Şimdi Ara

NEREDESİNİZ? KONU OLARAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ayt fizikte dalgalar bitti matematikte 12 trigosunun çoğu bitti kaftan. Organik kimyaya giriş bitti bir de.
  • bir de polinomlar gidiyoruz bir yandan onu çözüyorum arada
  • kralkaybederse0 K kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur..
  • Geceeceetin G kullanıcısına yanıt

Anladım geçmiş olsun. Yolun açık olsun dostum

dostum mezun birisi olarak söylüyorum. Eğer mezuna kalacağım dersen son 1-2 hafta kala ulan keşke 2 ayım olsa çoğu şeyi hallederim dersin. İnan 7 ay kısa bir süre değil. Yapılabilir devam.

• Dmitritch kullanıcısına yanıt
    Tıp dersleri ne alemde hocam?
  • Haklısın bırakmamak lazım, teşekkürler bu arada 🤜

hocam şunuda belirteyim, "hızlı atın boku seyrek düşer". Yani bir kişinin ileri konularda olduğu o konuyu çok iyi bildiği anlamına gelmez. Geçte olsa kavramaktır önemli olan. Forum sizin ders çalışma hevesinizi kırmasın o yüzden.

• calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Motive oldum sayenizde :)
  • Hocam tyt bitti denemelere geçtim. Ayt mat da bitti. Biyolojide sistemlerin üzerinden geçmem lazım. Fizikte manyetizmada eksik var. Kimyayı erken bitirdim. 10 Aralık'a kadar bunları tamamlayıp full deneme gideceğim.
  • Ayt matematik: fonksiyon, polinom, logaritma bitti

Fizik: Tork-Denge-Ağırlık merkezi, Düzgün doğrusal hareket bitti.

Düzenli Geometri çözmek dışında başka da bir şey yapmadım, bunların çoğunluğu 2 haftanın ürünü.

• Hepsinde yeni gelen mufredat kaldi. Onlarda paslanmisim sıfırdan alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematikte limitteyiz okulda fizik atom modelleri kimya organik biyolojide de bitki. Ayt'yi okulla götürüyorum kursta da tekrar ediyoruz tyt bitti.

• tyt mat pkob hariç bitik ayt de türev integral kaldı geo bi tık sıkıntı. dilbilgisini dersaneyle götürüyorum daha ses yazım noktalama bitirdik .ayt fizik 12 de dalgalar ve atom kaldı 11 de eksikler var .daha 11 biyoyu tekrara başladım ama zaten büyük oranda sağlamdı 12 biyoda sadece ilk ünite bitti . 12 kimyada elektrik ve organiğe giriş bitti gibi elektrik bi defa daha tekrar edilecek, 11 kimyada enerji bitiyor bu hafta . tyt kimya tam tyt biyo ekoloji eksik tyt fizikte optik(alzheimer gibi unutup duruyom şunu) basınç kaldırma ısı sıcaklık sözel salak konular elektroskop hareket bitti .

Dostum sakin böyle düşünme elinden geleni yap son 6 ay çalışıp vs. Öyle güzel sonuçlar alan arkadaşlar var ki saka falan yapmıyorum gerçekten çok var benim çevremde bile Kasım ayında 40 tyt yapıp Sınavda 100+ yapan arkadaşlarım var moralini bozma bence
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Çok sağol dostum çalışmaya devam 🤜
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.