Şimdi Ara

cay icmenin varosluk olarak algilanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslarla kafeye oturduk biraz degisik bi mekandi. diger masalara baktim herkes ingiliz kraliyet ailesi mensubu havalarinda takiliyor falan. neyse garson geldi siparisimizi alacak. biri diyor ben amerikano ays late alayim, oburu diyor ben le frappe alexander del piero icicem, diger arkadas karamel dö fiorentina pastavilla istiyor falan boyle hayatimda duymadigim gormedigim seyler. bana sordu cay dedim. herkes patladi bi anda. niye guluyonuz diyorum bosver kanka falan diyolar. eve geldim bu duruma biraz canim sikildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çay içtiğine göre asıl sen ingiliz kraliyet aylesindensin. boşver avam kamarasını takma kafana. varoşlar gülüp eğlensin. hele bir de porselen çay takımında içseydin tam sıkardın kafalarına kekoların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Eylül 2024; 16:51:36 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Herkes senin gibi doğal olabilse keşke kardeşim herkes görgüsüz olmuş kapitalist sistemin birer kuklaları haline gelmisler ne anlarlar tavşan kanı çay dan kaçak çaydan bas onune way cakilit moka 150 TL sini al gönder...

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    su an 5 cayi iciyorum sutte koydum. takmicam evet kim ne derse desin

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam annesi evde pisirse bu ne der ama restoranda allahin 20 liralik kuru makarnasina italyanca isim koyup yogurtla karistirinca 300-500 lira veriyorlar

• Çay içmek varoşluk değildir tabi ama şu Rize çayını da içmeyin be kardeşim hem radyasyonlu hem vizyonsuz dünyanın en kalitesiz çayıdır madem çay seviyorum diyorsunuz biraz kaliteli olun seçici olun çay ın da çeşitleri kaliteli ler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt

gerçekten ya bu kadar çay içilen bi ülkede düzgün çay bulmak çok zor çok garip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam markali poset caylar falan var ama sevmiyorum ya. bi cayin o kadar berrak ve kirmizi olmasi mumkun degil bence. boya mi atiyorlar nedir bilmiyorum normal gozukmuyo

• Ne alaka ya! 150 TL lik kahve içmek mi elitlik . Saçma sapan işler

• Aykadaşların sonradan görmedir kesin. O içtikleri aile geleneklerinde yoktur.  

• Karadeniz çayı dünyanın en vasat çayıdır içene saygım var ama ben seviyorum diyorsunya bari adam gibi sevin ve kardeşim gidip çöp içmeyin

kacak da cok sert ve koyu hocam demlige 1 kasik atiyorum yapraklari aciliyo saciliyo asfalt gibi kapkara oluyo. yani baska ne iccez bilmiyorum onerdiginiz marka var mi?

• fail olan insanlarla takılırsan, herkeşlerin içtiği çayına bile işte böyle gülerler ve senin canını sıkarlar... ilk iş bunlarla takılmayı hemen kesmek...

• Harbiden size ne yani istesem 10 tane çay içerim ki kahve sevmiyorum ya sıcak çikolata ya da çay içerim, neyse ki etrafımda böyle insanlar yok

• Ortamdaki yaş seviyesi ve cehalet seviyesi neydi?

Bu arada "karamel dö fiorentina pastavilla" ya koptum. 

• "beyaz yakali" denen ofis tayfasi. o da nasil bi kategoriyse..

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Bunlarla takılmayı hemen kesmen gerekiyor; yanlarında ana baba gardaşları veya sevgilileri olsaydı, acaba aynı şekilde tepki verirler miydi diye bir düşün.. asla, böyle birşey yapmazlardı.. demek ki seni adam yerine koyan ve saygı gösteren yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Eylül 2024; 19:15:49 >
  • Elimde yetki olsa Rize çayını yasaklardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.