Şimdi Ara

Aşırı Heyecan Öz Güvensizlik Utangaçlık Var Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşırı Heyecan Var Asosyal diye bilirim kendime çok az arkadaşım var beni dışarıya çağırdıklarında konuşacak konu bulamıyorum. Ve Biri bişi dediğinde heyecan oluyor ve kalbimin sesi duyuluyor artık heyecandan bıktım bu durumdan düzeltmeye çalışıyorum beynime emir veriyorum bunlar olmayacak artık diyorum. nafile çok az düzelme oldu ama yine sıkıntılı durumdayım. :S

Yarın bir kıza açılıcam bu aklıma gelince şimdi bir den heyecanlanıyorum kalbimin yerinden çıkacağını hissede biliyorum.
    Ve heyecandan düzgün konuşamama sorunuda geldi. Bir Lafı Söylemeye Çalıştığımda Kekelemeye başlıyorum veya uzun düşünüyorum. jeton o zaman düşüyor anlıyacağınız. bu durumdanda bıktım artık

Normal Heyecan Herkes gibi , Düzgün konuşma , Öz güven
    Bunları geri nasıl getire bilirim :S

Artık bunlardan dolayı evden dışarı çıkmaz oldum

Ve Yarın'da Hiç Tanımadığım bir kıza vaktin varsa konuşa bilir miyiz diyecem.
    Ama Ya Kabul etmezse , Ya Tipimi Beğenmezse Vb. vb. Gibi Düşünceler aklıma gelip işten caydırıyor. Ve Tekrar Heyecanlanıyorum
    Bıktım Ulan Şundan Nasıl bir hastalıktır.

• Bu durumdan dolayı camdan atlayasım bile geliyor arada bir durum vahim anlayacağınız ne yapa bilirim :S
  • Bilgisayarı çöpe at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_Killed kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 1 yil once bende boyleydim ama baya baya azaldi nasil azaldi bilmiyom ama azaldi

• 'i bırak
  • Sosyal olmaya yeni arkadaşlar edinmeye çalış. Başlarda heyecanlanacaksın vs. tek seferde yenemeyeceksin ama bir süre sonra insalarla tanışmak, oturup muhabbet etmek senin için çok sıradan gelecek
  • Bende aynı senin gibiydim imkanın varsa body e git hem özgüvenin artar hemde milletle konuşucak konu bulursun
  • Bilgisayarı kapat televizyon izleme arkadaşlarinla takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende senin gibiydim bi arkadaş grubuna girdim kızlardan tavsiye aldım . sonra sevgili yaptım beni adam etti.
  • aynı ben
  • önce mala bakmak lazım ele geliypr mu fotonu at ona göre bakalım
  • ben 9. sınıfa kadar böyle birisiydim sonra açıldım nasıl oldu desen kitap okumayla bunları aştım

Müdür yardımcıısının karşısında 2 lafı bi araya getiremezdim

Kız konusuna gelince sevdiğim kız haricinde bütün kızlarla diyoluğum iyidir ama sevdiğim kızın yanından dahi geçsem aşırı heyecan yapıyorum

kitap oku ayna karşısında muhabbet et kendinle sık sık telefonla birileriyle konuş

insanlarla konuştukça aşılıcak bişey çünkü

birde arkadaş çevresi yapıcam diye gidip sigaraydı nargileydi içiyimdeme uzak dur
  • 1,5 sene önce ben de öyleydim, sonra otobüste bir kızla tanıştım, tabi herkes bizi dinledi resmen, ellerim terledi, kızardım falan ama iyi ki tanışmışım, buraya konusunu da açmıştım, ondan sonra hayatım değişti kendi çabalarımla bu sorunu yendim, şimdi istediğim kadar kızla tanışabilirim, olay tamamen beyinde bitiyor hocam, olay senin düşüncelerinle alakalı, hayatı nasıl algıladığınla alakalı, utanmaya sıkılmaya vakit yok, zaman geçiyor, hayatının en eğlenceli zamanlarını böyle mi geçirmek istediğinle alakalı, olay senin konuşmayı, gülmeyi sevmenle alakalı, bir arkadaşını gördüğünde onunla konuşmaya can atmalısın, bunu bir düşün istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.