Şimdi Ara

NEREDESİNİZ? KONU OLARAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneye vs gitmiyorum hızlı mıyım yavaş mıyım görmek istiyorum. Dershanenin , kursun , özel okulun vs derslerine katılan arkadaşlar ders ders hangi konularda olduklarını yazarlarsa sevinirim. Ayrıca evde çalışanlar da nerede olduklarını yazabilirler.

• ben evde çalışıyorum bir buçuk aylık ortalama bir çalışma ile konular bitecek eayım sen nerdesin

edb ve sos ocaktan sonra tekrar etcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-582FADB56 -- 1 Aralık 2020; 11:7:14 >
  • ben sana soyleyım tmysen suana kadar tyt fen harıc konularının bi yüzde 60 ını bıtırmen lazım edeb coğu herkes sonra calısıyor zaten ama ayt tarıhe kesınlıkle baslaman lazım ayt mattada fonksıyon + polınom falan bıtırdıysen ıyıdır ayt mata en cok onem vermen gerektıgını soylemeye gerek yok herhalde ne kadar ılerlersen o kadar kar

• Sayısal olduğumu yazmayı unutmuşum :/

• Tyt mat bir tek pkob kaldı ayt mat trigoya geçicem. Türkçede dil bilgisi arada bakınıyorum bitmedi ama bitecek yavaş yavaş.Tyt kimya bitti Tyt biyoloji kalıtım kaldı. TYT Fizik Optik-Dalgalar ve ilk konulardaki ıvır zıvırlar bitti harekete başlayacağım yavaş yavaş bir tek yavaş ilerlediğim ders fizik o konuda bir önerin varsa ihtiyacım var cidden. Geoda da çemberdeyim analitiğe geçicem 2-3 haftaya biter o da. Benim durum bu şekilde dostum.Sayısalım bu arada onu da söyleyeyim 12 mat konularından da log dizi bitti şuan 12 çalışmıyorum.

• Tyt bitti sayılır. Ayt mattada logaritmadayim geri kalan sosyal ve ayt fene başlamadım. Sana tavsiyem yavastan tyt bitir denemelere geç
  • Ben bu aralar ağır gidiyordum da diğer sınava çalışanlar nasıl gidiyor diye bakayım dedim gayet iyi ilerlemişsin sen. Fizik benim de sıkıntı yaşadığım bir ders. ESŞ almıştım ve tyt ayt beraber götürüyorum bağlantılı konuları artarda yani. Ertan hoca hızlı gitmektense yavaş ama anlayarak gidin dediğini hatırlıyorum. Yani tüm konuları hızlıca bitirmek yerine X konusunu tam çalış denemede kaçırma gibi. Sen nereden çalışıyorsun fiziğe?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerin için teşekkürler ben de öyle düşünüyordum

• ayt mat bitik lti bekliyorum bir de trigo 2 daha bakmam lazım pratik yapamadım çok

fizik 12 dalgadayım

kimya kimya ve elektrik bitti dershane ne yaparsa onlayım

biyo 0 sayılır

tyt optik elektrik çalışacağım tyt biyo leş tyt kimya tam karışık çözüyorum

türkçe başlardayım dil bilgisi temizden baştan çalışıyorum

tyt mat bitik pkob bıraktım ayt ile ortak diye mantık kümeler kaldı onlara da bakmaya üşeniyorum ama bilgim var genelde yapıyorum

• Teşekkürler dostum cevabın için

• harunkıraç kullanıcısına yanıt

Valla dersanedeki hocamız çok iyiydi anlıyordum onunla paralel gidiyordum dersane kapanınca konu anlatımlı kitaptan çalışıp sorularını çözmeye başladım. Kanal olarak da Barış hoca izlemeye başlayacağım büyük ihtimal ama bir türlü tam oturmuyor fizik bende.

• Sıfırdan başladım tyt matematikte tam sayilardayım :))))

Kafam rahat :)))))

Görecem ben sınava 1 ay kala 3829398. tekrarımı yapıyorum diyenleri :)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende evde çalışıyorum tytye yeni başladım mezuna kalacağım kesinleşti :D ne kadar ilerlemişsiniz yaa helal olsun size
  • ayt matta polinomlar
    tyt matta denklem eşitsizlik
    12.sinif matta diziler sonlarindayiz
  • Geceeceetin G kullanıcısına yanıt

Ciddi değilsin umarım

• Tyt bitti bi tek tyt mat pko ve biyoloji kalıtım kaldı ayt mat da logaritma trigonometri dizi parabol dışı bitik
    Ayt fen daha başlamadım ocağa doğru ayt fen başlayacağım
  • Ciddiyim. Birtakım hastalık durumları yüzünden sorumluluklarım arttı biraz. Tembel de biri olduğum için bana bahane oldu. Yinede kötü hissetmiyorum, mezuna kalarak kendime iyilik yapmış olacağım sonuçta bu bir kayıp değil bana göre.
  • Geceeceetin G kullanıcısına yanıt

Abi sınava 6.5 ay varken mezun kararı mı verilir? Sen bunlara bakma. Bütün konular biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.