ironik olmalı..

Iddialara bir cevabin varsa buyur konus. Ama yoksa sus. Istediginiz gibi yaftalayin TERTEMIZ bir sampiyonlugumuz ve SAHANE bir Baskanimiz var. Ama gun gelecek eski defterler acilacak o zaman kac sampiyonlugunuz gidecek onu siz dusunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

diesel1907, eksi sozluk

Iddialara bir cevabin varsa buyur konus. Ama yoksa sus. Istediginiz gibi yaftalayin TERTEMIZ bir sampiyonlugumuz ve SAHANE bir Baskanimiz var. Ama gun gelecek eski defterler acilacak o zaman kac sampiyonlugunuz gidecek onu siz dusunun.

Evet yukarida yazilan seylere elinde hic bir kanit olmadan koru korune inaniyorsun ve daha bugun şike yaptigi ispatlanan başkaninin yaptiklarina elinde tapeler varken yoneticilerin hak mahrumiyeti cezasi almisken ona inanmiyorsun.

Asil ironik olan budur.

• @india_ipekyolu
    Baskanin sike yaptigi kanitlanmis derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Primden şeyden bahsetmeyin bana. Biz yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanırken, 3 üst düzey yöneticimiz şikeye teşebbüsten ceza alıyor. İşin komik tarafı bundan Aziz Yıldırım'ın haberi yok ve ondan habersiz yapılmış. Kim inanır buna? kulüpte ondan habersiz yaprak dahi oynamazken, ondan habersiz şike teşebbüsü yapıldığına inanıyorsanız, gidin kendinizi bi yerden atın. Aylardır arkasında durduğum Aziz Yıldırım'ı bu saatten sonra tanımıyorum. Alsın adamlarını da istifa etsin.

Helal olsun kardeşim.

Ben Aziz Yıldırım'ın şike yaptığına sonuna kadar inanıyorum ancak 1 gün bile hapiste kalmasına dayanamıyorum! Adamın başını yaktılar, hapis cezası çok saçma

• Fanatikliğin gözü kör olsun vallaha..

Herkes çıkar fener şikeci bilmemne felan der bir kısmı varsayımlarla konuşur yok işte azizden habersiz nasıl yapmışlar nasıl etmişler felan.. yapmamış olamazlarmı? aziz peygamber mi? bilmediğimiz 6.hissimi var lan bu adamın.. hadi bunuda geçelim diyelimki yaptılar e yine konuşmaya hakkınız yok değiştirilen rapora mı güveniyorsunuz? sadece fenermi yaptı len bunca şikeyi? yaptıysa bu kadar salakmı yöneticileri? yaptıysa nerde delilleri? daha buna benzer çok soru sorabilirim sizlere ama o sorularda hep vereceğiniz cevaplarla birlikte havada kalır.. içinizden ben dahil hiçbiri işin aslını bilemiyor yalnız emin olduğum tek şey var fenerbahçe büyüdükçe aşağı çekilmek isteniyorki yapılanlarda bunu gösteriyor.. maalesef biz türkler böyleyiz birbirimizi kıskanır aşağı çekeriz kabul edin artık..

Bir kısmıda fener şikeci,utanmaz,tu kaka der.. onlarada şunu demek istiyorum kardeşim siz çokmu temizsiniz lan hı? mehmet ağar ve haluk ulusoy isimleri size birşey çağrıştırıyormu?

Ulan ortada büyük tiyatro oynanıyor siz hala birbirinizi yiyorsunuz.. İsa'nın bir sözü vardır "İlk taşı içinizden günahsız olan atsın" bu söze dayanarak söylüyorum? kim günahsız acaba?

O taşı ben dahil hiçkimse atmaya hakkı bile yok.. o yüzden bırakın bu olayları bakın dalganıza abicim.. fanatik derecede bile olsa savunmayın takımınızı yemeyin birbirinizi ben bunu geç ama güç öğrendim..

Bir sonraki derbiden önceki gündemide takip edin bu ara.. neden diye sormayın küçük bir tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Fanatikliğin gözü kör olsun vallaha..

Herkes çıkar fener şikeci bilmemne felan der bir kısmı varsayımlarla konuşur yok işte azizden habersiz nasıl yapmışlar nasıl etmişler felan.. yapmamış olamazlarmı? aziz peygamber mi? bilmediğimiz 6.hissimi var lan bu adamın.. hadi bunuda geçelim diyelimki yaptılar e yine konuşmaya hakkınız yok değiştirilen rapora mı güveniyorsunuz? sadece fenermi yaptı len bunca şikeyi? yaptıysa bu kadar salakmı yöneticileri? yaptıysa nerde delilleri? daha buna benzer çok soru sorabilirim sizlere ama o sorularda hep vereceğiniz cevaplarla birlikte havada kalır.. içinizden ben dahil hiçbiri işin aslını bilemiyor yalnız emin olduğum tek şey var fenerbahçe büyüdükçe aşağı çekilmek isteniyorki yapılanlarda bunu gösteriyor.. maalesef biz türkler böyleyiz birbirimizi kıskanır aşağı çekeriz kabul edin artık..

Bir kısmıda fener şikeci,utanmaz,tu kaka der.. onlarada şunu demek istiyorum kardeşim siz çokmu temizsiniz lan hı? mehmet ağar ve haluk ulusoy isimleri size birşey çağrıştırıyormu?

