Şimdi Ara

ertan sinan şahin kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ertan sinan şahin almayı düşünüyorum, okuldaki hocamızı beğenmiyorum fizikte konuyu çalıştığım gün çok iyi çözüyorum ancak 1 ay sonra konuyu tamamen unutuyorum. tekrar yapmakla da alakalı biliyorum ama ertan sinan şahin kullanan varsa ve yardımcı olurlarsa ona göre alıp rutin tekrar yapacağım. 11.sınıfım

• Bu tarz ücretli şeyler almadan önce youtube u dene olmuyorsa alabilirsin
  • kullandım zaten vip fizik ama yeterli olmadığını düşünüyorum açıkçası çok güzel anlatıyor evet ama esşyi sanki bi daha beğendim gibi
  • cokgerginimmmm C kullanıcısına yanıt
    emin ol gayet yeterli 12 yim tyt fizik ve ayt fiziğin çoğunu vip fizik ile götürdüm ama anlamıyorum diyorsan senin bileceğin iş
  • anlıyorum fakat yeterli soru çözümü yok yksye paralel olduğunu düşünmüyorum dostum
    Yks ye neden paralel olmadığını düşünüyorsun ?
  • çünkü soruları genel anlamda işlemsel ve basit sorular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam senden daha tecrübeli biri olarak söyleyeceğim şu olur fizik anlamında youtube gayet yeterli bunu bi netleştirelim.Normali de o zaten sayısal soruları yap ki yorum sorularını yapabilesin ayrıca zor ve yorum soruları da çözüyor.Eğitim vadisi gibi sayısal ağırlıklı kitap kullandım üstüne 345 çözdüm ikiside full bitti ş an 6 7 arasi geliyor optiği yapamıyorum bazen.Ayrıca detay olarak karşılaştırısak tyt fizik anlamında vip fizik soru sayısı daha fazla ve sınava yakın sorular çözüyor

İllaha para verecem diyorsan sana önerim matematiğe ver ödf kaf gibi kolay gelsin.
  • kaf aldım zaten de ayt matematikte konu anlamında tamım ama soruları çözemiyorum
    konu anlatımında tamsan nasıl soru çözemiyorsun hocam ?
  • basbaya çözemiyorum yani soruları çözerken hangi yoldan gideceğimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokgerginimmmm

basbaya çözemiyorum yani soruları çözerken hangi yoldan gideceğimi bilmiyorum

Bu nasıl oluyor hocam konulardan tamım diyorsun ama çözemiyorum diyosun sorusunu çözemediğin konuyu atlayıp diğer konulara mı çalıştın

• patricktravis kullanıcısına yanıt
    ya sanırım çok pekiştirmeden geçiyorum o yüzden
  • Esş de kullandım vip fizik de ikisi arasında hiçbir fark göremedim. Youtube da vip fizik , özcan aykın gibi kanallar dururken ücretli içerik almak mantıksız bence.
  • ESŞ Aldım gayet iyi. Sorularını cevaplayayım
  • Ertan hoca çok iyi fakat ben temelim olmadığı için kendisiyle ilerleyemedim bu demek değil ki üst düzey veya kötü anlatıyor aksine her şeyi mantığıyla anlatmak için çok büyük bi emek sarfediyo fakat bu benim için bi dezavantaj oldu maalesef kaba tabiri ile beynim almıyor diyebilirim o yüzden vip fizik ve özcan aykın ile ilerlemek şuan benim için daha iyi bazı şeyleri oturtup aşinalık kazandıktan sonra hala ihtiyaç duyuyorsam eksik hissediyorsam o zaman ertan hoca ile devam edicem bu işleyişin senin açından nasıl olacağını görmek için yapman gereken ertan hocanın örnek dersini ve youtubetaki videolarını dinle konu çalışıyormuş gibi kendini vererek dinle eğer anlıyorsan sana hitap ediyorsa al ve onunla ilerle ama youtubedan da dinlesen ertan hocayla da gitsen vermen gereken emeği vermeden yine anlayamacaksın bunu da bilerek ilerle
  • esş de vip fizik de kullandım ikisi de iyiydi ama ertan hocanın kitaplarıyla paralelliği olsun vs daha etkiliydi benim için ve bence esş cidden insana fiziği öğretiyor hala hatırladığım bir sürü şey var ayrıca ertan hoca mantığını çok iyi oturtturuyor konuların o yüzden unutma gibi bir durumun olmaz bence kısacası ben çok memnun kalmıştım yine çalışcak olsam yine alırdım

• Fizikle Barış ve Özcan Aykın kanallarına da bakabilirsin. Önce Youtube'daki ücretsiz içeriklere bak, verim alamazsan sonra paket satın al.

• Temeli biraz olan adama fizigi anlatacak en iyi adamlardan biri ama benim fizik temeli 0 oldugu icin pek yararlanamadim kendisinden.
  • Zaman ayırırsan çok etkisini görürsün ben sadece ayt kısmını aldım çalıştığım 4-5 konu var onları iyi anlattı hocamız ama iş sende biter anlayan vip fizikle anlayıp yapıyor sınavda . Bu arada temelin orta seviye olmalı bence her ne kadar başlangıç seviyesine uygun yazılmış olsa da .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.