Şimdi Ara

Aşırı bellek kullanımı windows updateden sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows update ile bi güncelleme geldi bir anda bilgisayar kapandı falan filan herneyse sonra actım bilgisayar 1 2 saat kendine gelemedi arkada güncelleme yapıyordu galiba daha sonrasında ise oyun oynarken kasma sorunları basladı hiç birşey acık değilken sadece lol clienti acıkken bile böyle

Bunun cozumu nedir pcdeki windows update kapatarak düzelir mi nasıl kapatıcaz bilen varsa şimdiden teşekkürler.

Ayrıca ram 8 gb ekran kartımda gtx 970 anlamadım gerçekten neden böyle yaptıgını.bide bu foto var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemaslan -- 5 Ekim 2016; 18:22:04 >

• Benzer durum bende de var dostum , Chrome u kapatmama rağmen Görev Yöneticisinde çalışır durumda Chrome sekmeleri görünüyor bir de :D Çalışıp bellek kullanmaya devam ediyorlar , bakalım bir virüs taraması düşünüyorum kapsamlı ben yine görünmeyen Windows hizmet uygulamalarından kaynaklandığını düşünüyorum veya yöneticide görünen veya görünmeyen "sıkıştırılmaya çalışılan" veriler oluyor mesela 1 GB bellek kullanan oyunu açıkta bırakırsan bir zaman sonra bir o kadar da sıkıştırıcı aynı miktarda belleği kullanmaya başlar gibi.
  • Abi valla direk güncellemeyi geri aldım sorun düzeldi sorun google chrome da falan değil microsoftun getirdiği güncellemede bence geri aldım herşey cok iyi calısıyor suan pc cok stabil calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.