Şimdi Ara

Bir üniversiteden kayıt sildirip aynı üniversiteye kayıt olmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öğrenci işlerini arayıp sormaya çekiniyorum: "Tek akıllı sen misin?" Derler diye. :)
    Türk Dili ve Edebiyatı 3. Sınıf öğrencisiyken, maddi problemler yüzünden okula vermiştim. Ancak kredim kesilmesin diye kaydımı sildirmedim. Ders seçimimi yaptım fakat derslere girmedim. Dolayısıyla da her dersten FF ya da NA ile kaldım. Ortalamam da çok düştü. Şimdi bu sene okula geri döneceğim inşallah. Öte yandan LYS'ye de tekrar girdim. Aynı üniversitenin, aynı bölümünü tekrar kazansam, sadece geçtiğim dersleri saydırsam FF'ler hiç ortalamayı etkilemese olur mu öyle?
    Var mı bunu yapan tanıdığınız?
    Mantıken olur gibi geliyor. Hatta ikinci öğretim okuyan arkadaşların harç parası vermemek için tekrar sınava girip, birinci öğretim kazandığını biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçtiğin derslerden muaf sayılırsın transkripte muaf yazar ortalamaya hiç bir etkisi olmaz kaldığın dersleri tekrar alırsın 0 ortalama ile dönem başlarsın yaptığın şeyleri aynen yaptım öğrenım kredisine gelince kayıt silip yapınca kesiyorlar dilekçe yazıyorssun parayı yatırmaya devam ediyorlar hatta biraz zun sürdüğü için bazı işlemler 2-3 aylık tplu yatırıyorlar yatırmadıklarını ayrıca öğrenci işlerine sosrarsan olmaz öyle birşey diyecekler ama seve seve yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroksuz -- 11 Temmuz 2017; 8:16:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.