Şimdi Ara

Bilkent kayıtları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtlar, hazırlık, kampüsteki randevu vs bu konularda bilgisi olan var mı? Bilgi alışverişi yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up kayıt sistemi hakkında bilgiye ihtiyacım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bir bilgi istiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Nasıl bir bilgi istiyorsunuz ?
    Hazırlık sınavı 6-10 eylül arasındayken kayıtlar 5’inde bitiyor. Hazırlığı geçip geçmediğimi bilmeden doğu mu yoksa merkez yurttan mı yurt kaydı yapacağımı nasıl bilcem?

• interneto07 kullanıcısına yanıt
    Oda arkadaşım bu sene hazırlığı direkt atladı ama yine de doğu kampüs’te kaldı. İlk dönem sanırım doğu’da kalınıyor her türlü. İkinci dönem için merkeze geçebilirsiniz. Kapsamlı bursun varsa direkt 91’e atıyorlar (kız yurdu 90). Burs kapsamında 1 sene kalınıyor sanırım doğu’da ama %100 emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 27 Ağustos 2020; 13:31:33 >
    Bölümde veya hazırlıkta olman değil de kıdem esas alınıyor yurtlarda kalırken. Okulda kaçıncı yılın olduğu birinci etken sanırım, ondan sonra ne geliyor bilmiyorum ama ortalama falan gibi şeyler de etkilidir.
  • Aslında para verip kalınacaksa istediğin yerde kalabiliyorsun. Ama burs kapsamında kalacaksan ilk sene doğu kampüste kalıyor öğrenciler. Ben merkeze geçtim şu an hazırlığı geçince.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    ÜNİVERSİTE KAYIT HAKKINDA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz gibi siyasetin sıralamaları düşmüş hocam. O sıralamadaki bölümlerin yükselişleri absürtleşmiş

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Öyle mi demiştim Aslında pek de düşmüş gözükmüyor. Bilkent düşmüş evet, fakat bir zahmet düşsün. önünde İktisat, Uİ, İşletme kontenjan arttırdı, 3.9k olmuş. Ona rağmen ODTÜ siyaset 8k'ya çekmiş. İİBF trendi yükselişte.
    Asıl ilginç nokta gsü işletme iktisat uluslarası ilişkiler yerinde kalırken veya hafif artar veya azalırken gsü siyaset biliminin yaklaşık 1k öne çekmesi. Siyaset bölümüne isminden dolayı uzak dururdu insanlar ama ilginç aksine bilkent’inki 4k civarına düşmüş (kontenjan artırımı ana sebep tabii) odtü de ikiye katlamış nerdeyse (16k->8k).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 27 Ağustos 2020; 13:35:16 >
  • Bilkent özelinde demiştim. Yazmayı unuttum

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    GSÜ adamdır. Ters köşe yapmıyor en azından

Evet, Bilkent 2.5'tan 3.9-4k'ya çekti ki normal bana kalırsa. ODTÜ, GSÜ gibi yerlerde siyaset öne çekti, enteresan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Bölümde veya hazırlıkta olman değil de kıdem esas alınıyor yurtlarda kalırken. Okulda kaçıncı yılın olduğu birinci etken sanırım, ondan sonra ne geliyor bilmiyorum ama ortalama falan gibi şeyler de etkilidir.
    kapsamlı bursum yok şimdi ben her türlü doğuda mı kalcam? yurtlar müdürlüğünü aradığımda merkeze kaydolabilirsin demişti

Para verip kalacaksan merkezde kalabilirsin. Hazırlık sınıfımda merkezde kalan arkadaşlarım vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Para verip kalacaksan merkezde kalabilirsin. Hazırlık sınıfımda merkezde kalan arkadaşlarım vardı.
    Doğudan merkeze geçmek zor mu ne kadar sürer?

İkinci dönem veya bir dahaki sene

• Biraz alakasız olacak ama kampüs içinde o küçük bakkallardan başka ev alışverişi yapılacak nereler var. Migros a101 bim falan var mı?

Ösym ye bildirdiğin adrese mail gelecek hocam kayıtlar hakkında oradan randevu ve yurt başvurusu olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 27 Ağustos 2020; 14:43:8 >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Kampüsün hemen dışında bilkent center var. Migros var içinde her şeyi bulabilirsin orada. Ayrıca dnr, restaurantlar, giyim mağazaları da var içinde. Kampüste meteksan market var onda da yemek/atıştırmalık/içecek tarzı alışverişini yapabilirsin. A101 ve türevleri yok okulun çevresinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 27 Ağustos 2020; 14:47:18 >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. A101 ve türevleri hayatımda çok önemli bir yere sahipti üzüldüm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.