Şimdi Ara

Asiri muhafazakarlarin zinayi yasaklatma planlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitterda falan arada böyle asiri muhafazakar kafadaki sayfalar zina yasaklansin kampanyasi yapiyorlar

amaclari zinayi yasaklatip herkesi evlilige zorlamak

18 yasini gecmis 2 resit insanin kendi rizasiyla iliskiye girmesini yanlis buluyorlar su sacmaliga bakarmisiniz ?

• Beni öldürseniz de gene evlenmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipik islamcı kafası. Bana ters olan herşey yasaklansın. Yasaklanması gereken tek şeyin aslında ne olduğunu biliyoruz. Dünyanın kanseri bunlar

• ahaha alamanya gördün de liberal mi oldun çen :))))))))))))))

yasaklansın kardeşim zina!

tabi devlet burada her gence bayanlarda 22 yaşında erkeklerde ise 25 yaşında evlenecek ortamı sağlamak zorunda. bunu başardığında zina mina gerek kalmaz. saçma salak dizileri de tabi bitirmeleri gerekli.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Kafan 70-80 li senelerde kalmis liberal sagci cetooo Türkiyede yasiyorkende böyle düsünüyürdum merak etme :))))))

Herkes evlenip cocuk yapmak zorundami ? Kafaya bak bide sekülerim laikciyim diye gecinirsin dincilerden farkin yok bazi konularda  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Ekim 2024; 17:4:48 >
  • Muta nikahi yapilan keraneler hayirli olsun..

• Bence seks komple yasaklansın, herkes tüp bebek yapsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bazi insanlarin boynu neden kisa?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yasaklatsan ne olacak,insanda azgınlık başladı mı durduramazsın.iran'da,afganistan'da,pakistan'da vs. millet zina yapmıyor mu,gidiyorlar boş eve,köy evine,ahıra,dağ başına,mağaraya vs. kimse görmeden hallediyorlar.

• Yasaklasan ne olacak? Bizim milletimiz uçkuruna düşkündür. Gider dağ başında ormanda arabada yapar ruhun duymaz. Öyle yerler zaten hep kadın iç çamaşırı ya da prezervatif kaynıyor.  

• bütün köy tren yapmış, hani biz marjinaldik

• Ozaman cemaat evlerinde badeleme vakaları artar  

• Geç kaldılar, İsrail-abd-Eu ortaklaşa tüm dünyada radikal islami bitirme projesine başladı , ortadoğuda direk kaynağını kesecekler. Avrupada halkdan destek almak için bunlara bilerek göz yumuyorlar. Orda da bizdeki gibi herkes mültecilerden şikayetçi, solcu liboş yuvası kuzey avrupa ülkeleri bile birden sağ milleyetçi kesildiler

Radikalleri barındıran iktidarlar tek tek düşüyor, en son İrandaki molla rejim düşecek. Çöl bedevisi suudilerin bir anda jet hızıyla laikliğe geçmeleri boşuna olmadı

• Saçma olan 2 reşit insanın ilişkiye girmesi değil, bağlayıcı bir ilişki olmadan cinsel ilişkiye girmesidir. Bağlayıcı bir ilişki olmadan yaşanan cinsel ilişki, gayrimeşru ve iyi yetiştirilemeyen çocuk, psikolojik hasarlar, sonraki ilişkilerde sorun, sorumluluktan kaçış demektir. Asıl saçmalık çözümü mümkün olmayan sorunlar ortaya çıkarmaktır

• Hİkaye sıkıyorsa denesinler bakalım hadi gelsinler beni zorla evlendirsinler zorla gerdeğede soksunlar ney filimmi bu bukadar basitmi bu iş :) Böyle bir topluma asla ama asla bir çocuk getirmem Toplumun her kesimi benim gözümde lağım çukuru yani CHP gelsede fikrim değismez benim. Bu Toplumda Japonya ahlakının olmadığını biliyorum Bunu yapabilecek kimsenin olmadığınada biliyorum nie getiriyim nie zehirlensin neden onunda hayatını mahfediyim kendi zevkim için veya birilerinin zevki için bunu yapmaya hak olduğunu kim söyledi?Lağım çukurunda yaşadığımız gerçeğini kabullenmeyen insanlar yapsın çocuk ki zaten onlar yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 11 Ekim 2024; 9:36:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zinanın İnsan haysiyetine yakışmayan , çirkin bir iş olduğunu kabul etmek için müslüman olmaya gerek yok, insan olan zinayı savunmaz. Yasaklamak z,nayı ortadan kaldırı mı, sanmıyorum ama az da olsa caydırır.

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Aynen öyle...

• Millet ekonomiden ötürü evlenemiyor zinayı yasaklasanız bile bitmez. Ayrıca erkoların çoğu cinsel açlıkta zina için evlilik yapıp sonra boşanırlar. Çok manasız hiç bir şeyi çözmeyecek bir yasak bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.