Şimdi Ara

AŞIRI UCUZA SATILIK KARAMBIT CW (MW LOOK) ve GLOBAL ELITE HESAP (1300 saat 300 win) + GTA 5 mevcut

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımı satmak istiyorum middleman kullanarak satış yapabilirim güvenilir biri olduktan sonra fark etmez.Forumda pek aktif biri değilim.
    Ucuz olmasının tek sebebi acil paraya ihtiyacımın olmasıdır art niyet aramayın.

Hesaptaki itemler ;

-karambit crimson web field-tested %83.11 condition var mw görünümünde Markette bu kondisyonda olanları 320-350 euro arasında.(500 TL) @lordofkillers; tarafından rezerve edildi./@lordofkillers arkadaşımıza satıldı.
    -ak47 vulcan minimal wear / Rezerve edildi./ @qun4L arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun.

Steam hesabında ayrıca GTA V bulunmakta,1300 e yakın saat oynanma var 297 win i var.

Item satışları bittikten sonra hesabı satabilirim fiyat olarak 150 tl düşünüyorum. / SATILDI

incelemek isteyen olursa

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhowchyren -- 4 Ekim 2015; 11:00:09 >

• Vulcan tarafımdan rezerve edilmiştir
  • Konu günceldir
  • Konu güncell
  • KARAMBİT FİYAT?
  • Vulcan tarafımca alınmıştır. Güvenilir temiz biri ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataysag

KARAMBİT FİYAT?

%75 750 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhowchyren -- 30 Ağustos 2015; 14:43:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel.
  • Konu günceldir.
  • Konu günceldir.
  • Konu günceldir.
  • Konu güncel son gün.
  • Konu güncel
  • Konu güncell
  • konu güncel
  • Fiyatlar güncellendi kaçırma
  • Karambit inanilmaz kondisyonda ve ortada kocaman tam web. Cok guzel bicak hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Karambit inanilmaz kondisyonda ve ortada kocaman tam web. Cok guzel bicak hayirli satislar

teşekkür ederim.
  • Bıçağı rezervleyen arkadaş almazsa yarın alabilirim.

Referansım bulunmaktadır =).

Hayırlı satışlar.
  • Kendisine çok teşekkür ediyorum, whatsappten sürekli iletişim halindeydik çok yardımcı oldu. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Önce ödemeyi yaptım. Hesabı alacaklar güven sıkıntısı çekmesinler. Gta V olmasaydı hesabı da alabilirdim 150 liraya, zaten oyun o paraya steamde. 1300 saat global elite hesap kolay bulunmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.