Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYIT HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra telefona veya maile mesaj geliyor mu? ÖSYM aiste gözükmesi gerekiyor mu? Bende sadece e devletten üniversite e kayıt belge sorgulamada gözüküyor. Bir de üniversite e kayıt belge doğrulama var, oraya girdim barkod numarasıyla tcmi yazdim fakat sonrasinda bunu sadece kurum ve kuruluşlar goruntuleyebilir, okuyup onayliyor musunuz diye ibare gozuktu ben de yapmadan çıktım. Bundan dolayı da bir sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkıntı olmaz, öğrenci belgesi sorgulayın. eğer şuan öğrenci belgesi gozukmuyorsa kayıt olduysanız birkaç saate düşer

saat 6'da kayıt yaptırdım, 8.45'te öğrenci belgesine erisebiliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 19 Ağustos 2024; 9:16:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

Üniversite e kayit belge sorgulamada universitem de belgem de gözüküyor hocam e devlet uzerinden.

Mesaj, mail gelmesi veya ÖSYM aisten gözükmesi gerekiyor mu?

• bende kayıt yapmak istedim mail ve diğer kısımları doldurdum ama kayıt başarı ile gerçekleşti diye bir sayfa gelmedi. Sonra denerim diye 15 dakika sonra girdim kayıt işlemi yapılmış olarak gözüktü anlamadım bende. kaıt doğrulama sayfasından baktım kaydınız yapılmıştır diyor. aynı durumla karşılaşan oldu mu ?

• Hairo H kullanıcısına yanıt
    bana şuanlık herhangi bir mesaj veya mail gelmedi. öğrenci belgesine e devlet üzerinden erişebiliyorum. (kayıt belgesini kastetmiyorum)

üniversite öğrenci sistemine de giriş yapabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 19 Ağustos 2024; 9:23:24 >

Öğrenci belgesine nerden giriyoruz hocam

• fotografya kullanıcısına yanıt

Hocam bende de kayit yaptirdiktan sonra kayit bulunamadi diye hata verdi, 3-4 sefer daha denedim evet yazdim vs. Hala ayniydi sonra dedim sistemde sıkıntı vardır, sayfayı yeniledim son kez kayıt yapılmıştır yazıyordu üniversite E-kayit sayfasinda, sonrasinda üniversite E-kayit belge sorgulamaya girdim, oradan da barkodlu kayit belgesi gozukuyordu, indirdim bilgisayarima.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    e devlet'e öğrenci belgesi diye arat hocam

Gozukuyor hocam, e devlet ogrenci belgesi sorgulamada. Öğrencilik durumunda aktif-beklemeli, sinif hazirlik, ogretim turu normal ogretim/4 yillik.

Kayıt belgem gözüküyor ama gece 3'te kayıt yapmama rağmen öğrenci belgesi sorgulamada hala gözükmüyor.

öğrenci belgesi gözüküyorsa okey işte

• Yuksekogretim kurumlari başkanlığı adina olana bakiyorsunuz degil mi hocam? 2 tane var cunku.

Evet hocam. Okulu da aradım kayıt konusunda sorun yok dediler...

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Okul sorun yok diyorsa bir sey olmaz, barkodlu kayit belgesi varsa da sorun yok. Belki sisteme dusmesi kisiden kisiye gore vs. degisiyordur cok bilgim yok hocam.

Mesaj geldi mi hocam size? Geçen sene arkadaşıma gelmiş ama akşam saatlerinde gelmiş.

sizde de öğrenci belgesinde pasif öğrenci mi yoksa aktif öğrenci mi gösteriyor

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Öğrenci belgesi yok direk, keşke olsa da ne olduğumuzu öğrensek. :D

bende de çok geç çıktı gece açılır açılmaz yaptım sabah anca düştü. çok yavaş sistem

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Okulla alakalı hocam sanırım. Okulun onaylaması gerek, sistem olduğunu zannetmiyorum.

öğrenci belgesi düştüğünde bana döner misin sende de pasif öğrenci olarak gözüküyor mu diye ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.