Şimdi Ara

Bu saatten sonra asla mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004'lüyüm,iki defa mezuna kaldım aile baskısından dolayı boktan bir bölüm tercih ettim şuan kırık obp ile sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

Yakın zamanda sosyal medyada 12.sınınftayken gittiğim dershaneden bir çocukla karşılaştım,çocuk benle aynı yaşta tıp okuyor ve şuan 3.sınıf

ben bu sene YKS 1.si olsam bile ben 1.sınıfa başladığımda bu çocuk 4.sınıfa geçmiş olacak.1.sınıf ve 4.sınıf.Aradaki farkı düşündükçe ruhum daralıyor psikolojim bozuluyor her şeyi bırakmak istiyorum.

2025e girdik ama ben hasla 2022 de kalmış gibiyim arada koskoca 3 yıllık bir kayıp var kim belkide ömrümün en güzel yaşları 19-20-21...

Bu konuyu gören 12.sınıflar varsa asla ama asla mezuna kalma ihtimalini düşünümeyin,sanki mezuna kalma diye bir şey yokmuş gibi ders çalışın pişman olmazsınız.Treni bir kere kaçırırsanız yakalaması çok zor.Neden rahat rahat peronda beklemek varken treni kovalayasınız ki...

• Yanlış düşünüyorsun bence. "Geç kalmak" bir yere yetişemeyen birisi için söylenen bir söz. Sen nereye yetişmeye çalışıyorsun ki? Hayatta herkesin yolu birbirinden farklı. Belki de senin bir sonraki trene binmen gerekiyordur? Bu arada bunu öylesine boş motivasyon cart curt için yazmıyorum. Ben de 2004'lüyüm geçen sene çokta uygun olmayan bir bölüme gidecektim ailemin ısrarıyla 3.kez mezuna kaldım. Kolay değil tabiki. Arkadaşlarımın bir kısmı üniversite de, çok yakın arkadaşım erasmusta diğer yakın arkadaşım benle beraber 3.mezun(onunki biraz zorunluluktan diyelim). Herkes bir yerlere ilerlerken kendimi bazen tavanarasına atılmış ve orada unutulmuş gibi hissediyorum ama sorun değil. Çünkü dünyanın sonu da değil.
  • kanki şu an yapılabilecek en iyi şey bölümü sevmek 2.mezun falan çok ok da bu sene yks çalışırsan da istediğin yeri kazanamazsın 3de olmayan 4te hiç olmaz. bölümünü sev mutlu mesut yaşa
  • Haklısın valla max 1 sene mezuna kalınmalı yoksa kişinin hayatı mahvoluyor genelde. Sosyal becerilerini de kaybediyor gençliği boşuna geçiyor.
  • mezun senesini geçirme şekli de çok önemli bence. Güzelce çalışmanın yanında, sosyal ve kültürel ilerleme sağladıktan sonra aynı puanı almakta bile sorun olduğunu düşünmüyorum.

Hayatı kendinize zindan etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.