Bildirim
Aşırı kasma var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Virüs programından dolayı olabilir. Uzun süre format atmadıysan ondan olabilir. Fanlar tıkanmış olabilir. -
2 senedir format atmadim 2 senedir hiç fan temizliği de yapmadım.
Fan temizliği yapmam çözüm olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan14
2 senedir format atmadim 2 senedir hiç fan temizliği de yapmadım.
Fan temizliği yapmam çözüm olabilir mi
Dostum sen ne yaptın :)
işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yenilet, bilgisayarın içini genel temizlet altına soğutucu al.
güncel w8.1 ile sıfırdan format at.
sonra gel sonucu buraya yaz. -
bilgisayar ilk açıldığı 5 10 dk da kasmıyorsa fandandır, (ısınınca yavaşlıyor) ama sanmıyorum
5 10 dk da donma yapmıyorsa yazılımsal olabilir.(güçlü ihtimal)
bir de kasmadan kastınız devamlı yavaş çalışması mı yoksa anlık donmalarmı? anlık donmalar ise hd tune ile benchmark testi öneririm -
Bu laptopu fazla kullanmayı düşünmüyorum o yüzden üstüne macun değişmek gibi yatırımlar yapmam format attırıp Windows 8.1 e Yükseltebilirim ama yine de benim beklentilerini karşılamak 1 GB ekran kartı ile Yazın bunu satıp masaüstü toplamak veya ps almak düşüncesindeyim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarınızın Sıcaklıkları SS Atarsanız Daha Yardımcı Olabiliriz
Bilgisayarınıza Ccleaner İndirip Kurun Ve Taratıp Artık Dosyaları Silin.
Sorun Çözülmediği Takdirde Kaspersky Antivirüsü Kapatın.
Yine Sorun Çözülmez İse Bilgisayarınızda Toz Birikmiştir Bilgisayarınızın Fanlarını Temizleyin Ve Kesinlikle Termal Macun Sürün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X