Herseyi ne cabuk unuttunuz siz.Bunca aydir yasanilan ve yasatilan zulmu bir anda bir rapor yuzunden nasil unutursunuz?Bu nasil bir vicdansizliktir?Goremiyormusunuz gercekleri hala?
Biz bu bir Aziz Yildirim davasi dedik, 25 milyon taraftari olan bir camiayi kume dusuremezler hemde ellerinde hicbir somut delil olmadan demedik mi?Aziz Yildirim pasalarla, generallerle yakin ahbapligi olan, nato muteahhidligi yapan, 13 yildir futbol camiasi icinde biri sadece baskan degil.Simdi diyeceksiniz Aziz Yildirima neden ceza tayini yok yok cunku onlar bile Aziz Yildirima atacak suc bulamadilar ne konusmalarda, ne de fiziki bir somut delil olarak.Konusmalari her yone cekilebilecek olan kisileri onumuze gunah kecisi olarak atip 'bakin sizi ben, YD kurtardim' demek icin.İbrahim akina ceza verip Yusuf Turanli denen adama neden ceza yok?Bunu kimse neden konusmuyor?Acaba Yusuf Turanlinin bu kurgunun parali askeri oldugu icin mi?
Planlari Aziz Yildirimdi ve baskan hala icerde.Henuz biten bisey yok.Baskanimiz defalarca acikladi zaten bu operasyon bana karsi yapilmistir diye.Simdi son kozlari da ergenekon olacak.Bekleyin gorun.Aziz Yildirim disari cikmadan bitmeyecek mucadelemiz herkes bilsin.Allahtan biradaki gibi tatli su Fenerlileri fazla degil.Lanet olaun sizin gibi Fenerliye.
Ayrica her firsatta Fenerbahce taraftarini, en buyuk sivil toplum orgutu mensuplarini bolmeye calisiyorlar ve buna meydani sizin gibiler veriyor.Birlik olacagimiz yerde ismarlama pfdk raporuyla adam asip kesiyorsunuz ayiptir yaziktir
Evet nede çok yargılar olduk fenerbahçemizi. Kendinize gelin. Prim vermeyin rakip tarartarlara...
quote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
Evet nede çok yargılar olduk fenerbahçemizi. Kendinize gelin. Prim vermeyin rakip tarartarlara...
ergenekondan ergenekondan.
Pfdk daki çelişkiyi fark edemeyen adam beyinsizdir,açık ve net.Dönüp bi etrafına "noluyo lan? ne bu çelişki?" demeyen adam hem gereksiz fanatik,hemde x2 beyinsizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: nburak.com
Primden şeyden bahsetmeyin bana. Biz yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanırken, 3 üst düzey yöneticimiz şikeye teşebbüsten ceza alıyor. İşin komik tarafı bundan Aziz Yıldırım'ın haberi yok ve ondan habersiz yapılmış. Kim inanır buna? kulüpte ondan habersiz yaprak dahi oynamazken, ondan habersiz şike teşebbüsü yapıldığına inanıyorsanız, gidin kendinizi bi yerden atın. Aylardır arkasında durduğum Aziz Yıldırım'ı bu saatten sonra tanımıyorum. Alsın adamlarını da istifa etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: FBurak.
Prim Vermek İle Alakası Yok Aslında Sizinde İçinizde Kendi Kafanızda Çelişkilere Giriyorsunuz Ama Bunu Dışarı Vurmuyorsunuz Çünkü Galatasaray,Beşiktaş,Bursa Taraftarının Diyeceklerinden Çekiniyorsunuz.Bu Klüpte Aziz Yıldırımdan Habersiz Ossurmazlar Bile Nasıl Oluyorda Bu Kadar Şey Aziz Yıldırımdan Habersiz Oluyor.Biraz Objektif Olun...
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lucky
quote:
Orijinalden alıntı: FBurak.
Prim Vermek İle Alakası Yok Aslında Sizinde İçinizde Kendi Kafanızda Çelişkilere Giriyorsunuz Ama Bunu Dışarı Vurmuyorsunuz Çünkü Galatasaray,Beşiktaş,Bursa Taraftarının Diyeceklerinden Çekiniyorsunuz.Bu Klüpte Aziz Yıldırımdan Habersiz Ossurmazlar Bile Nasıl Oluyorda Bu Kadar Şey Aziz Yıldırımdan Habersiz Oluyor.Biraz Objektif Olun...
Alıntıları Göster
Bütün bu şey boyunca hangi futbolcularla şike yapmışız falan dediniz,futbolcu ismi istediniz. Ben size veriyorum isimleri. İbrahim Akın ve Serdar Kulbilge
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Primden şeyden bahsetmeyin bana. Biz yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanırken, 3 üst düzey yöneticimiz şikeye teşebbüsten ceza alıyor. İşin komik tarafı bundan Aziz Yıldırım'ın haberi yok ve ondan habersiz yapılmış. Kim inanır buna? kulüpte ondan habersiz yaprak dahi oynamazken, ondan habersiz şike teşebbüsü yapıldığına inanıyorsanız, gidin kendinizi bi yerden atın. Aylardır arkasında durduğum Aziz Yıldırım'ı bu saatten sonra tanımıyorum. Alsın adamlarını da istifa etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Alıntıları Göster
Azizsporlular mı gerçek Fbliler mi? Sorulması gereken soru bu.
