Şimdi Ara

kayıt sildirip başka şehir kazanınca kyk başvuru durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler bu sene üniversite 1. sınıf öğrencisiydim tekrar sınava girdim ve şimdi başka bi şehir kazandım. kyk yurdunda kalıyordum ama kasımdan itibaren kaydım düştü, okuldan da kaydımı sildirdim. şimdi önümüzdeki yıl için arasınıf başvurusu mu yapmam gerek yoksa yeni başvuru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpiali

arkadaşlar iyi günler bu sene üniversite 1. sınıf öğrencisiydim tekrar sınava girdim ve şimdi başka bi şehir kazandım. kyk yurdunda kalıyordum ama kasımdan itibaren kaydım düştü, okuldan da kaydımı sildirdim. şimdi önümüzdeki yıl için arasınıf başvurusu mu yapmam gerek yoksa yeni başvuru mu?

yeni başvuru yapman gerek sonuçta kyk senin üni kayıt sildirmene bakmaz sen bu sene kazandın yani yenisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmackThat_94

quote:

arkadaşlar iyi günler bu sene üniversite 1. sınıf öğrencisiydim tekrar sınava girdim ve şimdi başka bi şehir kazandım. kyk yurdunda kalıyordum ama kasımdan itibaren kaydım düştü, okuldan da kaydımı sildirdim. şimdi önümüzdeki yıl için arasınıf başvurusu mu yapmam gerek yoksa yeni başvuru mu?

yeni başvuru yapman gerek sonuçta kyk senin üni kayıt sildirmene bakmaz sen bu sene kazandın yani yenisin...

hocam teşekkür ederim ama bu kesin bilgi mi? çok vaktim kalmadı çünkü 4 gün sonra bitecek arasınıf başvuruları
  • quote:

quote:

quote:

hocam teşekkür ederim ama bu kesin bilgi mi? çok vaktim kalmadı çünkü 4 gün sonra bitecek arasınıf başvuruları

mantıken bakıldıgında benim görüşüm doğru gibi gözüküyor ama yarın kyk yı arayıp sorarak bunu kesinleştir için rahat olur .... :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

mantıken bakıldıgında benim görüşüm doğru gibi gözüküyor ama yarın kyk yı arayıp sorarak bunu kesinleştir için rahat olur .... :)

yok hocam yok, kykyı arıyorum cevap alamıyorum, diğer yurda gittim müdürüyle bile konuştum bilmiyorlar, kyknın bizim yurtla ilgilenen görevlisini arıyorum açmıyor. tecrübeli birinden öğrenmek kalıyor sadece

• üniversitye dondurduktan sonra burs olayı nasıl olacak bunu biri açıklayabilir mi acaba ? bu yıl kazandım fakat dondurmam gerekiyor neler yapmam gerekir burs durumları felan.lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • bakın ben size başımdan geçeni anlatayım siz ordan kendinize yorum yapın.

ben ilk olarak x üniversitesini kazandım. orada bir sene hazırlık okudum. bu sırada kyk'dan burs almayada başladım. sonra tekrardan sınava girdim. y üniversitesini kazandım. şimdi 2 senedir bu okulda okuyorum. ve hala burs almaya devam ediyorum.

ama burda tek bir sorun var. ben kyk'nın sitesine girdiğimde orda halen benim eski üniversitemin ismi yazıyor. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdussamet92

bakın ben size başımdan geçeni anlatayım siz ordan kendinize yorum yapın.

ben ilk olarak x üniversitesini kazandım. orada bir sene hazırlık okudum. bu sırada kyk'dan burs almayada başladım. sonra tekrardan sınava girdim. y üniversitesini kazandım. şimdi 2 senedir bu okulda okuyorum. ve hala burs almaya devam ediyorum.

ama burda tek bir sorun var. ben kyk'nın sitesine girdiğimde orda halen benim eski üniversitemin ismi yazıyor. :)

yorum için teşekkür ederim ama bana kredi çıkmıştı almadım esas sorun yurtta benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdussamet92

bakın ben size başımdan geçeni anlatayım siz ordan kendinize yorum yapın.

hocam ben daha hiç bi burs için başvurmadım kayıt yaptıktan sonra dondurcam.okumaya başlayacağım zaman burslara başvurabilir miyim tekrardan
  • kyk için o sene okuduğun sürece hersene başvurabilirsin. kimse senin dondurmuş olmana vs. bakmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.