Şimdi Ara

Aşırı derecede ağız kuruluğı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşayan ve doktora giden oldu mu? 1 tane kırmızı reçeteli ilaç kullanıyorum, 3 tane de psikiyatrik ilaç kullanıyorum. İnternette fazla ilaç kullanımı da yazıyor ama bilemedim dostlar. Yardımcı olacak cümleleriniz varsa bekliyorum çok rahatsız ediyor 4-5 gündür var 2.5-3 lt su içiyorum az da içmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• O ilaçlar çok fazla değil mi ya? Kırmızı reçetili ilaç dehb için verilmedi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam. Concerta kırmızı reçeteli. Onun dışında panik atak ve anksiyete için paxera buspon içiyorum. Eskiden dideral de içiyordum sınava hazırlanıyorum şimdi tekrar içmeye başladım sınava oturunca sınav bitene kadar titriyordum. Concerta ile dideral ters etki de yapar mı bilmiyorum siz bilirsiniz belki.

• Up

• artemisthegoddes kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun :(( dideralı kafanıza göre mi içiyorsunız hocam :(( asıl kullanım alanı anksiyete değil ki başka sorunlara sebep olmasın sonra :( anladığom kadıryla doktor şu an yazmamış dideralı.ben de benzer sorunlar yaşadığımda doktorum bana bahsetmişti dideralden ama düzenli kullanma amacıyla değil de mesela sınava girmeden önce falan.
    Concertanın da anksiyete üzerine yan etkileri olabilir :(
    Gözde de kuruluk var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet concerta içtiğim günden beri daha da değiştim ruh halim aşırı değişiyor ve çok uçlarda oluyor mutluluğum da üzgünlüğüm de. Diderali dediğiniz gibi sadece sınav günü içebilirim mantıklı bence de. Göz kuruluğu var gibi ama sanırım lensten dolayı. İnsülin direnci tanısı konulmuştu 4 ay önce yakınlarda tekrar kan verdim iyi çıktı şükür. Şeker hastalığından şüphelenmiştim işte o ihtimal de gitti sınava da az kaldı doktora gidip vakit kaybetmek istemiyorum sonuç olarak ölümcül değil ama çok rahatsız edici gerçekten dakika başı su içiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    3 ay önce açıldı
    UZUN SÜRELİ AĞIZ KURULUĞU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Concerta,ritalin metilfenidat içeren bir uyarıcı

Bütün uyarıcılar ağız kuruluğu yapar

Dikkat eksikliği testi yapıldı mı?

Yaş nedir?

Kaç mg?

• bistüri_ucu kullanıcısına yanıt

Hayır yapılmadı. Ders çalışırken dikkatimin çok çabuk dağıldığını söyledim 1 ay kullan sınav bitene kadar dedi. Neyse öğrendiğim iyi oldu bilginiz varsa bir şey soracağım, direk bıraksam bir şey olur mu yoksa azaltarak mı bırakmalıyım? Yaşım 19. 36 mg.

• Mutlu bir Adam M kullanıcısına yanıt

10L içersen zehirlenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu bir Adam M kullanıcısına yanıt

:/ doğru sınavdan sonra görüşeceğim doktorumla zaten mümkünse bırakacağım.

• yerimi alayım, gündüz problem yok ama sabahları uyandığım sıra ağzım kupkuru ve dilim bembeyaz aile hekimine gittim, geçer dedi başından savdı

1-2 aya kbb'ye gitmeyi planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisthegoddes

Hayır yapılmadı. Ders çalışırken dikkatimin çok çabuk dağıldığını söyledim 1 ay kullan sınav bitene kadar dedi. Neyse öğrendiğim iyi oldu bilginiz varsa bir şey soracağım, direk bıraksam bir şey olur mu yoksa azaltarak mı bırakmalıyım? Yaşım 19. 36 mg.

Doz çok yüksek değil

İstediğin zaman kullanıp istediğin zaman bırakabilirsin

Hatta sadece ders çalışacağın gün bile kullanabilirsin

Düzenli kullanım gerektiren tedavi edici bir ilaç değil o

Sadece kullandığın gün akşama kadar etki eder

Sana dikkat eksikliği teşhisi koyup vermemişler bu ilacı

sadece dikkatini ve odaklanmanı arttırmak için bi nevi doping olarak vermiş doktor

Kullandığın ilaç amfetamin türevi bir uyarıcı

etkisi kokain e çok benzer ancak bağımlılık yapmaz

İlk kullanımlarda sabah aldığında mutluluk,özgüven,dikkat ve enerji verir

ancak akşama doğru düşüş başlar bu etkilerin yerini yorgunluk,üzüntü alır

Bu yüzden dozu yenileme isteği olabilir bunu aşmak için gelen yorgunlukla birlikte yatmanı tavsiye ederim

Vücud bir süre sonra zaten tolerans geliştireceği için verdiği mutluluk,enerji ve dikkat hali azalacak bu yüzden sürekli doz yükseltmek gerekecek

bunu önlemek için sadece ihtiyacın olan zamanlar kullan

yani boş boş otururken kullanma

arada boşluklar olsun

Tableti sakın ısırma,çiğneme . Bunu yaparsan 12 saat boyunca yavaş yavaş salınacak 36 mg lik ilacı tek seferde kana karışmış olacak

Yarattığı etkiler hoşuna gideceği için psikolojik bağımlılık potansiyeli oluşur

Bu tarz ilaçların mecbur değilse bu kadar kolay insanlara yazılmasını tavsiye etmiyorum

• bistüri_ucu kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. Hasret kaldık forumda doğru düzgün yararlı bilgilere. Dediklerinizi uygulayacağım.

• İlaç kullanıyor musunuz düzenli?

• artemisthegoddes kullanıcısına yanıt

kullandığım herhangi bir ilaç yok

• Hocam bence de bir gidin o zaman sizi anlıyorum çok rahatsız edici bir durum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.