Buyuk baskan ne derse o Aziz baskan Fenerbahce'me cag atlatmistir, baskani kimseye yedirmeyiz
quote:
Söylediklerine tamamen katılıyorum. Ancak şu soru geliyor aklıma : En kirli kulüp bizmiyiz?
Nasıl diğer takımlar "biz temiziz hiç birşeyimiz bu güne kadar olmadı" dediğinde inandırıcı gelmiyordu Aziz Yıldırım içinde inandırıcı gelmiyor.
Akvaryumun suyu zehirli balıklar ne yapsın
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
quote:
Söylediklerine tamamen katılıyorum. Ancak şu soru geliyor aklıma : En kirli kulüp bizmiyiz?
Nasıl diğer takımlar "biz temiziz hiç birşeyimiz bu güne kadar olmadı" dediğinde inandırıcı gelmiyordu Aziz Yıldırım içinde inandırıcı gelmiyor.
Akvaryumun suyu zehirli balıklar ne yapsın
Alıntıları Göster
ne perdeymiş be arkadaş.
Yahu yapilan birsey yok zaten ne olduda bir rapora gore sike yapildi kesin falan dersiniz biz 10 aydir bosu bosuna mi mucadele ediyoruz yazik kere yaziklar olsun size tekrar soyluyorum bu pfdk raporu 'kilifina uydurma raporudur' elbette celiskinin allahi var inkar ermiyoruz ama diyoruz ki bu rapor 'bakin siz tesebbus ettiniz ama biz sizi affettik' raporudur kesinlikle kabul edilemez bir rapordur.Daha bu isin tahkimi var.
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps
Yahu yapilan birsey yok zaten ne olduda bir rapora gore sike yapildi kesin falan dersiniz biz 10 aydir bosu bosuna mi mucadele ediyoruz yazik kere yaziklar olsun size tekrar soyluyorum bu pfdk raporu 'kilifina uydurma raporudur' elbette celiskinin allahi var inkar ermiyoruz ama diyoruz ki bu rapor 'bakin siz tesebbus ettiniz ama biz sizi affettik' raporudur kesinlikle kabul edilemez bir rapordur.Daha bu isin tahkimi var.
İşinize gelince PFDK'ya inanıp, işinize gelince inanmamakta ayrı bir ironi. Bu rapor tahkimden dönerse aksine ben daha da kıllanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mental Meltdown
Açılmış konu vardı ne diye böyle bir konu açmayı seçtin ki ? Oraya yazabilirdin.
1- Ben devekuşu değilim. Kafamı kuma gömsemde vucudumun diğer taraflarının açık olduğunu gayet iyi bilirim. O yüzden kafamı kuma gömmeye çalışmam.
2- Ben her ne kadar Polyannacılığın insan hayatı üzerinde iyi bir etki bıraktığını olaylara karamsar olarak bakmamak gerektiğini düşünsemde O da bir yere kadar. Polyannacılığın aşırı fazlasına da karşıyım..
Namusum dediğin Cas davasını geri çekip egik gügük bir açıklama yapmak sence kabul edilebilir bir durum mu ???
Yada 58. madde değişmesin diyerek bas bas bağırıp MAA' nın istifa etmesine neden olduktan sonra. 58. maddenin şimdi değişmesini kabul edip, değişen maddeye göre küme düşürülmekten kurtulunması mı kabul edilir bir durum ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps
İşinize gelince PFDK'ya inanıp, işinize gelince inanmamakta ayrı bir ironi. Bu rapor tahkimden dönerse aksine ben daha da kıllanırım.
Alıntıları Göster
Lanet okumaya öncelikle bu camiayı bu pis lekeyi sürenlere atacaksın taraftara değil.
Aziz Yıldırıma en yakın üç yönetici açık açık şikeye teşebbüs suçundan cezalar alacak sonrada çıkıp Aziz Yıldırımın alakası yok bunlar cemaat ve benzeri güçlerin işi zaten yakında işin içine Illuminati falanda girecek hatta BOP ile alakamızda olabilir. İleride acaba Dan Brown " Aziz Yıldırım Code" diye bir kitapta yazar belli mi olur.
On yaşındaki çocuk Fenerbahçede Aziz Yıldırımın izni olmadan yaprak kımıldamağını bilir nasıl haberi yok Aziz Yıldırımın bunlardan mümkün mü bu nasıl bir şahıs aşkıdır bildiğin armanın ötesine geçmiş. Başka taraftarlara lanet okumadan önce sen kimin taraftarısın onu bir belirle.