Ulan ortada büyük tiyatro oynanıyor siz hala birbirinizi yiyorsunuz.. İsa'nın bir sözü vardır "İlk taşı içinizden günahsız olan atsın" bu söze dayanarak söylüyorum? kim günahsız acaba?

O taşı ben dahil hiçkimse atmaya hakkı bile yok.. o yüzden bırakın bu olayları bakın dalganıza abicim.. fanatik derecede bile olsa savunmayın takımınızı yemeyin birbirinizi ben bunu geç ama güç öğrendim..

Bir sonraki derbiden önceki gündemide takip edin bu ara.. neden diye sormayın küçük bir tavsiye

zaten 4 sene şikeyle şampiyon olduk ondan sonra gelen Avrupa başarılarıda Uefaya verilen teşvik primleriyle şikeyle oldu. yok günah geçisiyiz bilmemne edebiyatı yaparak bir yere varamazsınız bir Sturm Graz dememişsin onuda ben söyliyim hadi eyvallah

• Galatasaraylılardan şu kelimeyi duymak için yaşayanlar olduğuna inanıyorum
    "Sizin gibi Fenerbahçelileri görmek ne güzel"

İddianameyi açıp baksan, her şeyde "olabilir, tahmin ediliyor" cümleleri. O yüzden Aziz Yıldırım aylardır hüküm giymedi.
    Etik Kurul raporu ya da PFDK'yı ne zannediyorsunuz onu da merak ediyorum? Biz bu işten hiç ceza almadan çıksak buraya Galatasaraylılar beşiktaşlılar trabzonlular gelip, "PFDK'nın raporuna mı bakacaz orayı da satın almışsınız" diyeceklerdi. Şimdi PFDK bizim yöneticilere hak mahrumiyeti verince birden "ah çok utanıyorum bu durumdan" moduna girenler oldu. Aleyhimize en ufak bir karar dahi çıksa doğru, bizi aklayan en küçük şeyde PFDK satın alınmış. Ben bu PFDK kararını da mahkeme kararını da, Etik kurul raporunu da takmıyorum.

İlk günden beri söylüyorum yine de söyleyeceğim, Geçen sezon ligi izledim, 3 temmuz sürecinden beri yaşananları da izledim. Tüm kalbimle de inanıyorum ki Fenerbahçem suçsuzdur. PFDK isterse amatör kümeye düşürsün bu gerçek değişmeyecektir.

Hadi siz Galatasaraylısından Trabzonlusundan övgüler alın

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Fanatikliğin gözü kör olsun vallaha..

herkesin ne olduğu beni bağlamıyor diğer takımların ne yaptığı yapacağı da benim takımım dün akşam sahadaydı. bu yönetim aziz de dahil futbolcuları teknik heyeti en kötüsü taraftarları kandırmışlardır. bu külüpte azizin bilgisi olmadan bırak şike yapmayı çay yapmaya gidemez onlar kimse konuşmasın
    evet yılın başına geri döndük bize ceza verecek güçte kimse yokmuş ortaya bu çıktı. artık aziz de adaylıktan falan çekilsin artık bıraksın bu işleri. tekrar söylüyorum diğerlerinin şike yapması beni bağlamaz zaten biliyoruz neler yaptıklarını sorun bizim yapmış olabilme ihtimalimiz ve gayet yüksek bir oran artık
    en fanatik olanımız bile bunu görüyordur heralde

• Önemli olan objektif olabilmek,ben inanıyorum ki iddialarla ses kayıtlarıyla video kayıtlarıyla gelsekte aklayacak fenerli arkadaşlar var o yüzden objektif olmayı başarabilen gerçek taraftarları alkışlıyorum.Ancak bu işi kulübe güven yerine başka idealler üzerine oturtan arkadaşlar zaten kendini belli ediyor.O eleştirdiğiniz arkadaşlarınız takımlarına duydukları güvenin yıkılmasından böyleler iyi gün taraftarı olduğu için değil.Kaldıki 'olabilir' yazıyomuş.Daha ne kadar net olsun adamlar? Allah'tan İtalya gibi federasyon yokta Juventus falan dinlemeyip düşürmedi,siz ona dua edin.Her şey alalen ortada halen 'olabilir'le kendinizi aklayın.O hakta elinizden alınınca ne yapacaksınız çok merak ediyoum.
  • Tamam arkadaşlar siz haklısınız..ben çekiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Primden şeyden bahsetmeyin bana. Biz yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanırken, 3 üst düzey yöneticimiz şikeye teşebbüsten ceza alıyor. İşin komik tarafı bundan Aziz Yıldırım'ın haberi yok ve ondan habersiz yapılmış. Kim inanır buna? kulüpte ondan habersiz yaprak dahi oynamazken, ondan habersiz şike teşebbüsü yapıldığına inanıyorsanız, gidin kendinizi bi yerden atın. Aylardır arkasında durduğum Aziz Yıldırım'ı bu saatten sonra tanımıyorum. Alsın adamlarını da istifa etsin.

Başından beri Aziz Yıldırım düşmanı olsan seni anlarım. Ama onu desteklerken, seni bu noktaya getiren bir PFDK raporu mu Arheleg? Bu adamlara bu kadar güveniyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.