Şimdi Ara

Aşırı Sorguluyorum ve Mutsuzum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: commodore63

senin sorgulamanın 100 katı kadar sorgulama yapıyorum ateistlerin neden mutsuz olduklarını anlayabiliyorum.

quote:

senin sorgulamanın 100 katı kadar sorgulama yapıyorum ateistlerin neden mutsuz olduklarını anlayabiliyorum.
    derken ne demek istedin anlamadım

Biliyorum aslında hiçbirşey yok ama bunu bilmem yetmiyor felsefeci olmama. veya cehaletin mutluluk olduğunu bilmem cahil olup mutlu olmama da yetmiyor.
    Birde ben çok şey araştırıyorum her konudan bilgiye sahibim bu bazen kafamın karışmasına neden oluyor

• Her kızın bir kusurunu bulurum bende neredeyse.
    Ben kusursuzmuyum değilim tabiki ama yapım böle maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Her kızın bir kusurunu bulurum bende neredeyse.
    Ben kusursuzmuyum değilim tabiki ama yapım böle maalesef.

Bende öyle. Her kıza aşık olabilirim şuan (abazalıktan belki) çok çapkınım... Kızı elde edince de soğuyorum ayrılıyorum ayrıca

quote:

7 yaşında birisine aşık oldum sınıftan o da beni seviyor gibiydi şimdi konuşmuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 10 Eylül 2012; 20:08:31 >
  • Ben de çok sorguluyorum ve çok mutsuzum.Yapman gereken tek şey başka şeylerle uğraşmak en azından bana iyi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: What's Up Man

Ben de çok sorguluyorum ve çok mutsuzum.Yapman gereken tek şey başka şeylerle uğraşmak en azından bana iyi geliyor.

aklımın bi köşesinde duruyor sıkıntı.. ama konuştukça geçiyor aslında, bu sıralar çok içime kapandım biraz da ondan
  • aynı şey bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Ben de çok sorguluyorum ve çok mutsuzum.Yapman gereken tek şey başka şeylerle uğraşmak en azından bana iyi geliyor.

aklımın bi köşesinde duruyor sıkıntı.. ama konuştukça geçiyor aslında, bu sıralar çok içime kapandım biraz da ondan

Tamamen anı yaşa mantığıyla yaşamak lazım mutlu olmak için yoksa en küçük şey bile moralini bozabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Tamamen anı yaşa mantığıyla yaşamak lazım mutlu olmak için yoksa en küçük şey bile moralini bozabilir.

Ah yaşayabilsek işte

• bende çok sorgularım ama sorguladıktan sonra aman beni ilgilendirmez benim keyfim yerimde kafamı eseni yaparım diyip geçebilmen gerekiyo yoksa gerçektende iyi olamıyo insan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.