Şimdi Ara

ÇOK BÜYÜK HİLE VODAFONE YAZIKLAR OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece yarısı internete girdim kendi telefonumdan sadece haber okudum video vb hiç izlenmedi gündüzde internet hiç kullanılmadı 2.5 gb internet birden bitti ve 7 tl günlük ücretlendirildiniz diye mesaj geldi bana. Geçen ayda aynısı oldu kullanmışızdır deyip sineye çektim ama şimdi gözümün önünde olunca şok oldum. Bu Vodafone interneti oyunla birden indiriyor şerefsiz bunlar Aman arkadaşlar Aman dikkat tel ölçmüş 9.5 gb Vodafone de 12 gb bitmiş gözüküyor mahkemeye vereceğim sömürücü kan emicileri yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme vs yapmış olabilir mi cihaz?

Faturalı hat olunca operatörler nasıl sömürürüz diye çıldırıyor.

Allah faturalı hat kullananlara sabır versin.

• hiç kullandığını nerden biliyorsun ? arka planda foto yedekleme açık bırakmışsindır, milleti mahkemeye vereceğine önce bi telefon kursuna gidin, kullanmasını öğrenin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam güncelleme Vs. Yok eminim cihaz iPhone. Yazılım güncellemesi yok zaten Wifi olmayınca 100mb üstünü yapmıyor iphoneler. Yemin ederim sadece donanım haber memurlar net ve haber sitesine girdim mobil olarak video kesinlikle izlemedim uygulama güncelemedim gece 00.04 de 2.3 gb internet birden düştü 7 tl ücretlendirdi beni yeminle oyun var

• quote:

Orijinalden alıntı: m398

yok hocam güncelleme Vs. Yok eminim cihaz iPhone. Yazılım güncellemesi yok zaten Wifi olmayınca 100mb üstünü yapmıyor iphoneler. Yemin ederim sadece donanım haber memurlar net ve haber sitesine girdim mobil olarak video kesinlikle izlemedim uygulama güncelemedim gece 00.04 de 2.3 gb internet birden düştü 7 tl ücretlendirdi beni yeminle oyun var

Mobil veri kullanimina bak ayarlardan. En cok hangi uygulama kullanmis orda gozukur

• Mahmut 716 sen ne biçim bir insansın kursu kendine ver önce oku bi sonra yargıla. Vodafone 12gb kullandın diyor tel 9.5 gb ilk defa bugün tel kullanmadık sana para mı veriyor operatörler avukatlığa soyunmuşsun kendi işine bak saygı göster ki saygı duyul

• İnternet paketin yoksa net akışın hep kapalı duracak ağa

Hoş 2.5 GB az değil,7 tl de çok değil

Hem nalına hem mıhına vurduk ama

• Vodafone bu aralar iyice sacmaladi. Bana da gecenlerde 2gb yuklenecek diye sms atiyor, sonra 1 gb yukleniyor.

• Sana bu vodafoneden hayır yok

• Vodafone çöp

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Adam telefonun olcumunden bakmis zaten kullanmamis

• La şu olay bir bende olmadı anlamıyorum nasıl bir sorun bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.