Şimdi Ara

Aşırı derecede ağız kuruluğı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mesela şu durum da var, bir şey yediğin zaman dilinin rengini alıyor dilinde birikinti oluşuyor onu da günlük olarak bunla temizliyorum. sende de var mı bu durum

https://www.trendyol.com/dilsil/dil-temizleyici-agiz-kokusu-giderici-karisik-renk-p-7156334?boutiqueId=474544&merchantId=107493

• Ağız kurulu ciddi bir problemdir.Baktığın gibi ilaç kullanımı etken olabilir. Ağız kurulu sonucu konuşma çiğneme gibi şeyler sorun olabilir. Ağız sağlığını da olumsuz etkilyebilir. Müsait olduğunda muayene olmanı tavsiye ederim(Üniversitede veya oral diagnoz olan bir muayenehanede)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dikkat etmedim hocam, yarın bir bakayım editlerim buraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni_kullanıcı kullanıcısına yanıt
    İnşallah ilaç kaynaklıdır, ben zaten hastalık hastasıyım biraz her şeyi büyütüyorum. Teşekkürler hocam

• Limonlu su iç yavaş yavas bir kaç damla limon damlat bol bol yeşillik ye ve kolesterolün baktirt ağız kuruluğu sadece antidepresandan olmuyor bende çok ilaç kullandım ama sonuç olarak demir eksikliği kolesterol bile ağız. Kuruluğu yapar nedeninide test yapılıp doktor verir, sağlık ocağında test yaptırıp aile hekimine sorabilirsin burada kimse sana doğru cevap vereceğini sanmam herkes kendine Müslüman forumda.

• Merhaba, sadece ağız kuruluğu şikayetiniz mi var yoksa sık tuvalet ihtiyacı, kilo kaybı, halsizlik var mı?

• Doğru hocam. Demirim yüksek bile çıktı kolestrole hiç bakılmadı. Teşekkür ederim.

• hocam şu an baya bi ilaç kullanıyorsunuz doktor diderali de vermemiş zaten sınav günü kullanmak bana riskli gibi geldi sınav günü kalp hızı fazla yavaşlamasın sonra :( gittiğiniz doktora sorabilirsiniz.

anladım hocam tekrardan geçmiş olsun

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Kilo kaybı şöyle diyeyim 3-4 günde 1.5 kilo verdim ama zaten zayıf birisi değilim biraz da ailecek diyete girdik ondan da olabilir. Halsizlik genel olarak var bende zaten.

• Ben teşekkür ederim hocam. Dikkate alacağım.

• Şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim. Muhtemelen sorun ondan kaynaklıdır.Ayrıca kullandığın ilaçların prospektüsünü oku.Eğer ki diyabetle alakalı bir şey yazıyorsa kesinlikle şekerini takibe al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker hastalığına delalet.Acilen doktora git şekerini ölçtür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda da yazdım şeker çıkmadı. :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.