Şimdi Ara

Aşırı Yalnızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

meftun hocam o da biraz karşındakine bağlı be o da seni çok seviyorsa koy hayatının merkezine ne olacak 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve çok mutluyum ikimizde sınav senesindeyiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizi de seviyoruz karşılıklı senin dediğin durum karşındakinin karakteriyle ilgili herkes öyle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: merchienze

meftun hocam o da biraz karşındakine bağlı be o da seni çok seviyorsa koy hayatının merkezine ne olacak 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve çok mutluyum ikimizde sınav senesindeyiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizi de seviyoruz karşılıklı senin dediğin durum karşındakinin karakteriyle ilgili herkes öyle değil

Yanlış düşünüyorsun dostum, sana değer verene sen de değer var tabii ki ancak hayatının tam merkezine koyma ki her zaman 2. bir planın olsun. Aksi gidebilecek bir durumun -ki bu her hayattaki her konuda da olabilir- vereceği zararı veya üzüntüyü hafifletecek bir 2. plan bul her zaman kendine. Sadece aşk konusunda değil mesela YKS konusunda da aynı şekilde. Örneğin; sınavda istediğin puanı alamama ihtimalini de düşün ve ona göre bir B planı yap kendine ki finalde dumura uğrama ve hayatta her ne olursa olsun; başarının,aşkın,sevincin,mutlulukların kısaca aklına gelebilecek bütün duyguların, bütün kazançların verdiği tatmin olma duygusu geçicidir ve gerçekten çok kısa sürer, bunun farkına ne kadar erken varır benimsersen o kadar iyidir, Hiçbir şey seni ölene kadar tatmin etmeyecek, dünyanın en güzel en akıllı kadını da dünyanın en büyük başarısı da buna dahil. Aşk konusunda da bir gün aşkının biteceğini bil ona göre hareket et, ilişkilerinin senin uzun vadeli seçimlerini etkilemesine izin verme, kısa vadeli hedeflerinde ilişkini de hesaba katabilirsin tabii. Ancak son sözü yine tecrübelerin söyleyecek, burada ne anlatırsam anlatayım aslında boş, size ne söylenirse söylensin tecrübe etmeden tam olarak bu yetileri kazanamayacaksınız. Ancak yine de aklınızın bir köşesinde olmasında fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 15 Şubat 2021; 22:10:7 >

• ben de sık sık hissediyordum bunu ama o zamanlarda bana sınavdan sonra olacakları gösterseler hiçbir şey düşünmez kafamı dersten kaldırmazdım. sonrası çok güzel arkadaşlar =====)

• kardesim biz burdayız bi problem olursa yaz yav

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt

2 ay önceki konu kanka geçti artık  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftun.

2 ay önceki konu kanka geçti artık  

noldu manita mı yaptın

• trewwert5656 T kullanıcısına yanıt
    Böyle platonikçe bir düşünce olabilir mi awk .d
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt

Yok artık o işlerden elimi çektim. Daha mutluyum  

• Edit: Kız Geri Döndü

Beyler kız geri döndü ama döndüğünde o eski ben kalmamıştı artık. Yol verdim kimse için canımı sıkamam
    Kimse için kendinizden ödün vermeyin giden zamanıma oldu ama tecrübe deyip teselli ediyorum kendimi

• meftun. M kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsın tabi 1 hafta içinde sen ona geri dönmezsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 25 Şubat 2021; 16:36:31 >
    Klasik süreç yaşanmış. Hiç şaşırmıyorum artık bu kızların hareketlerine .d
  • İki kere aynı hatayı yapan ahmaktır geçti artık  

• -Shepard- kullanıcısına yanıt

Değer verince gidiyorlar vermeyince geliyorlar ben anlamadım bunları   seven yaramıyor aga söveni arar hep bunlar küçük bir kesimi istisna

Aynen hocam. O yüzden uzun süreli ve pek ciddi olmayan ilişkilerde bağlanan taraf olmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 25 Şubat 2021; 17:50:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.