Aziz Yıldırım ve saz arkadaşları bu işe yeltenmişler ötesi yok üstüne YD gibi BJK'de adı birçok usulsüzlüğe karışmış biri gelip bizi kurtarmış. İki farklı federasyon dönemi ve ikisindede tam anlamıyla aklanmadık ne masalı anlatıyorsun.
Birden YD başkan oluyor yetmiyor Fener namusum dediği davayı çekiyor yetmiyor suçsuz çıkıyoruz ve PFDK sevki başlıyor oradada bu cezalar çıkıyor vay benim Fenerimin haline.
Aziz Yıldırım belli bir taraftar kitlesini bildiğin kukla gibi oynatmıştır Allaha Şükür herkes bu oyuna düşmedi. Aziz Yıldırımda biraz yüz olsa değil başkanlığa aday olmak Kadıkoy yakınından bile geçmez.
Asıl ceza alması gereken Aziz Yıldırım işin içinden çıkıyor ama diğerleri ise resmen kurbanlık koyun gibi kasabın eline bırakılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: The_Rahip
Lanet okumaya öncelikle bu camiayı bu pis lekeyi sürenlere atacaksın taraftara değil.
Aziz Yıldırıma en yakın üç yönetici açık açık şikeye teşebbüs suçundan cezalar alacak sonrada çıkıp Aziz Yıldırımın alakası yok bunlar cemaat ve benzeri güçlerin işi zaten yakında işin içine Illuminati falanda girecek hatta BOP ile alakamızda olabilir. İleride acaba Dan Brown " Aziz Yıldırım Code" diye bir kitapta yazar belli mi olur.
On yaşındaki çocuk Fenerbahçede Aziz Yıldırımın izni olmadan yaprak kımıldamağını bilir nasıl haberi yok Aziz Yıldırımın bunlardan mümkün mü bu nasıl bir şahıs aşkıdır bildiğin armanın ötesine geçmiş. Başka taraftarlara lanet okumadan önce sen kimin taraftarısın onu bir belirle.
Aziz Yıldırım ve saz arkadaşları bu işe yeltenmişler ötesi yok üstüne YD gibi BJK'de adı birçok usulsüzlüğe karışmış biri gelip bizi kurtarmış. İki farklı federasyon dönemi ve ikisindede tam anlamıyla aklanmadık ne masalı anlatıyorsun.
Birden YD başkan oluyor yetmiyor Fener namusum dediği davayı çekiyor yetmiyor suçsuz çıkıyoruz ve PFDK sevki başlıyor oradada bu cezalar çıkıyor vay benim Fenerimin haline.
Aziz Yıldırım belli bir taraftar kitlesini bildiğin kukla gibi oynatmıştır Allaha Şükür herkes bu oyuna düşmedi. Aziz Yıldırımda biraz yüz olsa değil başkanlığa aday olmak Kadıkoy yakınından bile geçmez.
Asıl ceza alması gereken Aziz Yıldırım işin içinden çıkıyor ama diğerleri ise resmen kurbanlık koyun gibi kasabın eline bırakılıyor.
Alıntıları Göster
her şeyi anlarım gs ve bjk taraftarının gereksiz hezeyanını anlamam. yahu 2006 da adnan polat ve kankası Y. demirören şampiyonluk maçları öncesi yemeklerde buluşup '' Şampiyonluk sizin kupa bizim.'' açıklamasını yaparken nerelerdeydi bu şerefli!! taraftar güruhu. o yıllarda bağıra bağıra şikenin teşviğin alası yapılırken biz denizli de şampiyonluğu kaybettiğimizde hiç sesleri solukları çıkmıyordu. bu yaşanan süreçte şimdi hepsi pürü pak oldu. sözde adalet sağlayıcıları sizi.
quote:
Helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
quote:
Helal olsun.
Alıntıları Göster
Benim üzüldüğüm 3 nokta var. 1.si bu olaylardan sonra artık cumartesi günkü şampiyonluk maçını düşününce heyecan bile duymamam. 2.si çok sevdiğim Aziz Yıldırım'ın bizi kandırması. 3.sü Türkiye'de sözde tek şike yapmış kulübün biz olarak görünmesi. Cidden midem bulandı artık, umarım seneye böyle olmaz hiçbir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Benim üzüldüğüm 3 nokta var. 1.si bu olaylardan sonra artık cumartesi günkü şampiyonluk maçını düşününce heyecan bile duymamam. 2.si çok sevdiğim Aziz Yıldırım'ın bizi kandırması. 3.sü Türkiye'de sözde tek şike yapmış kulübün biz olarak görünmesi. Cidden midem bulandı artık, umarım seneye böyle olmaz hiçbir şey.
Bundan sonra ne değişecek ki? Bu olanlardan sonra şikeci damgası resmi olarak üstünüze yapıştı ve her zaman vurgulanacak. Bunu kötü manada söylemiyorum olacak olanlar bunlar ben asıl artık UEFA nın tutumunu merak ediyorum diğer takımların tutumunu merak ediyorum şike nasıl olsa serbest oldu mafettiler ligi neler yazmak istiyorum şuraya ama değmezler.