Sen hic korunma yöntemlerinden duydunmu cevremde senelerdir zina yapan dolu neden hic biri hamile kalmadi ? ha tabi sizin gibiler 70 li senelerin kafasinda yasadigi icin böyle seyleri bile bilmez Bati ülkelerinde yüz milyonlarca insan hergün zina yapiyor bu mantikla dogum oraninin batida patlama yapmasi gerekirdi ? Fikrin yok ama her seye bir yorumun var Ayrica cocugum resit yastaysa zinada yapar baska seyde beni ne ilgilendirir 20-25 yasindaki adamin ne yaptigi ? adamin nerede kaldigini yada kiminle cinsel iliskiye girdiginimi kontrol edecem sirf cocugum diye ? Bosanma orani ülkede %30-40 cocuk olduktan sonra bosanan cocuklu bir sekilde yinede ortada kalan milyonlarca insan var e ne oldu hani zina yapmayinca bunlar olmuyordu ? Sanki onlar ortada kalmiyorda istenmeye hamilelikle doganlar bir tek ortada kaliyor Evet evlilik kavrami artik miadini doldurdu ve cag disi kaldi ben ve milyonlarca kisi böyle düsünüyor böyle düsündükleri icin batida evlilik bitti varmi bir sorun ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Ekim 2024; 14:20:22 > |
Asiri muhafazakarlarin zinayi yasaklatma planlari (2. sayfa)
-
-
Bütün gelismis bati avrupa ülkeleri falan hepsi utanmaz ozaman ? ama bir tek gelismemis ortadogu ülkelerinde forum köselerinde ötenler kahin :)
Ayrica banane bende bakirelik takintisi yokki ? Git onu 21.yüzyilda bakirelik takintisi olanlara ve bakire bir kiz bulabilecegine inanalara anlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Ekim 2024; 14:18:18 > -
Herkes soyuna çeker. Kim hayatını nasıl yaşamak istiyorsa oradan/o şekilde gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 11 Ekim 2024; 14:28:14 > -
Sen büyük ihtimal muhafazakar bir ailenin ( Annen baban namazında flan . ) Seküler olmaya çalışan çocuğusun ...
Dünyada bir habersin ve geniş geniş konuşmaya çalışıyorsun.
Sen madem bu kadar rahatsız kızın istediği ile ilişkiye girsin BANA NE bize ne ! Hatta kira masrafı vermesinler senin evine gelsin erkekler. Özgürlük var abi 1 ay onla takılsın senin evde 2 ay diğeriyle. ARada afrikalılar gelir arada 3-5 gurup yaparlar özgürlük nede olsa. Korunduktan sonra kafa rahat nede olsa .
Bak Avrupa ülkelerini çok övüyon ya evlilik dışı doğan çocuk sayıları bunlar kondom kullanmayı bilmiyor mu ? 3 kullan 5 kullan 100 kullan bir gün kafa güzelken kullanmaz erkek nede olsa kadın ve babası düşünsün der hamile bırakıp kaçar senin gibiside baksın kimden olduğu belli olmayan çocuğa sonuçta evlilik gibi saçma bir şey yapmaktan iyi dimi size göre ?
-
Evli olupta eslerini aldatanlar, cezalandirilmali. Kadin esini aldatiyor, bosanip birde nafaka aliyor ustune ödül gibi ve bu paralarida gidip yeni tokmakcisiyla yiyor. Bu durumda eski es ya katil oluyor yada varini yogunu kaybedip sefil bir hayat yasiyor. Hukukta bunun bir karsiligi olmalidir. Veya adam evlenmis karisini baskalariyla aldatiyor ve esiyle ilgilenmiyor.
Eskiden evli olanlari zina yaparken esleri Polis baskiniyla basardilar. Bundan kacinirdi insanlar, simdi ise aldatanlara odul veriliyor.
Bekarlar haric evli olanlar cezalandirilmalidir. AKP bunu yasak olmaktan cikarmisti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hani nerede milyonlarca evlilik disi dogan cocuk ? Avrupada kac milyon kisi günde zina yapiyor % kaci dogumla sonuclaniyor ?
Ailem muhafazakar falan degil onlarda seküler ?
Ne alaka ? Cocugum kendi evini tutarsa ne yaptigina ne karisabilirim ? Herkes kendi düzenini kurdugu evinde istedigini yapmakta özgür
Uc örnekler verip konuyu sulandirma bir sürü korunma yöntemi var kondom ertesi günü hapi vs vs. istenmeyen hamilelik orani korunma olmadan %1 in bile cok altinda
Bu iliskilerde ayrica cogu yillardir evli gibi ayni evde yasayan evli olmayan ama evli olanlardan farksiz hayat sürenlerin dogurduklari öyle korunmayi cok umursayan tipler degil
Yok ya sizin zihniyete göre örnek ten uyumunu bilmeden bir kizla tanisacam iliskiye girmek icin evlenmek zorunda kalacam evlendikten sonra ten uyumu olmasssa ne olacak yataktaki zevkler uyusmazsa ne olacak bu defada bosanacakmiyim ?
