Şimdi Ara

Aşırı Sorguluyorum ve Mutsuzum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi fazla sorguluyorum bir kötü yanını buluyorum ve mutsuz oluyorum.
    Benim gibi olan veya dertleşmek isteyen varsa gelsin konuşalım

• Kendi yaptığım davranışları da çok sorgularım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kendi yaptığım davranışları da çok sorgularım.

o yüzden mutsuzum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Herşeyi fazla sorguluyorum bir kötü yanını buluyorum ve mutsuz oluyorum.

neden hep kötü yanını sorgulayosun da iyi yanlarını es geçiyorsun; durumu tam tersine çevirip mutlu olabilirdin
  • Bir örnek verebilirmisin? Bir ara bende saçma sapan şeyleri sorguluyordum ve çok takıyordum.Neden böylede şöyle değil gibisinden.Sonra anladım ki sadece özgüven eksikliğiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

o yüzden mutsuzum

Mutsuzluk değil de utangaçlık, pişmanlık gibi şeyler yaşıyorum olay geçtikten sonra.
  • aynen hocam ben de hastalıktır sağlıktır arkadaşlıktır sevgilidir hep sorgularım sürekli bir şey bulurum düşünecek hayatı akışına bırakamam bir türlü. Senden bile kötü olabilirim inan ama yine de mutlu sayılırım zaman zaman her şeyi unutup anı yaşayabiliyorum yine de nadir de olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Herşeyi fazla sorguluyorum bir kötü yanını buluyorum ve mutsuz oluyorum.

neden hep kötü yanını sorgulayosun da iyi yanlarını es geçiyorsun; durumu tam tersine çevirip mutlu olabilirdin

hocam küçükken öyleydim şimdi bile arasıra öyle yapıyorum ama uzun sürmüyor. Hayatın gerçeklerini gördükçe öyle olmadığını herşeyin yalan olduğunu düşünüyorum

@home. 94 hocam özgüven patlamaları yaşıyorum bazen bazen de tam tersi. öfkemde bu yüzden ya aşırı özgüven de iyi olmuyor

• Kendini sorgulamak iyi bir şey aslında. Sorgulayıp kendindeki eksik yanları görürsün. Düzeltmeye çalışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Kendini sorgulamak iyi bir şey aslında. Sorgulayıp kendindeki eksik yanları görürsün. Düzeltmeye çalışırsın.

Öyle olmuyor hocam pek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Kendini sorgulamak iyi bir şey aslında. Sorgulayıp kendindeki eksik yanları görürsün. Düzeltmeye çalışırsın.

Öyle olmuyor hocam pek.

Ben bu şekilde geliştirdim kendimi.
    Psikiatra ve ya psikologa gidebilirsin belki yardımcı olur.
  • senin sorgulamanın 100 katı kadar sorgulama yapıyorum ateistlerin neden mutsuz olduklarını anlayabiliyorum.

• Teknik anlamda şuan cevap yazsak bile onu sorgulayacaksın, hatta onu yazan kişinin hayatını, hayati ilişkilerinin nasıl olduğunu sorgulayacaksın. Bunları yazan kişilerin, bunları klavye karşısında yazdıklarını farkettikten sonra tekrar sorgulayacaksın. Farkedeceksin ki buranın tavsiyesine ihtiyacın yok umursamıyacaksın. Bir kaç sene sonra bu şekilde devam edersen uyuşturucuya başlayıp, aşırı dozdan öleceksin. Veya rutine bağlayıp normal bir kişi gibi yaşayıp, sıkıcı yaşamanından zevk almasan bile onun sıkıcı olmadığını düşünmek için elinden gelen çabayı göstericeksin. Yine de öleceksin ama. Hep ölürler
  • Arkadaşlarınla gez dolaş.Akabinde özgüvenin yerine geldiğinde ''Lan ben ne saçma sapan şeyleri düşünüp moralimi bozuyormuşum.'' diyeceksin.Kendine iyi bak.Herşeyi sorun etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

o yüzden mutsuzum

Mutsuzluk değil de utangaçlık, pişmanlık gibi şeyler yaşıyorum olay geçtikten sonra.

+1

• evvet ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biiiiip -- 15 Eylül 2012; 1:06:33 >
  • Kendini beğenmişlik durumu var muhtemelen.Kendini çok fazla takıyorsun,fazla arkadaşında yok büyük ihtimal.Kendini sorgulamayı bırakıp hayatı sorgulamaya bak.Belki bir gün insanlık için yeterli cevaplar bulursun.Bana göre hayat bir denklemdir mesela,herkesin bir çıkarı bir zararı vardır.Böyle düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Eylül 2012; 19:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

senin sorgulamanın 100 katı kadar sorgulama yapıyorum ateistlerin neden mutsuz olduklarını anlayabiliyorum.

usta bu film tam psikopata bağlıyor insanı ya eskiden dövüş sahneleri için izlerdimde şimdi izleyince içindeki felsefeden kafa gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Teknik anlamda şuan cevap yazsak bile onu sorgulayacaksın, hatta onu yazan kişinin hayatını, hayati ilişkilerinin nasıl olduğunu sorgulayacaksın. Bunları yazan kişilerin, bunları klavye karşısında yazdıklarını farkettikten sonra tekrar sorgulayacaksın. Farkedeceksin ki buranın tavsiyesine ihtiyacın yok umursamıyacaksın. Bir kaç sene sonra bu şekilde devam edersen uyuşturucuya başlayıp, aşırı dozdan öleceksin. Veya rutine bağlayıp normal bir kişi gibi yaşayıp, sıkıcı yaşamanından zevk almasan bile onun sıkıcı olmadığını düşünmek için elinden gelen çabayı göstericeksin. Yine de öleceksin ama. Hep ölürler

haklısın. hayaller işte hocam. hayaller olmayınca kötü oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Home 94.

Arkadaşlarınla gez dolaş.Akabinde özgüvenin yerine geldiğinde ''Lan ben ne saçma sapan şeyleri düşünüp moralimi bozuyormuşum.'' diyeceksin.Kendine iyi bak.Herşeyi sorun etme.

Bazen iyi oluyorum diyorum ''öyle'' bu sefer yine kendimi kötü hissediyorum, galiba biraz egoistim ama küçükken çok mutluydum bir sorunum yoktu. Tamamen iyi olmak lazımki asla kötü düşünmeyelim tekrardan. Duygularım çok sık değişiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.