Şimdi Ara

ASIM ŞEKİP KAYA ÜNİVERSİTESİ YAZAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı yazan arkadaşlar? tam burslu yazdım. okuldan sonra Mira Hava Savunma Sistemlerinde füzelerden sorumlu yetkili olacam, garanti verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asım Şekip Kaya Üniversitesi

Asım Şekip Kaya Üniversitesi, Türkiye'nin Kocaeli ilinde bulunan bir vakıf üniversitesidir. 1998 yılında kurulmuş olup, adını Türk şair ve yazar Asım Şekip Kaya'dan almaktadır.

Üniversite, Fen Edebiyat, Mühendislik, Mimarlık, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler fakülteleri olmak üzere altı fakülteye sahiptir. Ayrıca, lisansüstü eğitim programları da sunmaktadır.

Asım Şekip Kaya Üniversitesi, öğretim kalitesi ile tanınır ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olarak kabul edilir. Araştırma ve geliştirme faaliyetlerine büyük önem vermektedir ve ulusal ve uluslararası araştırma projelerinde yer almaktadır.

Üniversitenin kampüsü, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yer almakta olup, modern binalar ve gelişmiş altyapıya sahiptir. Kütüphane, laboratuvarlar, spor tesisleri ve öğrenci yurtları gibi çeşitli olanaklar öğrencilere sunulmaktadır.

Asım Şekip Kaya Üniversitesi, öğrencilerine kaliteli bir eğitim deneyimi sunmayı ve onları gelecekteki kariyerlerine hazırlamayı hedeflemektedir. Üniversite, mezunlarına iş piyasasında rekabet etmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğer üniversite eğitimi düşünüyorsan ve Kocaeli bölgesinde bir üniversite arıyorsan, Asım Şekip Kaya Üniversitesi'ni değerlendirebilirsin. Üniversitenin web sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hukuk yazdım. Serez hukuk bürosunda stajda 2000 tl+yemek imkanı sunuyorlarmış son sene. Bu şansı kaçıramazdım.
  • 4 yıllık miraya yavşama ve hırsızlık bölümü kazandım
  • scienceandart kullanıcısına yanıt
    aynen hocam duydum imkanlarını. sanırım kalacak yer de ayarlıyorlarmış.

• Gülmedim delikanlı

• Tutturamadım mecbur tozludereden mezuna hazırlanıcam

• Tek kitap+15 dk ders çalışmayla tam burslu kazandım ilk tercihim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde o

• loeweis genious kullanıcısına yanıt
    altınkoy

• Selim Serez'in yanında staj yapılıyormuş son yıl. Hukuk için tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.