Şimdi Ara

EBA Akademik Destek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EBA Akademik destek kısmında bir sürü soru varmış. Çözen var mı aranızda varsa sorular kaliteli mi yoksa kolay sorulardan mı oluşuyor.

• Sözel + Biyolojiden çok faydalandım. Denemeleri çok kaliteli değildi ama illaki ben birkaç şey öğreniyordum ve son aylarda ihtiyacım olan şey de öyle ufak hatalar + ufak bilgiler olduğu için memnundum. Fizik matematik ve kimyası hakkında bir şey diyemem ama tarih coğrafya edebiyat(çok eksik var sadee tekrar amaçlı olabilir) ve biyolojilerini çok kullandım. Özellikle tarihten yüzlerce binlerce soru çözdüm bu sistem sayesinde.

Kolay soru da var kaliteli soru da. Zaten aşama aşama testlerden oluşuyor

• Arkadaşlar ben mezun öğrenci olarak bu testlere erişemiyor muyum acaba? EBA kaydım yok ve kayıt olmak istediğimde öğrenci numarası soruyor malesef.

• vooblier V kullanıcısına yanıt

Mezunlar ebaya giriş yapamıyor yanlış bilmiyorsam

• Bir aya yakındır çok sık kullandım bu platformu inceleme fırsatım oldu.
    konu anlatımı videoları tüm dersler için çok kalitesiz en kaliteli anlatan matematikçisi onun da eksik yönleri var.
    Biyolojisini 2 haftadır çok kullandım.
    Tyt biyolojisini çözdüm. (2 ünitenin konu anlatımı testleri)
    Konu anlatımı ve soru bankası diye iki seçenek var konu anlatımı testleri kolaydan zora gidiyor.
    Baya test var beğendim biyoloji için. En büyük kolaylığı çözdükten sonra yanlışın varsa eksiklerin diye bir tekrar yaptırıyor.
    Matematik, fizik inceledim matematik testlerine hiç bulaşmayın ygs-lys kaynağı gibi. Fizik testleri kolay ama konuyu kavramak için iyi yorum sorusu fazla.
    Türkçe,Sosyal dersleri için de testleri kullanılır. Bu sene millet okula gitmedi burdan soru soralım diyebilirler mi bilmiyorum meb kitaplarından sormuşlar eskiden çünkü.

Fikir olarak güzel ama içerik vasat olduktan sonra pek bir önemi kalmıyor.

Tyt denemeleri de piyasadaki denemelere kıyasla mat kolay,türkçe kolay-orta,fkb kolay, sos orta-zor derecelendirilebilir. Şuan 12ler için kötü kalsa da 11ler için hem konu tarama hem de hiç bilmediğiniz konu var mı amaçlı çözülebilir. Büyük ihtimal yüksek netler yaparsınız motivasyon olur sizin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP HAKKINDA GENEL BİLGİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.