Zirvalayip durma
-
Ama bunlarin istedigi herkes icin yasaklamak bekar olanlar icinde konuya gelen yorumlari görüyormusun ? iste bu yüzden Türkiyede yasamak istemiyorum hersey haram günah ve ayip gözüyle bakiliyor su ülke toplumu kenar mahalle kültürünü bir türlü terk edemedi bu toplumun avrupa gibi modernlesmesi icin rahat daha 40-50 sene var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Ekim 2024; 15:45:31 > -
Tamam ben salıyorum zırvalama işini sana bırakıyorum.
İnşAllah şöyle 3-4 hatta 5-6 kızın olurda bu dediğin şekilde ortalıkta takılmaları dileği ile. Kimse ile evlenmesinler. İstedikleri ile takılsınlar. İstediği erkekle yaşasın yaşamasın gurup yapsun yapmasın her ırka versin vermesin Korunsun korunmasun çocuk yapar yapmaz BANA NE...
Hatta inşAllah 3-5 kimden olduğu belli olmayan torunlar verirler senin elinede senin malını mülküne ortak olurlar dileği ile saygılar bu at koşturulacak genişlik ile sana hayatta başarılar.
Toplumun senin gibi insanlara ihtiyacı var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Ekim 2024; 15:49:18 > -
Cevremde en az 10 kisi var senelerdir ayni evde yasayan hergün iliskiye giren 1 tanesinde bile istenmeyen hamilelik durumu duymadim
Ayrica ben cocuk istemiyorum
istesenizde istemesenizde 25-30 seneye evlilik kavrami Türkiyedede tamamen ortadan kalkacak insanlar evlenmeden ayni evde yasayacaklar yani rahatsiz olmaya devam edeceksiniz
Toplumun asil senin gibi sürekli parti propagandasi yapan insanlara ihtiyaci var adina isyan konu bile acilmis forumda gelmis daha halen bana sariyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 11 Ekim 2024; 16:4:47 > -
Ben neden rahatsız olayım :) BANA NE ! Senin kızlarının evlenmeden yaşadıkları cinsel hayat kimle beraber kimle ne yapıyor beni ne ilgilendirir. Babası olarak sen dünden razı olduktan sonra.
Sen düşün ... Rahatsız olan sensin.
Not: Bu arada evlilik erkeğe değil KADINA HAKLAR KAZANDIRIR. Kadın ilerde mağdur olmasın ortada çocuk ile kalmasın diye yapılan bir işlemdir. Gerek nafaka gerek mal mülke ortak olmak ve çocuk olursa çocuğun babasının belli olması çocuğun babasından kazanacağı haklar için flan. Haa sen benim kızımn hakka ihtiyacı yok her gün her türlü ortamda takılsın yatsın kalksın çocuklar yaparsada kimden olduğu beni alakadar etmez diyorsan ÖZGÜRSÜN AYNI MANTIK DEVAM ET DİYORUM DAHA NE DİYEYİM SANA ?
-
Ha bide feminizm övgüsü geldi tamam feminist liberal sag cizgidesin anladim :)
-
Hocam her ulke kendi deger yargilari ile degerlendirilir. AVrupada cok basit ornek vermek gerekirse domuz eti yemekle kuzu koyun arasinda milim fark yokken bizim ulkemizde aha goruyorsun son olarlari. Yani ya ben boyle dusunuyorum banane toplum orf adet gorenek yada kulturunden diyemezsin eger ki sosyal (erkek kadin iliskisi) bir olgudan bahsediyorsak direkt senle birlikte oldugun kisiyi degil yasadigin toplumu da ilgilendirir. Ha hala banene diyorsan yasadigin toplumu degistirmen sana uyan baska bir ulke secmen gerekir ki buna da kimse karisamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun kültürle örf adetle ne ilgisi var ?
Bundan 50-60 sene önce dünyanın her yerinde ayıptı evlilik dışı cinsel ilişki Almanyada mesela 60 lı senelerde öpüşme olan film sahnesi gösterdiler diye sinemayı basıp taşlamışlardı ama artık batıda bunlar ayıp değil çünkü adamlar degişen çağa ayak uydurdular.
Çağa ayak uydurmamakta direnen toplumlar geri kalmaya mahkumdur.
Evlilik kavramı bitti yani evrim geçirdi insanları buna ayak uydurmak zorunda.
Domuz etiyle bunun ne ilgisi var ?
Örf adet çağa göre değişir 100 sene öncesinin dünyasıyla şu anki dünya birmi ?
Ayrıca Türkiye laik bir ülke şeriatla yönetilmiyor bu durumda kimseyi ilgilendirmemeli.
100 sene önce korunma yöntemi yoktu o yüzden zina dünyanın her yerinde ayıplanırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Ekim 2024; 0:16:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X