FOCUS TO DO grubu olan varmı?
Halihazırda kullanılan çoğu kişinin güncel olarak kullandığı grup var mı
KONULARINIZ NE ZAMAN BİTİYOR?
Soruyu insanların nerede olduklarını merak ettiğimden soruyorum. Mezun olup olmadığınızı belirtirseniz sevinirim.
Tabiki sınava kadar konular tekrar edilecek ancak benim sorduğum ilk turunuzu ne zaman bitireceğiniz
Ders çalışmaktan sıkılınca ne yaparsınız?
Sınav süreci uzun ve yer yer çoğu kişi sıkılır ve boşlayabilir. Sizler sıkılınca ne yaparsınız kendinizi tekrar nasıl derse döndürürsünüz. Cevaplar benim için önemli o yüzden görenler cevaplarsa çok mutlu olurum.
EBA Akademik Destek hakkında
EBA Akademik destek kısmında bir sürü soru varmış. Çözen var mı aranızda varsa sorular kaliteli mi yoksa kolay sorulardan mı oluşuyor.
Boşluğa düşüp zaman kaybetmek..
Başlıktan da anlaşılacağınız gibi böyle bir sorunla başbaşayım. Pazar günü güzel bir plan oluşturuyorum. Pazartesi , salı, çarşamba plana sadık kalıyorum ancak sonrası gelmiyor. Pandemi dolayısıyla da herkes evinden yalnız başına ders çalışıyor. Bu süreci yöneten kişiler kazanacak. Geçen sene okullar tatil edildiğinde böyle bir boşluğa düşüp hedeften şaşmıştım. Size sorum şu planınıza nasıl uyuyorsun yardımcı olabilir misiniz. Veya eksikler olursa telafi için neler yapıyorsunuz
NEREDESİNİZ? KONU OLARAK
Arkadaşlar dershaneye vs gitmiyorum hızlı mıyım yavaş mıyım görmek istiyorum. Dershanenin , kursun , özel okulun vs derslerine katılan arkadaşlar ders ders hangi konularda olduklarını yazarlarsa sevinirim. Ayrıca evde çalışanlar da nerede olduklarını yazabilirler.
TYT KİMYA HAKKINDA
Tyt kimya genel olarak çok da zor sorulmuyor bildiğiniz gibi. Sizce bu sınav sürecinde kaç kaynak bitirilmeli tyt kimyadan. Şuana kadar kaç kitap bitirdiniz mesela bu dersten? Planlamanızdan bahseder misiniz?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.319 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet