Şimdi Ara

Aşırı Yalnızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kimse kalmadı etrafımda. Kız da terk etti gitti bir onunla konuşuyordum zaten. Mezunluk karantina derken günler birbirinin aynısı geçip gidiyor. Yoruldum be beyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam batan gemiyi terk etti butun fareler olsun sabredelim biz elbet firtina biter o fareler de bizim dumen tuttugumuz denizde bogulurlar

• yalnız olduğunu düşünerek asla yalnız değilsin bro

• Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt
    Hocam o fareleri de giber misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letmeinnow -- 12 Aralık 2020; 21:0:53 >
  • arkadaş falan yok mu hocam

• Ben de böyleyim ama alıştım arada hekimoğlu izliyorum onun dışında çok bunalırsam telegrama girip tyt/ayt gruplarında millete sövüp çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 12 Aralık 2020; 22:14:54 >
  • meftun iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu, sırf onları seviyor diye tanıdığını zannediyordu. eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim...
    meftun derdim; her ihanet sevgiyle başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mutsuzum
    9 yıl önce açıldı
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    Aşırı terliyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu senenin tekrarini yasamamak adina calis hocam

• hocam şurda yalnız kalacağın 6 ay takma.Aynı durum bende de var.Arada sıkılıyorum ama sonra diyorum ulan it girecen o boğaziçine deyip geri derse asılıyorum takmaaaa kafaya.Temmuzda o kötü sıralamayı görmektense şuan yalnız kalıp derse asılırm daha iyi.

• Birkaç aydır hep aynı güne uyanıyorum ben de. Hayat enerjim söndü awk
  • Aga aynısı var ya ama şükretmek lazım ne hayatlar var
  • bu görüşteyim ben de, arkadaş çok iyi özetlemiş durumu. hem zaten covid var meftun hocam, covid olmasa bile sınav senesinde duygusal ilişkiden kalbi kırılan üniversite başladığında çoooktan toparlanmış oluyor ben bunu hep gördüm. çünkü sınav süreci bittikten sonra çizdiğiniz yollar bambaşka olacak zaten biriyle beraber olsanız bile. istisnalar vardır tabii ki ama sınav senesindeki sevgili üniversite 2. sınıfta bambaşka geliyor insana. olgunlaşmaktan dolayı zannediyorum ki.
  • abicen kullanıcısına yanıt
    son cümleye patladım
  • hmmm tmm
  • letmeinnow L kullanıcısına yanıt

Az kaldi 7-8 aylari var alayini gibecem

sabah aksam elimiz az guclensin hocam

• şu süreçte sevgilisinden ayrılmayan var mı

• Beyler siz siz olun sakın bir kızı hayatınızın merkezine koymayın şimdi zerre üzülmüyorum iyi ki defolup gitmiş hayatımdan. Çok mutluyum artık elhamdülillah. Yeni insanlar tanımaya başladım çevre edinmeye bakıyorum artık. Aptal kızların tribini çekmek ahmaklıktır bunu anladım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.