Şimdi Ara

İzmirlilere bir soru. Lütfen yardım DH!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla kapalı yüzme havuzu arıyoruz fakat bi türlü bulamadık. Bornovaya en yakın nerde vardır yüzme havuzu bilen var mı ?
    -Ege üni de derseniz çok uğraştırıyorlar fakat son çare olarak düşünülebilir
    -Mavişehir de sport center varmış fakat yıllığı 2.5 bin tl ve peşin istiyorlar açıkçası çok fazla

Evet beyler yardımlarınızı esigremeyin lütfen

• uppp
  • Yardımcı olabilecek yok mu beyler
  • Kampüse git işte neden ugraştırsınlar benim arkadaş uğraşmıyor hiç hergün gidip yüzüyor akşam saat 6 gibi. Üstelik olimpik yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGoktas

Kampüse git işte neden ugraştırsınlar benim arkadaş uğraşmıyor hiç hergün gidip yüzüyor akşam saat 6 gibi. Üstelik olimpik yani.

Ege öğrencisi olmayanlara aylık 275 tl, Sports International daha mantıklı, en azından kompleks bi yer
  • Onu bilmiyordum biz yıllık 50 tlye yüzebiliyoruz sanırım , 275 de fazla değil aslında yüzmeyi seven biriysen ama kampüs uzak çok zaten.
  • quote:

Onu bilmiyordum biz yıllık 50 tlye yüzebiliyoruz sanırım , 275 de fazla değil aslında yüzmeyi seven biriysen ama kampüs uzak çok zaten.

Öğrenciye yıllık 50, dışarıdan gelene aylık 275, biraz abartmamışlar mı 275 tl olduğu bilgisini netten bi siteden öğrendim ama kaynak doğru mu acaba, bilgisi olan var mı beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Onu bilmiyordum biz yıllık 50 tlye yüzebiliyoruz sanırım , 275 de fazla değil aslında yüzmeyi seven biriysen ama kampüs uzak çok zaten.

aylık 275 fazla değil mi ? Bak bi daha yazıyorum ''aylık'' 275 fazla değil mi cidden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

aylık 275 fazla değil mi ? Bak bi daha yazıyorum ''aylık'' 275 fazla değil mi cidden ?

Aylık değildir o oha. Öğreneyim arkadaşımdan hemen isterseniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300 Trakyalı -- 27 Kasım 2011; 14:56:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Valla çok makbule geçer yaa

• quote:

quote:

quote:

• Mavişehir biraz tuzlu ama havuzun dışındada birçok imkan sunduğu için boş vaktin varsa bir gez derim ona göre karar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Mavişehir biraz tuzlu ama havuzun dışındada birçok imkan sunduğu için boş vaktin varsa bir gez derim ona göre karar verirsin.

havuz dışında bi çok olanağın olduğunu biliyorum. Mekan çok iyi fakat senelik peşin 2.5 bin tl veremem bu beni aşar
  • Ölmüşüz UPlayanımız yok !
  • Hala bekliyoruz beyler yok mu yaa kimse
  • Mavişehir atakent yüzme havuzu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Mavişehir atakent yüzme havuzu olabilir.

Ücret ve kayıt olayları nasıl bi bilginiz var mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

O konuda pek bir bilgim yok.Ama gayet kaliteli ve güzel bir havuz
  • Balciva tarafnda vrdi sports gbi bi yer coj daha ucz ilica mi ne adi tqm hatrlayamdm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

O konuda pek bir bilgim yok.Ama gayet kaliteli ve güzel bir havuz

Peki teşekkürler

@e.caglar

Balçova çok uzak kalır bize, Bornova tarafında bi yer olursa çok daha iyi olur aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.